ні
закидають
а далі: або платиш за вихід або дохнути...
Мобілізація в Одесі: співробітники ТЦК порвали довідку про відстрочку і затягли чоловіка в бус (відео)
|
|
![]() ні закидають а далі: або платиш за вихід або дохнути... Мобілізація в Одесі: співробітники ТЦК порвали довідку про відстрочку і затягли чоловіка в бус (відео) Востаннє редагувалось jump в Вів 21 січ, 2025 10:29, всього редагувалось 1 раз.
![]() Якщо прямо і чесно, то державу та держслужбовців жаль, бо вони згідно демократичних законів по суті є слугами інших громадян та заложниками держави.
Отак прописані закони, бо така основа демократії. Держава служить громадянам. І отой посадовець (що всл, що лікар, що чиновник, що вчитель, що поліціянт в держзакладах), є як отой слуга ... якщо згідно закону. Такі правила. Але правила порушуються і порушують їх першими хто? Да, держслужбовці... Востаннє редагувалось detroytred в Вів 21 січ, 2025 10:28, всього редагувалось 1 раз.
![]()
окрім віри по можливості донатю на дрони, ви все знаєте самі, моя віра не переб"є вашу віру в ссср, в індустріалізіцію (яка була побудована на гроші, коли у моїх дідів відібрали землю (бо до початку колективізації селяни володіли землею майже 10 років), загнали в колхози (це як Гулаг-тільки спиш не на нарах, а на полицях в хаті, а працювати всі виходять як починають у рельсу бахать) деякі сподівались на рпв, переміря і іншу хрінь...я не сподівався з початку року (коли писали, що до січня канікули, потом ще якійсь причини, чому парламент сша не голосує пакет допомоги(то об"єднували з кордоном, то з Іхраїлем)-а ми втрачали Авдіївку, Вугледар, Попасну і сотні малих і середніх сіл, але саме цінне-втрачали єліту нашої армії (тих, хто пройшов Солідар і Бахмут), саме тоді генерали (типу Содоля стали дозволяти собі поїхати на вікенд за 300км від своїй ділянки фронту (може вони і раніше їздили, але фотки ми не бачили), а риба псується з голови. коли питають про стан на фронті-солдати , сержанти кажуть що все погано, ледь триємося. Главком Сирьский каже про стабілізацію. Чи треба нам мобілізація 18-25? так треба, може не 18, а 21 (хоч різниці не бачу) час , на жаль втрачено, а часто бачу молодь в місті-вони навіть і близко не переймаються війною-у нас майже кожен день сотні людей черга на кавзанках за 250грн/година покататись, а там ще за дівчину заплатити, кофе, круасан-тобто тисяча улетає без проблем(вони всі не працюють , школяри,14-17р, а батькі їм виділяють такі кошти, маю 100% впевненості, що за 3 роки вони жодної гривні не задонатили і жодного часу не працювали (у нас є центри -де пенсіонери плетуть сітки для фронту).Тому Зе і не наважується на зниження призивного віку, бо ті 1,5% пассіонарних молодих людей(20-25рр) вже в армії з 2022р ( кожного дня бачу їх фото на Алеї Героїв), а ця молодь на 80% гнила, припускаю, що вони майже 99% кандидати на сзч. При тому втікуть не з фронту, а з тренировочного лагерю. На що я сподіваюсь? то ось на таких нашіх славних чоловіків (які на 70% з села, або маленього міста з населенням до 50 тисяч) ![]() З анонсу інтерв'ю: а з того боку "вискакує чувак з Покемоном" (проти Бредлі з ПК в лоб в повний зріст). То що вирішило, вирішує? Саме Бредлі... Ось на це і сподівання. На образно "Бредлі", яке й постріл танка витримує.
![]()
я бачив цих ідіотів в Гошові, а це повзання на колінах (можне ще дві тисячі казок пригадати)-це маніпуляція свідомості, люди на колінах не варті поваги (там 95% старі і не дуже жінки-вік 50-70). Стосовно ПЦУ-там при владі молоді епіскопи яким ці хресні повзання не до вподоби, устави помякшуються. На приклад, я ніколи не буду цілувати руки "епіскопа" (будь якої конфесії).Раджу вам(як людина людині), що якщо має потребу -помолися вдома (не треба очами на схід, або перед крашеною дощечкою(іконою)-до церкви не ходжу взагалі (достатньо, 25 років відходив). Що тобі сказати, без образ, але ти хлопець дуже-дуже приметивний. Ти не відділяєш віру від бізнесу(бо церква-будь-яка це по перше бизнес, потім вже на 10му місті десь там 20му -віра в бога) в США існують біля 2000 різних церков(як казав Ісус -де двоє і я там третій-то вже церква). Може мені стати ловцем людей, як сказав Ісус Андрію і брату його коли вони ловили рибу на озері:
Banderlog, може тебе залучити до своєї церкви ? років 15 тому у нас часто по місту ходили хлопці з Каліфорніїї (з бейджеками) в білих шорслів рубашках і чорних брюках.Підходять до мене (я був з братом): Здравствуітє, мі хатім запросити вас до церкви (дають флаєр з адресою). Питаю, що церква? бабтисти-адвентисти? Ні, наше церква "последних дней Ісуса Христа" Я кажу, хочу теж запросити вас до своєї церкви "Церква первых дней Ісуса Христа" вони питають, чому перших? а я -а чому у вас "церква последних дней"(вони не знали що відповідати, просто впали в ступор). І знов, ми запрощуємо вас до нас. А я, запрошуювас до себе в церкву. Ви звідки? КалЫфорния. Ну добре. Приходьте до мене в церкву. ![]() ![]() Кумедний випадок:
*В Черкасской области бывший руководитель ТЦК пытался подкупить нынешнего за $2000: подробности*
![]() Бредлі чудова машина, тільки керують єю наші герої США залишили в Афганістані техніки на сотні млрд, але армія втекла за тиждень В Сирії рф(ссср) озброювала армію асада 50 років-результат 11 днів крах. ![]() *В этой новости прекрасно ... ффсьо!
Появились подробности законопроекта об ограничении прав ТЦК. В частности: сотрудников обяжут снять балаклавы; им запретят применять силовые методы; полицейские должны находиться для защиты прав людей. Такой консенсус был достигнут на комитете Верховной Рады... Ахринеть! А каким Законом им позволили их носить? А как быть со ст. 17 КУ? А каким Законом им позволяли применять силу? Про полицейских - это просто апофеоз!* (с) ________________________________ Приймуть? І коли? А так це фактично копія турчиновського "дозволяю застосовувати зброю", коли й так її дозволено було застосовувати по закону. Тільки навпаки)) Цей законопроект буде про заборону й так забороненого. А для поліцейських про виконання обов'язків, яке й так вже визначено.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українунас більша такі хресні ходи, наприклад у Святогоській лаврі "Української"ПЦ цікавлять ![]() ![]()
|
|