|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 26 січ, 2025 16:04
Banderlog написав: Shaman написав: Banderlog написав:В своїх Ви хоть кулінарні шоу знімайте, хоть роккоецерти, хоть в умані репіжти чорного цапа. Я до Вас не йду. Шо не ясно?
за способом життя, я можливо більш христианін, ніж ти бо ти живеш за дуже простими правилами домострою. я чоловік, жінка - то якийсь додаток до мене. я здоровенний бугай, то всі хто слабші, мають мене слухатися. а так молись кому хоч, мені однаково - поки ти не починаєш розповідати, що інші нехристи та розкольники 
я не з волині. Правила прості, мене має жінка слухатись. не тому шо я сильніший за неї і важу в 2 рази більше... Будь вона сильніша, вона всеодно має мене слухатись.))) Іще, вона стріляє куди краще за мене, но це значить що на війні має бути вона, а не я. за способом життя ти такий же нехристь як і офіційно. Інакше б не звався шаманом і був б на фронті.) В церквній службі є місце Коли читають оглашонні ізидітє. Тоді всіх хто присутні но не члени церкви просять за двері. Зря зара ніхто не слідкує за тим щоб лишні вийшли...
тому жінка тебе й слухається, а не зробила кар'єру. за нік туше зараховане.  я напевне більше агностик в цьому плані, тому шаман - це не про віру. мені релігія більше цікава як соціокультурне явище. а на фронті ти за повісткою, навряд чи добровольцем. мені повістку ще не надавали, так що вибач  коли наступить час, може й поміняю тебе. але гадаю скоро цей етап війни затихне. й стане питання, як далі розвивати країну, коли в ній так багато людей не відрізняє чорне від білого й для яких не все однозначно...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 26 січ, 2025 16:09
Wirująświatła написав:Shaman твоё бла бла бла против моих фактов? очень убедительно. Можешь дальше верить марафону и розовым пони. В сталинские времена тоже говорили голодомора нет и не было.
які факти - випадок про одну людину? так факт - про одну людину, не про явище. про роту охорони - я навів, що ти неуважно читаєш - визнай, що це не твій випадок. а те, що в мене ширше коло спілкування через те, що я працюю - то таке. я тобі кажу реалії, хочеш їх назвати бла-бла-бла - твоє право. але це не змінює, що це факти. для тебе факти лише те, що написали в інеті - розчарую тебе, пишуть й багато брехні.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 770 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 26 січ, 2025 16:13
Shaman написав:мені повістку ще не надавали, так що вибач коли наступить час, може й поміняю тебе Не можу втриматись, не прокоментувавши)) Людина більше ДВОХ років на фронті, а Шаман МОЖЕ її поміняє, а може і ні? Та вже пора знімати маски і казати правду: На фронт НЕ піду ні за жодних обставин! Хочу воювати лише чужими руками! 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 26 січ, 2025 16:14
Shaman написав:а ці сотий раз по колу все ніяк не можуть розібратися, що ж там каже закон про захист країни
Тому що є принаймні дві відповіді. Є основний закон (Конституція), який каже одне, але на цей закон усі плюють, бо якось незручно виходить - і прав там забагато і жінок потрібно буде залучати до захисту країну і кордони лише для чоловіків закрити неможна. Є профільний закон, який суперечить основному закону, але тут все зручно - і жінок можна не чіпати, і кордони можна лише для чоловіків закрити якоюсь постановою, і самих чоловіків можна поділити на сорти. Хоча є ще й третя відповідь - плювати на усі закони і діяти як доцільно. У кожного з цих варіантів є свої прихильники, як ми бачимо. Стосовно причин війни. Такі, як Ви, і є однією з її причин. Ділити людей за якоюсь ознакою є улюбленою справою для багатьох українців. Україна склалася і сталася як політична нація, а не нація, побудована на мові чи вірі. Люди, які говорять різними мовами, вирішили будувати країну на певних принципах - демократія, змінність влади, європейські цінності (щоб це не означало) і взагалі орієнтир на Захід, оскільки на Сході існувало теж саме, що і у нас. Саме це відрізняло нас від росіян. У 2004 році країну штучно поділили російські політтехнологи Януковича за мовою. Схід і Південь - за Януковича і тісні звʼязки з рф, а Захід і Центр - проєвропейські. На жаль, «проєвропейські» або «продемократичні» сили це підхопили. З того часу усі виборчі кампанії велись не за мозок виборця, не політичними програмами, а сліпим трайбалізмом. «Прозахідні» партії «забили» на Схід і Південь, «бо вони все одно проросійські». Але це брехня. Купа моїх однокурсників і співробітників зі Сходу і Півдня (навіть АРК) були і є абсолютно проукраїнськими, хоча і спілкувались і спілкуються російською мовою. Вони також не хотіли будувати другу росію в Україні. Зі Сходом і Півднем потрібно було працювати ідеями, а не образами. Зараз такі, як Ви, знову ділять людей за мовою. Знову створюєте розкіл. Навіщо Ви це робите? Вас нічому не навчила Помаранчева революція, коли «щирі українці у вишиванках» обкрадали нас не менш, ніж Янукович? Чи якщо крадуть «наші», то це - нормально? Не у мові справа, а в тому яку державу ми хочемо побудувати. Щирі україномовні українці так само голосували за «господарника» і «тверду руку» Януковича, бажаючи побудувати у нас щось на кшталт росіі чи білорусі. Про віру - це взагалі не туди. Всі віри і боги мають бути намертво відокремлені від держави. Це має бути особистою справою людини. Десь там з гендерними ролями…
