Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1212012121121221212312124 ... 14624>
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 17:11

fler написав:
  sashaqbl написав:
  fler написав:Пробачте за тупість, але хіба більшість чоловіків не вважають, що жінки не повинні йти воювати? Чи може ви бачили у ворожих БТРах чи танках жінок? Чи кацапки десь зустрічались серед бойових пілотів? Може бойових буряток в окопах бачили, нє? Тоді з якого переляку наші жінки повинні йти воювати з кацапськими чоловіками?

Пробачте за запитання, як там ваш військовозобовязаний чоловік і син?

І ви мене пробачте, як ваша дружина? Все добре у вас з нею?

"а на манєже всє тє же" (c) :mrgreen:
wild.tomcat

Подякував: 45 раз.
Подякували: 282 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 17:12

холява написав:От я вам і хочу розтлумачити деякі речі ...

..до хати вдерлись бандити , до твоїх батьків , батьків жінки , тримають за ноги дітей долярчика , а ви разом з долярчиком кажете " та пішли всі у ЖУОП , я все буду робити щоб їх НЕЗАХИЩАТИ , а якщо щось страшне ЗІБУ за кордон .

от як до вас відноситись ?

сім’я це сім’я а суспільство це суспільство.
і проводити парарелі між захистом сім’ї і захистом суспільства - це логічна помилка.
навіть законодавство розуміє цю різницю ввівши поняття родичі першого кола.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 17:13

Wirująświatła написав:
  ЛАД написав:В этом вы ошибаетесь - слишком хорошо думаете о человечестве.
я плохо думаю о человечестве, люди отдаются порокам - жадности, обжоству, алкоголю. Пренебрегают интересами окружающих ради своих. Психология считает такое поведение нормой. И вся цивилизация идет к тому чтобы жирную свинью (я не имею в виду кого то конкретно) не трогали. Каждый сам за себя и чужие границы неприкосновенны. В этих условиях провести мобилизацию за идею нереально. В основном по этой причине цивилизованные страны после 1945 не воюют. США влазили во вьетнам, не без того, попытки были. Потом посмотрели на последствия, США еще долго зализывала вьетнамские раны.
Пока есть возможность благодаря отсутствию экстремальных ситуаций (например, войн).
  ЛАД написав:Обратите внимание, какой поддержкой пользуется лозунг Трампа о депортации. Причём, даже у многих людей, которые сами недавно были мигрантами.
Какой поддержкой пользуются антииммигрантские лозунги в Европе и как благодаря этим лозунгам поднимаются АдГ в Германии и правые партии в других европейских странах. Это, конечно, не интернирование, но очень недалеко.
у вас социология? поделитесь. А вообще люди думают то, что говорят им сми. Или вы думаете пересичный американец знает где Украина и суть конфликта? Правые в Германии поднимаются с 1991 года, никак не поднимутся. Потому что одно дело лозунги, а другое заплатить за чье то безумство из своего кошелька. На лозунгах много кто приходит к власти, но потом риторика резко меняется (посмотрит что Трамп через полгода будет петь про перемирие). Со времен гитлера есть осознание, что любая авантюра будет каждому налогоплательщику стоить денег. Неважно через инфляцию или безработицу.
Статистику по поддержке депортации, в т.ч. у людей, которые сами недавно были мигрантами, встречал, но не сохранял. Поверьте, цифры были заметные, не 1-2%.
Где вы видели подъём правых в Германии с 1991 года, не знаю. Никогда раньше там не было такой поддержки правых, как сейчас у АдГ. Там всегда соревновались ХДС/ХСС, эсдеки, СДПГ, последнее время умеренно левые - зелёные.

