|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 20 січ, 2025 18:24
Wirująświatła написав: Сибарит написав: Wirująświatła написав:твоя ревность напрасна. с макаками у меня просто дружба.
Даже макаки сказали: "Давай останемся просто друзьями"? 😁 Извините, не удержался.
от вас пошлого юмора не ожидал. открою секрет в пошлых шутках нет ничего смешного. на будущее удерживайтесь, пошлый юмор - фишка хотаба, а не ваша.
екстраординарная реакция от психолога, ничего обидного пан Сибарит не написал, относительно степени пошлости-в армии 90% шуток пошлые(такова специфика), почитайте Ремарка "Три Товарища" напомню Сибарит сейчас в армии 
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3312 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 18:28
pesikot написав:И напомню опять, никаких переговоров Путин не хо-чет, он хочет капитуляцию Украины
"Навіть сонце буде світити по-іншому": Орбан заявив про "золоту еру" з приходом Трампа
для когось золота ера, а для інших золотий дощ(хто розуміє)? побачимо
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3312 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 18:29
Hotab написав:_Mykola_ перевищення жіночкою швидкості
Все ж перебільшуєте. Швидкість можна перевищити несвідомо. Не помітити. А тут людина свідомо обирає квест «ти мене чи я тебе??» . В більшості випадків вона усвідомлює всі ризики. І переваги. Але йде на це. Ну так вона отримує те, до чого була морально готова. Причому її не гвалтують все ж. А просто примушують виконати закон В жорсткій формі, це правда. Але в мʼякій формі можливість була і вона була не використана
З точки зору закону, обов'язку, примусу отаке виходить: 1. Люди. Закон - це домовленість. Домовилися, що живемо по закону. По закону є обов'язки; визначені дії по закону; визначене покарання при порушеннях закону. Не виконує громадянин обов'язок - порушує, то див. вище - визначено як діяти відносно нього, яке покарання. Так домовились. І визначили ці домовленості в законі, законом. 2. Не виконала свій обов'язок корова (дати молока), то стосовно неї можна, як хош, аби виконала обов'язок свій. Тобто як з худобою. Головне результат - виконання обов'язку. І хоч як не загорни в обгортку красиву, що за це ж корову годували, годують, миють, лікують, забезпечують, турбуються і т.д. Що це ж і для її блага, вигідно. Але суть -- як з худобою. Якщо той, хто банкує (хто сильніший), примушує силою не по закону, не згідно домовленності!!!
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 20 січ, 2025 18:32, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 січ, 2025 18:31
Wirująświatła написав: Дюрі-бачі написав: Wirująświatła написав:новый завет их отменил?
Доповнив: Заповідь нову даю вам, щоб любили один одного, як Я полюбив вас (Іоана 13:34).
это самая спорная заповедь, с одной стороны не прелюбодействуй, с другой любите друг друга. может трудности перевода, у нас любовь слишком широкое понятие. Даже дрон можно пролюбить.
Это действительно трудности перевода, но понятие любовь тут ни при чем. Заповедь "не прелюбодействуй" в первоначальном варианте означала запрет инцеста.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6461 раз.
- Подякували: 21601 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 18:38
prodigy написав: pesikot написав:И напомню опять, никаких переговоров Путин не хо-чет, он хочет капитуляцию Украины
"Навіть сонце буде світити по-іншому": Орбан заявив про "золоту еру" з приходом Трампа
для когось золота ера, а для інших золотий дощ(хто розуміє)? побачимо
Мені все це нагадуємо анекдот Приходит Брежнев к врачу с жалобой на запоры, врач посмотрел и говорит: - Леонид Ильич! Да у Вас там на заднице дырки нет! - Вот сволочи, зализали все-таки
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 18:39
detroytred Не виконує громадянин обов'язок - порушує, то див. вище - визначено як діяти відносно нього, яке покарання. Так домовились. І визначили ці домовленості в законі, законом.
Угу. А далі є опис (а отже усвідомлення можливості) а що буде, якщо відносно порушника діяти трохи жорсткіше. Тобто якщо це описано, то очевидно таке також не виключено. То чи має право порушник думати «от я порушу закон, і мені максимум що буде, так це штраф, і то якщо піймають, і то якщо..». Чи не правильніше порушнику , заглянувши в статті ККУ, подумати. що отой наглядач за виконанням законів теж може виявитись не зовсім законослухняним? Труси-хрестик
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 20 січ, 2025 18:42
Hotab написав:Чи не правильніше порушнику , заглянувши в статті ККУ, подумати. що отой наглядач за виконанням законів теж може виявитись не зовсім законослухняним?
Це дуже неправильний шлях, на якому наступним кроком виникнуть ті, хто собою замінить закон і захистить цивільного порушника від наглядача.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 20 січ, 2025 18:45
Hotab написав:detroytred Не виконує громадянин обов'язок - порушує, то див. вище - визначено як діяти відносно нього, яке покарання. Так домовились. І визначили ці домовленості в законі, законом.
Угу. А далі є опис (а отже усвідомлення можливості) а що буде, якщо відносно порушника діяти трохи жорсткіше. Тобто якщо це описано, то очевидно таке також не виключено. То чи має право порушник думати «от я порушу закон, і мені максимум що буде, так це штраф, і то якщо піймають, і то якщо..». Чи не правильніше порушнику , заглянувши в статті ККУ, подумати. що отой наглядач за виконанням законів теж може виявитись не зовсім законослухняним? Труси-хрестик
Так. Тільки без труси-хрестик. Якщо "наглядач за виконанням законів систематично стає не зовсім законослухняним", йде на порушення (тобто не випадково погарячкував, а свідомо. Да ще й не отримав за це покарання), то це і є --- хозяїн-худоба (пан-холоп, хазяїн-раб). Хто сильніший, той і просуває. *То чи має право порушник думати «от я порушу закон, і мені максимум що буде, так це штраф, і то якщо піймають, і то якщо..». * --- має повне право. Повніше нікуди. І всі органи держави повинні захищати це право. Так домовились! І затвердили в законі.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 січ, 2025 18:55
Wirująświatła написав: prodigy написав:10 заповідей не мають відношення до Христа, це Ветхий Завет, кн.Исход(тобто умовно майже тисячу років до нашої ери(ери Христа)
новый завет их отменил? извините не в курсе этих тонкостей, меня воспитывали по ним. мой месседж о другом, почему упала роль церкви и почему ее невозможно натянуть на текущие реалии.
відповідь була prodigy написав:ТаНаХ
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 20 січ, 2025 18:59
Сибарит написав:Заповедь "не прелюбодействуй" в первоначальном варианте означала запрет инцеста
мне казалось отношения вне брака во все времена (кроме 20-21 века ) осуждалась в т.ч. христианством. С ваших слов получается в заповедях такого запрета нет. Или он негласный?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2