|
|
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 21 січ, 2025 21:52, всього редагувалось 1 раз.
Ну вообще ж ты англ знаешь и слово ту модерейт тоже)) Воно канеш не «факер», але способи заспокоїти є різні)) Востаннє редагувалось Hotab в Вів 21 січ, 2025 21:23, всього редагувалось 1 раз.
За крок до перевороту думок©9ть класів сільської школи!!! Ще й в дитсадок НЕ ходив! Все що я обговорюю - обговорюється крізь призму економічних питань. Тобто враховуючи свій економічний досвід я приміняю його в суміжних галузях. Для тебе створення ринку це боротьба з корупцією і чимось подібним.... Для мене- боротьба з корупцією можлива тільки економічними важелями( в тебе пошуками правильного можновладця) мої аргументи - якщо на якомусь рівні МОНЕТИЗУВАТИ те що зараз заборонено ( наприклад ввести економічний платіж за право не йти в зСУ ) - це економічний спосіб боротьби з корупцією. Бо якщо рівень плати в Бюджет буде меншим від рівня Хабара - то люди заплатять в Бюджет, а значить кількість хабарників і суми хабарів - впадуть На зауваження таких як долярчик - а де справедливість Моя відповідь буде наступною Якщо все залишити так як є - то рівень справедливості буде ще менший, бо а - те що могло піти в бюджет -піде на хабарі б - якщо розмір плати в бюджет буде нижчий ніжрозмір хабаря- то люди з меншими доходами зможуть оплатити в - ті хто отримував хабарі- їх стане менше г - в тих в кого не було грошей ні на плату в Бюджет ні на хабар - грошей стане більше за рахунок грошей отриманих в Бюджеті.. Тепер розумієш що є те що ти називаєш по дурі ЄРАЛАШИК- а по суті це і є економічний досвід наведення порядку який треба використовувати , бо на відміну від економічних важелів є тільки примусово/силові.. а це ГУЛАГ.
Ти не вивчив - ти прочитав Вивчив - це перевірив свої знання або шляхом практичних занять , або шляхом здачі екзаменів.. Ні до першого ні до другого - твоє прочитав відношення не має. ПС за своє життя, я прочитав більше 1 000 000 сторінк... і це жодним чином не зробило мене фахівцем у всіх галузях які були описані на цих сторінках. А от збудоване мною - робить мене фахівцем в будівництві Рахунок в бізнесі- відображає мої економічні знання
Ніііт. Ти знов вигадав і на цьому побудував далі. Серед функцій регуляторів ринку боротьба з корупцією (тобто з тим, що заважає розвитку) не на перших місцях. На перших - це заходи по стимулюванню розвитку. Ні Кейнс, ні Фрідмен і т.д. взагалі про корупцію не згадують. Вааабще.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЩе раз А. Сміт - не заважайте і ринок себе відрегулює Кейнс - можна з допомогою нічим не забезпечених грошей вкладених в ринок -відтягнути кризу (прискорити розвиток) Але є нюанс Щоб вкласти крім грошей - потрібні ще й люди Людей можна виховати або нагайкою або прикладом Якщо прикладом - це еволюційно. Нагайками вже пробували до добра не привело. Тому ще раз Завязуй з фантазією що ти зрозумів що ти прочитав в Бальцеровича.. ПС про РОЗВИТОК ринку казка про картоплину-картоплю-чіпси.... Це найпримітивніший приклад який показує як РОЗВИВАЄТЬС ринок в нормальній Державі Всі інші варіанти це а-ля допінг в спортсмена. Можна перемогти , але ймовірніше за все - помреш. Саме тому допінги й заборонені, бо їх використання приведе до загальної загибелі спортсменів при незначному прискоренні по часу досягнення максимально можливих результатів.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||