|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 24 січ, 2025 14:58
Дюрі-бачі написав:prodigy А що Ви хочете почути? От візьмемо мене: я маю відстрочку за роботою, а якщо б не мав, то іншими способами б ухилявся. Я чудово розумію, що на фронті за кілька днів я 200 чи 300. Фронту трохи допомагаю, скоріш для чистоти совісті: доначу знайомим на збори десь 5% свого доходу. Я б звісно хотів повної перемоги України, чи, як мінімум, стійкого миру з гарантіями. Якщо цього не буде, то я буду боротись за те, щоб покинути Україну.
Капець лицемірна позиція. Тобто інші повинні ставати "200 чи 300" для того щоб ви не стали "200 чи 300". А якщо іншим не вдасться то я злиняю. Жесть.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 січ, 2025 15:03
ЛАД написав:+++ І, головне, замінили його неконституційно. Але про це АндрейМ чомусь не згадує. Бувають непередбачувані ситуації.
Так, бувають непередбачувані ситуації, але влада не повинна брехати і ми не повинні дозволяти їй це робити. Вони мають чесно сказати, що Конституція не дозволяє відкладати проведення виборів Президента, але фізично і логістично їх провести неможливо, а не прикриватись законом. Я розумію, що ми живемо в часи, коли права громадян України обмежуються постановами КМУ, але що буде після війни? Якщо ми нормалізуємо ситуацію, що вибори можна не проводити на підставі закону, то де гарантія, що цей або інший Президент не захоче прийняти інший закон і не проводити вибори? Я дивуюсь наскільки багато людей прийняли нарратив, що закон не дозволяє, а про Конституцію ми просто забудемо.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 січ, 2025 15:05
ЛАД написав:Почему? Здоровье? Другие причины? Без подколок, просто интересно мнение разных людей.
1. Здоров'я не надто. Не смертельно, але обмежено придатний. Пробіжу кілометр і впаду із задишкою. 2. Боягуз. Якщо бачили другий сезон Гри в кальмара, то там є "морпіх", який не приніс патрони, стріляв в повітря. От і я точно такий...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в П'ят 24 січ, 2025 15:06, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 січ, 2025 15:06
andrijk777 написав: Дюрі-бачі написав:prodigy А що Ви хочете почути? От візьмемо мене: я маю відстрочку за роботою, а якщо б не мав, то іншими способами б ухилявся. Я чудово розумію, що на фронті за кілька днів я 200 чи 300. Фронту трохи допомагаю, скоріш для чистоти совісті: доначу знайомим на збори десь 5% свого доходу. Я б звісно хотів повної перемоги України, чи, як мінімум, стійкого миру з гарантіями. Якщо цього не буде, то я буду боротись за те, щоб покинути Україну.
Капець лицемірна позиція. Тобто інші повинні ставати "200 чи 300" для того щоб ви не стали "200 чи 300". А якщо іншим не вдасться то я злиняю. Жесть.
Так ,так .... при роз'яснені що воно написало , воно промовило -правду сказав . Откровення від Іоанна
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: П'ят 24 січ, 2025 15:07
холява написав: Успіх написав: Дюрі-бачі написав:prodigy А що Ви хочете почути? От візьмемо мене: я маю відстрочку за роботою, а якщо б не мав, то іншими способами б ухилявся. Я чудово розумію, що на фронті за кілька днів я 200 чи 300. Фронту трохи допомагаю, скоріш для чистоти совісті: доначу знайомим на збори десь 5% свого доходу. Я б звісно хотів повної перемоги України, чи, як мінімум, стійкого миру з гарантіями.Якщо цього не буде, то я буду боротись за те, щоб покинути Україну.
+100500!!!👍 От, саме так - ЧЕСНО(!!!) мали б тут відповідати ВСІ форумчани, а не "круть-верть"!
Такий же як і ти, дізертир і ухилянт . .... ну а ті що загинули ,захищаючи свою й твою домівку ,ХТО ?
Чому він дюзюртір та ухюляньть? 
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 січ, 2025 15:09
холява написав: andrijk777 написав: Дюрі-бачі написав:prodigy А що Ви хочете почути? От візьмемо мене: я маю відстрочку за роботою, а якщо б не мав, то іншими способами б ухилявся. Я чудово розумію, що на фронті за кілька днів я 200 чи 300. Фронту трохи допомагаю, скоріш для чистоти совісті: доначу знайомим на збори десь 5% свого доходу. Я б звісно хотів повної перемоги України, чи, як мінімум, стійкого миру з гарантіями. Якщо цього не буде, то я буду боротись за те, щоб покинути Україну.
Так ,так .... при роз'яснені що воно написало , воно промовило -правду сказав . Откровення від Іоанна
Какого ещьо Іоанна? Грозного, той що вашу РПЦ МП сконструіровал?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 24 січ, 2025 15:10
ЛАД відношу вас до потенційних колаборантів (зрадників), у вас для цього всі можливості і таланти, і алібі-на ЗСУ не донатив, бандерівців щиро критикував, хотів миру (шляхом капітуляції), гойда братья і сестри
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3323 раз.
- Подякували: 3340 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 24 січ, 2025 15:17
andrijk777 написав:*під "вічною війною" я розумію позицію "давайте будемо продовжувати війну, умов для миру сьогодні немає" Для мене очевидно що таких умов вже ніколи не буде(вважаю нереальним вихід на "кордони 91")
Та просто. По підсумкам війни Україна знов поверненться під вплав расії (захід нас давно кинув). Декілька років і буде Україна в кодонах 91-го в складі тайожного союзу.
Востаннє редагувалось d44 в П'ят 24 січ, 2025 15:19, всього редагувалось 1 раз.
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 24 січ, 2025 15:18
Bobua написав:Якщо з екологічної точки зору (день екологічного боргу) -- то перенаселеність ~двократна.
смотря шо є мірилом речей. Очевидно, що щоб була нормальна охота для магнатів на "рябохвостого тетеріва" то людей треба прорідити)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 24 січ, 2025 15:23
d44 написав: andrijk777 написав:*під "вічною війною" я розумію позицію "давайте будемо продовжувати війну, умов для миру сьогодні немає" Для мене очевидно що таких умов вже ніколи не буде(вважаю нереальним вихід на "кордони 91")
Та просто. По підсумкам війни Україна знов поверненться під вплав расії (захід нас давно кинув). Декілька років і буде Україна в кодонах 91-го в складі тайожного союзу.
Вже після Путіна, осудять "перегіби" Як у 1956. І крима вже не буде ні за яких обставин
-
fox767676
-
-
- Подякував: 394 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
|