ЛАД написав:У нас "по синьке" не лезут?
по синьку я не имел в виду алкашей и людей с низким IQ. Там даже обычный корпоратив если на нем присутствовали украинцы превращался в пьяный митинг. И это приличные люди, в рубашках и галстуках. У нас такого близко нет и не было. Конечно в офисе в рабочей обстановке никто политику не обсуждал, были только деловые разговоры.
По синьке" я имел ввиду "по пьяни", независимо от того, это алкаши или "приличные люди, в рубашках и галстуках".
  ЛАД написав:- если из каждого утюга слушать это годами, то впитывается.
если дать себя одурачить можно и одурачится. У меня 2 друга детства живут на рф (выехали до 2014). Никто из них не запутинец, никто не кричал крымнаш, наоборот были возмущены зачем это всё.
Любая пропаганда действует не на всех, заметно зависит от того, что заложено в детстве/юности. И 2 человека это не статистика.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 17:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:та іноземні спеціалісти із перенаселеного Бангладеша

боюся що навіть вони вже не позаряться . нагуглять відосики про службу соціальної підтримки і скажуть що не ту страну назвали баенладешем
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 17:43

tester7336 написав:
  холява написав:От я вам і хочу розтлумачити деякі речі ...

..до хати вдерлись бандити , до твоїх батьків , батьків жінки , тримають за ноги дітей долярчика , а ви разом з долярчиком кажете " та пішли всі у ЖУОП , я все буду робити щоб їх НЕЗАХИЩАТИ , а якщо щось страшне ЗІБУ за кордон .

от як до вас відноситись ?

сім’я це сім’я а суспільство це суспільство.
і проводити парарелі між захистом сім’ї і захистом суспільства - це логічна помилка.
навіть законодавство розуміє цю різницю ввівши поняття родичі першого кола.

...угу , ви тут ще ддемагогію не розводили , де починається кордон кожної хати , а де починається гуртожиток .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 18:04

prodigy написав:ЛАД
відношу вас до потенційних колаборантів (зрадників), у вас для цього всі можливості і таланти, і алібі-на ЗСУ не донатив, бандерівців щиро критикував, хотів миру (шляхом капітуляції), гойда братья і сестри

Можна я не буду казати, до кого я відношу вас?
Можливо самі здогадаєтесь, бо якщо я висловлюсь...
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 18:16

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 18:21

ЛАД написав:
  prodigy написав:ЛАД
відношу вас до потенційних колаборантів (зрадників), у вас для цього всі можливості і таланти, і алібі-на ЗСУ не донатив, бандерівців щиро критикував, хотів миру (шляхом капітуляції), гойда братья і сестри

Можна я не буду казати, до кого я відношу вас?
Можливо самі здогадаєтесь, бо якщо я висловлюсь...

Капитан китобойного судна что то стал чрезмерно патриотичен и воинственен после того, как его только по записи в паспорте стали выпускать покупаться в Адриатике и попить кофе в Вене
А если бы отрезал первичные половые признаки ножовкой три года назад - то мог бы это сделать намного раньше
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 18:21

sashaqbl написав:Наші позиції - це одна нещасна лінія окопів в все... Вони пару місяців копають, щоб зробити нормальні позиції. А що робила бригада, яка там була до них - хз...
Проблема не у відсутності достатньої кількості резервів, а у відсутності достатньої кількості адекватних людей, при чому на всіх рівнях.

"Прислали новеньких і всіх поклали": бійці 157-ї ОМБР розповіли про проблеми нових бригад

Військові бригади кажуть, що новобранців відправляють "на нуль" без належної підготовки та переводять до штурмових підрозділів. У Генштабі пояснюють, що таких рішень вимагає кризова ситуація.

Військові скаржаться на погану підготовку, високий рівень втрат і самовільного залишення частини та "управлінський хаос".

"І першого ж дня багатьох пацанів — на нуль. Деякі одразу відмовлялися. Зброю здавали та казали: "Ми нікуди йти не будемо"", — розповів він.

За його словами, багато бійців бригади пішли в СЗЧ, включно з офіцерами, а також уже створені батальйони забирають до інших частин.

"48 новоприбулих хлопців забрала 55-та, вивезли їх на нуль. Мовляв, о, прислали новеньких. Їх там усіх і поклали. І зрозуміло, що ніхто їх забирати не буде, бо там уже стоїть русня", — сказав боєць. :shock:
https://focus.ua/uk/voennye-novosti/690 ... iy-brigadi

так виглядає, що немає ні адекватних командирів, ні нормальних бригад :shock:
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 24 січ, 2025 18:28

jump
Теперь очередь турбопатриотов наших подменить трупы добровольцев в том же укрепрайоне
Трамп папиздже может даже Стелсы поддержки пришлёт
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

#<1 ... 1212012121121221212312124 ... 14624>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей