|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 22 січ, 2025 10:41
барабашов написав: budivelnik написав: Wirująświatła написав:он мог бы взять авто в кредит и работать на себя и банк.
А ти читаєш те що цитуєш? Я там цей варіант показував. Так для тебе Авто на якому їздить мій водій - 800 000 грн Якщо він візьме кредит в банку на 800 000 грн він буде 5 років платити по 20000-25000 грн ( це ще якщо має що віддати в заставу) А мені за ОРЕНДУ мого авто він платить на 20% менше І в чому вигода водія? Тепер розумієш що працедавець це не завжди кровопивця.
Что конкретно за машина за 19куе?
Будь яка НОВА електричка (навіть китайська) яка відповідає параметрам таксі( а не рено зоя в якому можна тільки двом сісти щоб коліна в шию не втикались) - коштує від 18000 доларів. барабашов написав:Покупка авто в кредит не требует залога, первоначальный взнос и естественно подтверждённый стабильный доход справкой - и забирай с салона Страховки, просрочки платежей, изменение ставки - эти плюшки будут уже потом, когда и доход то станет НЕстабильным... Друзья и родственники проехали это в 2009-.... и наелись досыта
Якщо купувати авто з мінімальним першим внеском - то місячні виплати будуть вищими ніж 25000 грн( врахуйте що банк захоче крім своїх 15-18% ще й каско десь на 7% барабашов написав:И почему остальные, кто ездит/сдаёт в наём авто на полляма дешевле(какое? СОНАТА/К5 газовые нормальные от 12куе стоят, или за 10 перевёртыши/тотал) по вашему кровосиси и недалёкие люди?
1 Авто в 2 рази дешевше-це авто яке 2/3 свого ресурсу вже відїздило 2 Вартість 1км пробігу на електриці - 2грн/км, вартість 1км таксового пробігу навіть на газу - 7 грн/км Різниця в 5 грн і є та плюшка яка дає можливість мені а - заплатити на 2грн/км більше працівнику ніж це зможе зробити той хто дає авто з ДВС б - отримати на 3грн більше з кілометра щоб погасити різницю в цінах в - так як я даю авто з нульовою замортизованістю( а не двсі на якому вже 100000-200000 км намотано - то я буду довше (на цих 100 000-200 000 км) отримувати віддачу 3 Найпростіше пояснення чому беруть авто дешеві - в тих хто бере ВІДСУТНЯ необхідна кількість капіталу. Все ж просто.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 22 січ, 2025 10:58
detroytred написав:Будівельник Зрозумій одну річ - відмінні в тебе досягнення, і діти молодці, і сам ти молодець. Предметом спорів з тобою є не це, а твої недоречні претензії, закиди, вимоги, підстави для цього. Які ти постійно генериш. В тебе виходить, що інші ..., бо ти Д'Артаньян. Що не підходять під твої критерії, стандарти. Твої. В тебе це в крові. Твоя суть. Яку ти й відобразив одразу. В своїй темі визначивши правила свої: 1. Будівельник завжди правий. 2. Хто не згоден, див. п.1. І в самих різних формах тепер завуальованих ти оце й просуваєш постійно. Бо всі свої вигадки вважаєш правильними. А всіх інших, хоч умовно Кейнса, неправильними.
Ти так і не зрозумів що я хочу тут донести 1 Мені глибоко пофігу як і хто з віртуальних тутешніх персонажів - буде до МЕНЕ відноситись. Мені з ними - дітей не хрестити. Зверни увагу- велика частка тутешніх дописувачів мене просто забанила, по тій простій причині що моя інформація для них НЕ КОМФОРТНА З моєї точки зору-це нормально, адже якщо людина не в стані витримати психологічний пресинг - то мій досвід їй не потрібен вона ним і так скористатись не зможе 2 З іншого боку Якщо не слухати фантазерів а-ля ти ( все читав + все знаю=нічого не досяг в галузях в яких приймаєш участь обговорюючи) Або якщо не мати багатої бабки в Канаді.... То єдиний шанс швидко піднятись - це пройти той шлях яким я йду. Тобто для ТИХ хто може/хоче - мій досвід ДОПОМОЖЕ Всім іншим-він не доступний... і таких інших , станом на сьогодні 9 осіб з десяти. 3 Але це сьогодні тільки один з десяти Завтра в нього виростуть діти , які отримають конкуретну перевагу над твоїми дітьми( або над дітьми тих хто вірить тобі і мене забанив очікуючи приходу Мессії) і кількість тих хто хоче/може - збільшиться в рази І поки ти і тобі подібні будуть читати класиків економічної думки - в країні буде створюватись прошарок мені подібних. При чому кожному наступному поколінню мені подібних - працювати буде легше, бо вони будуть стартувати з позицій на яких фінішували їх батьки. А які позиції будуть в тих в кого батьки фінішували там же де й стартували? Тому твої оповідання мають теоретичний сенс - але ПРАКТИЧНО шкодять тим хто тебе читає. При цьому- не всі хто мені вірить - виграють... Але вони хоч спробують і так альтернатива в них тільки твоя-сидіти рівно на дупі і чекати поки їх зроблять щасливими.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 22 січ, 2025 11:01
budivelnik написав:З моєї точки зору-це нормально, адже якщо людина не в стані витримати психологічний пресинг - то мій досвід їй не потрібен вона ним і так скористатись не зможе
вас куда то всё время уносит, 1. п.прессинг с вашей стороны? это законно? в некоторых странах за такое можно попасть на штраф и получить волчий билет. 2. никто вашим опытом воспользоваться не сможет, для этого надо повторить все ваши мысли и поступки, а не прочитать их бессистемную компиляцию. Вы бы хотя бы франшизу предлагали если хотите тиражиррвать свой успешный опыт  budivelnik написав:Тому твої оповідання мають теоретичний сенс - але ПРАКТИЧНО шкодять тим хто тебе читає.
то же относится и к вам.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 22 січ, 2025 11:08, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 11:07
Wirująświatła написав: budivelnik написав:З моєї точки зору-це нормально, адже якщо людина не в стані витримати психологічний пресинг - то мій досвід їй не потрібен вона ним і так скористатись не зможе
вас куда то всё время уносит, п.прессинг с вашей стороны? это законно? в некоторых странах за такое можно попасть на штраф и получить волчий билет.
не треба чіплятись до слів У мене відсутня можливість ЗМУШУВАТИ когось мене читати Відсутня можливість ЗМУШУВАТИ виконати прочитане Але є опція жорсткої подачі інформації з переходом до порівнянь особистих досягнень Кожен з тут присутніх має опцію закрити для себе мою інформацію То що іде я порушив? Звідси висновок Реальний світ бізнесу - жорсткіший ніж я описую Тому входити в нього розовим понні-точно не варто З іншого боку є й переваги входу- які я також демонструю І кожна людина, пройшовши самостійно первинну перевірку своїх можливостей-приймає рішення варто чи ні їй цим займатись(навіть якщо на кону не тільки її майбутнє а й майбутнє її близьких) Wirująświatła написав:никто вашим опытом воспользоваться не сможет,
Брехня Ми всі на первинному етапі використовуємо чужий досвід Просто в когось етап накопичення чужується після вивчення букв в букварі.... А хтось в стані сприймати і адаптувати під себе чужі ідеї і в більш поважному віці.
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 22 січ, 2025 11:10, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 22 січ, 2025 11:09
fler написав:Ось чому через побоювання, що українці повернуться після війни додому, деякі країни спростили отримання ВНЖ та інших плюшок як для громадян.
нічого вони не спростили. Wirująświatła написав:кому больше поверят зеленскому или трампу?
так ось берем тупо призив по одному маленькому! обласному центру 6к в міс, не пам'ятаю чи це з областю чи без, не хочу зараз телефонувати перепитувати. множимо скільки залишись центрів ще, 20. Призив в міс 120к по країні. з них хай план виконали на 60%, більша половина з пораненнями. І цифра з більшою вірогідністю є правдивою а може ще й применшеною, так проста арифметика. Не дарма люди ховаються як миші в норах.
-
BeneFuckTor
-
-
- Подякував: 260 раз.
- Подякували: 27 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 11:11
budivelnik написав:То що іде я порушив?
ваши тексты по форме и содержанию соответствуют проповедям в секте будивэльныка о благих деяниях будивэльныка. Оно как бы не запрещено, но не везде уместно. Проанализируйте хоть кто нибудь на данной ветке занимается самовосхвалением?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 11:22
fler написав:До тих пір, поки рф не викреслить слово "капітуляція" зі свого райдера Україна змушена воювати.
доки рф має хоч метрові просування вперед щоденно- путін буде наполягати на капітуляції, що треба для того що пуйло змінив вимоги? треба зупинити їх наступ надійною обороною, а у квітні/травні відкинути орків на 100 км по всьому фронту чи має Україна такі можливості сьогодні-ні, немає чи зможе зробити через 6 місяців-якщо отримає достатньо зброї(десь на 150млрд загалом на протязі 5-6 місяців, шанс є вагомий маючи перевагу в лс ворог наступає, ЗСУ стримують наступ немаючи переваги ні в артилерії(кількості снарядів), не в далекобійних ракетах, ні в авіації якщо вирівня стан в техниці, тоді потребність в великої кількості піхоти не буде мати критичного рівня
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3313 раз.
- Подякували: 3335 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 22 січ, 2025 11:22
detroytred написав:*Трамп дал $500 миллиардов OpenAI для создания суперкомпьютера, который займётся разработкой сверхумных нейросетей. На первом этапе будет вложено $100 миллиардов, которые пойдут на строительство гигантского дата-центра в Техасе, где Илон Маск строит технологический город. Реализацией проекта займутся совместно OpenAI, SoftBank, Oracle и Microsoft. Этих средств достаточно на три Манхэттенских проекта (ядерная бомба), а за четыре года бюджет обещают увеличить в пять раз. Кроме того, Трамп отменил указ Байдена о безопасной разработке искусственного интеллекта* (с) __________________________________ Різниця часів: - Обама... медпрограма - Трамп ... да по суті керування зброєю. Помилка Зе - переплутав часи. Замість зброї дороги. Хоча. Було б більше своєї зброї, то отримали б менше партнерської.Що в лоб, що по лбу. А дороги є.
Эта зброя -- она же не абстрактно в ВЧ появлялась бы: типа в ИКЕЯи мины заказал -- привезли, выгрузили. Под увеличение объемов - и людей, наверное, больше в армию нагонять нужно было бы? И видя эту подготовку - "кое кто" мог бы решить -- "ну его нафиг - туда лезть"?  Да и Штаты в первые же недели могли бы оружие "насыпать"...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 22 січ, 2025 11:26
BeneFuckTor Та да При этом, оказывается, еще 200тыщ народу нужно: По словам президента Украины Владимира Зеленского, в рамках урегулирования военного конфликта с Россией будет необходима отправка в его страну контингента из не менее чем 200 тысяч европейских миротворцев в качестве гарантии безопасности. "Это минимум, иначе ничего не будет", - заявил он во вторник, 21 января
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Сер 22 січ, 2025 11:32
budivelnik написав:А які позиції будуть в тих в кого батьки фінішували там же де й стартували?
А потім 1918, 1945, 1991, 2014, 2022... і капітал конфісковують і все починається з нуля
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1