|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 22 січ, 2025 21:26
Прохожий написав:пост в фейсбуке? рили? ...реально этому миру ппц...
Вам промова Трампа і його висловлювання про аудит допомоги, і що зазвичай відбувається далі коли знаходять порушення, ніяких думок не викликає? Розкручування цього це надзвичайно важливий і дієвий важіль впливу, і не використати його для того щоб заставити робити те що, як видно з поведінки не хочуть, має сенс.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Сер 22 січ, 2025 21:32, всього редагувалось 1 раз.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 21:29
холява написав:і ще , коли я казав що краще сдохнуть у бою , я мав на увазі тільки себе
так не сдох же! к чему этот пафос, сдохнешь тогда и напишешь "сдох в бою за вас как Христос на кресте" (смерти никому крому хуйла не желаю, считай что юмор).
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 22 січ, 2025 21:31
_Mykola_ написав:Вам промова Трампа і його висловлювання про аудит допомоги, і що зазвичай відбувається далі коли знаходять порушення, ніяких думок не викликає?
А шо за промова? меня смущает что давно не было эпатажных выходок,как с обложкой Тайм. Я радовался как ребенок.всем ходил,показывал 
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 21:32
detroytred написав: fox767676 написав:Да зашёл и сразу же наткнулся. на ту цитату с которой вчера ушел, правда в цитировании зеленощекого(несмотря на свои 39) абырвалга. Просто НЛП какое-то
"Матрица дала сбой" Там в фільмі кішка двічі з'явилася. Лепею можна взяти приклад з наполегливості та стійкості Буратіньо.
буратіно тут Газпрома рекламу кожен день постить
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Wirująświatła написав: холява написав:і ще , коли я казав що краще сдохнуть у бою , я мав на увазі тільки себе
так не сдох же! к чему этот пафос, сдохнешь тогда и напишешь "сдох в бою за вас как Христос на кресте"
... мені до пана Ісуса Христоса дуже далеко ... .... наврятче я воскресну .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Xenon написав:Наша пісня гарна й нова, Починаймо її знову рф повинна як мінімум повернутись до кордонів 2022. Це була би справедлива можливість розпочати діалог, – Зеленський.
Для мене важлива якість, а не терміни, – Зеленський про закінчення війни
«Я впевнений, зі мною погодяться всі українці: важливо, щоб ми змогли досягти стабільного миру для України»
Если его свести с нго фанатом-семинаристом - то что по запаху мизкив светила определит пан Гастелло Матросов с кичкаса?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 22 січ, 2025 21:33
detroytred написав: fox767676 написав:Да зашёл и сразу же наткнулся. на ту цитату с которой вчера ушел, правда в цитировании зеленощекого(несмотря на свои 39) абырвалга. Просто НЛП какое-то
"Матрица дала сбой" Там в фільмі кішка двічі з'явилася. Лепею можна взяти приклад з наполегливості та стійкості Буратіньо.
"рпв по лбз, рпв по лбз, а что байден мог сделать ? только си" "рпв по лбз, рпв по лбз, а что байден мог сделать ? только си" "рпв по лбз, рпв по лбз, а что байден мог сделать ? только си" "рпв по лбз, рпв по лбз, а что байден мог сделать ? только си" "рпв по лбз, рпв по лбз, а что байден мог сделать ? только си"
-
fox767676
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Господар Вельзевула написав: _Mykola_ написав:Вам промова Трампа і його висловлювання про аудит допомоги, і що зазвичай відбувається далі коли знаходять порушення, ніяких думок не викликає?
А шо за промова?
На інаугурації.
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
Wirująświatła написав: budivelnik написав:Не заморочуюсь з чистим одягом/білизною - бо відкрив шафку а там все є.
в смысле вы одежду не стираете? просто надеваете новую из шкафа? видел я один фильм, там подростки работали волонтерами в церкви, а именно сортировали, чистили сэконд. Так вот они тоже одежду не покупали и не стирали, просто брали себе ту что нравится, потом выбрасывали и брали следующую "из шкафа".
Я в комунізмі Навіщо мені думати звідки береться ЧИСТА і ВИПРАСУВАНА білизна? Я просто відкриваю шафку і там все є... Найсмішніше що вміст шафки змінюється разом з порами року Зимою там чомусь теплі речі Влітку переважають легші... Є правда нюанс В шафці відсутнє щось супермодне і з бірками від модних домів... Але при цьому воно зручне і приємне. Як тільки навчитесь задовільнятись простішими речами незважаючи на рівень доходу - відразу потрапляєте в комунізм. А от ті хто заробляє менше ніж йому потрібно для проживання- не залежно від розміру заробітку все життя живуть як негри на галерах....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Wirująświatła написав: холява написав:і ще , коли я казав що краще сдохнуть у бою , я мав на увазі тільки себе
так не сдох же! к чему этот пафос, сдохнешь тогда и напишешь "сдох в бою за вас как Христос на кресте" (смерти никому крому хуйла не желаю, считай что юмор).
"Блажен муж иже не иде на совет нечестивых." "Не бросайте псам ничего, что свято, не бросайте перед свиньями ваш жемчуг. Иначе свиньи затопчут его, а псы повернутся и набросятся на вас" 
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
|