Востаннє редагувалось АндрейМ в Нед 26 січ, 2025 16:25, всього редагувалось 2 разів.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 січ, 2025 16:15
Согласно «100-дневному плану Трампа» война закончится до 9-го мая Украинские СМИ сообщают, что план был передан Киеву через европейских дипломатов, его подлинность пока не подтверждена. Детали: Январь-февраль 2025: переговоры Трампа с Путиным и украинскими властями. Февраль-март: Зеленский отменяет запрет на переговоры с Путиным, встреча лидеров для согласования плана. 20 апреля: перемирие на Пасху, вывод украинских войск из Курской области. Конец апреля: мирная конференция с участием США, Европы, Китая и стран «глобального юга». До 9 мая: окончание войны, отмена военного положения. Август-октябрь: выборы в Украине. Условия мирной сделки: Украина остаётся нейтральной, отказывается от НАТО, но сохраняет армию при поддержке США. Вступление в ЕС до 2030 года, послевоенное восстановление за счёт Евросоюза. РФ сохраняет контроль над подконтрольными территориями, но Украина не признаёт их суверенитет. Постепенная отмена санкций против России и возобновление экспорта энергоносителей в ЕС. Гарантии для русского языка, УПЦ и допуск «пророссийских» партий к выборам. Вопрос о миротворческом контингенте остаётся открытым.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 січ, 2025 16:15
Shaman написав:які факти - випадок про одну людину? так факт - про одну людину, не про явище.
факт - про одну людину это брехня или нет? тут ты писал что брехня Shaman написав:ти ж розумієш, що це чиста брехня? навіщо пишеш?
а теперь оказывается что не брехня, а просто несистемный случай. За брехню извинишься? Shaman написав:про роту охорони - я навів, що ти неуважно читаєш - визнай, що це не твій випадок.
всмысле рота охраны это какие то киборг-гении, их не нужно учить элементарному выживанию? чем дальше тем я меньше тебя понимаю... Я не говорил что всех отправляют с бусика в окоп, про всех у меня инфы нет, а про отдельные факты есть. Даже несистемная смерть это трагедия, при всём твоём желании обесценить чужую жизнь "системностью".
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 26 січ, 2025 16:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 26 січ, 2025 16:21
Успіх написав: Wirująświatła написав:Машина катается по магазину и предлагает купить корм для животных.
Ну от - невже якихось аналогів таких роботів наштампувати(але ще щоб стріляли через керування пультом) і кинути на "нуль"? Так ні ж - треба лише м'ясо кидати 
Комплекс Рись і Шабля (ШабРись) зробили ще в 23 році
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 26 січ, 2025 16:24
fler написав:Согласно «100-дневному плану Трампа» война закончится до 9-го мая Украинские СМИ сообщают, что план был передан Киеву через европейских дипломатов, его подлинность пока не подтверждена. Детали: Январь-февраль 2025: переговоры Трампа с Путиным и украинскими властями. Февраль-март: Зеленский отменяет запрет на переговоры с Путиным, встреча лидеров для согласования плана. 20 апреля: перемирие на Пасху, вывод украинских войск из Курской области. Конец апреля: мирная конференция с участием США, Европы, Китая и стран «глобального юга». До 9 мая: окончание войны, отмена военного положения. Август-октябрь: выборы в Украине. Условия мирной сделки: Украина остаётся нейтральной, отказывается от НАТО, но сохраняет армию при поддержке США. Вступление в ЕС до 2030 года, послевоенное восстановление за счёт Евросоюза. РФ сохраняет контроль над подконтрольными территориями, но Украина не признаёт их суверенитет. Постепенная отмена санкций против России и возобновление экспорта энергоносителей в ЕС. Гарантии для русского языка, УПЦ и допуск «пророссийских» партий к выборам. Вопрос о миротворческом контингенте остаётся открытым.
*Ах вот оно что... почитал интервью Президента Швейцарии... Оказывается все эти "сливы" якобы плана Келлога, статейки в Таймсе и так далее - это все ИГРА,.. Просто мы двигаем второй Саммит Мира... !!!!!!!!!!!! "Затем за столом переговоров должна быть Россия, а также вовлечён Глобальный Юг. Я заверила президента Зеленского, что мы готовы, например, провести подготовительные встречи. Он согласился с этим"...* (С)
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 січ, 2025 16:33
Господар Вельзевула написав:Но на вопрос так никто и не ответил. Делать-то че будут в такой ситуации?
А які є варіанти проти беспредєла будь-де і будь-чому? Їх набагато))) Один майор здох, реально здох на дошках в палатці в навчальному центрі від банальної застуди (температура, запалення легенів), бо не відпустили на лікування. Тихо мовчки здох.. Як собако... Другий ст.офіцер узяв за горлянку п-ка начмеда, а потім начстройової і все ж таки оформив на лікування в шпиталь. Кожен робить свій вибір для себе сам. Сорт чи папірчик не грають ролі, коли зіштовхнеться з беспредєлом.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 26 січ, 2025 16:34
Успіх а вы с какими доками ходите,если не секрет? Резерв+ или свое чет там другое? Ваши действия,если попадете под пресс одесских пацанчиков?
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
|