Але є РЕАЛІЇ життя і саме ці реалії зробили нас з перевагами і недоліками... Переваги - ми можемо себе змусити робити те що нам може й зле але для інших - добре. Макаки тут і близько не стояли Недоліки - ми можемо себе змусити робити те що може принести шкоду для оточуючих-але нам байдуже
budivelnik написав:Тяжко комусь пояснити , якщо він не знав+не знав+ а потім забув
и что вы мне обьяснили? Во всех ваших примерах низкий iq. Который еще любят называть "человеческий фактор" Это же не физики ядерщики который погибли при испытаниях андронного колайдера. N% дураков есть везде, поэтому травматизмы были и будут. Хоть в школе, хоть в армии. Кто не умеет плавать, тот и не тонет. Потому что не лезет в воду.
Тим паче, що предметом обговорення було перевищення повноважень посадовими особами (це так по культурному звучить)). Причини цього. Травматизм, порушення техніки безпеки, дисципліни (пиятство тощо) вже з іншої опери.
Wirująświatła Я на своїм місці. слухайте краще справжніх проповідників. https://youtu.be/1UKvk4A_zgY?si=yLfUeI1s6NFegjhl P/s попереджуючи єхидні підколи, вино з ним теж трохи пив. і говорив пару раз, один на один. Нормальний дядько.
budivelnik написав:Воєнпенс всі проблеми пояснює всього ТРЬОМА причинами 1 Він все знає-а інші чомусь генерують єралашики 2 Можновладці недопрацьовують згідно обовязків 3 Не працюють соціальні ліфти....
Нііт. Ти, як зазвичай, узагальнив, прибрехав і перекрутив.
Єралашики складаєш виключно ти. І на це звернув увагу не я, а форумчанин Puente.
2 Можновладці недопрацьовують згідно обовязків Зверніть увагу мій алгоритм відповідей воєнпенса був написаний ДО ТОГО як він дав своє пояснення Я ясновидець...... або варіант два - воєнпенс це мій клон .. (боронь Боже від таких клонів)
2 Можновладці недопрацьовують згідно обовязків Зверніть увагу мій алгоритм відповідей воєнпенса був написаний ДО ТОГО як він дав своє пояснення Я ясновидець...... або варіант два - воєнпенс це мій клон .. (боронь Боже від таких клонів)
Між порушенням і недопрацьовують є різниця. Ти знов банально підмінюєш предмети на, як тобі зручно.
Так само і нижче: - від мене нема і близько про *я все знаю* - а також нема про *інші генерують єралашики*. Є, що ти генериш єралашики.
Факт -- ти, як завжди, прямо брешеш. Прямо. Ще й голосиш сам про себе, що ти ясновидець... тобто знаєш. Комедія з твого боку.. Від зашкварності.
А передбачити мої реакції на твої перли нескладно. Бо ти застосовуєш одні й ті самі прийоми демагогії. Примітивні. І по колу одне й те саме.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 27 січ, 2025 10:41, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав:Приміром тут на кп 3 запойних офіцера. Кожен за цей час задонатив на зсу по задувкам десь по півміліона.
Пороки для ЗСУ:
У Львові до іспитового терміну засудили сутенерку, яка втягувала жінок у заняття проституцією та займалась адмініструванням "будинку розпусти". Під час досудового слідства жінка провину визнала та уклала угоду зі слідством. Одним із пунктів угоди була благодійна допомога від підсудної одній із військових частин Нацгвардії на суму 908 400 грн https://lviv.tsn.ua/u-lvovi-sud-vidpust ... 50802.html
Banderlog написав:я чим довше тут, тим більше схильний по умолчанію рахувати людей за макак) І вродь кожен окремо більш менш а
может вам в капелланы пойти? Будете сослуживцам про Бога зажигать. Я бы послушал.
Я на своїм місці. слухайте краще справжніх проповідників. https://youtu.be/1UKvk4A_zgY?si=yLfUeI1s6NFegjhl P/s попереджуючи єхидні підколи, вино з ним теж трохи пив. і говорив пару раз, один на один. Нормальний дядько.
Посмотрел немного, чувак приятный, видно что добрый. В чем то наивный. Как флай. Он бы еще про филиппинок рассказал.
Теперь по сути. Церковь говорит вы все никчемы, рабы божьи. Смирение, молитесь и Бог все даст. (Получается делать ничего не нужно и работать над собой не нужно) бла бла бла
Псхология говорит вы хозяева вашей жизни. Не позволяйте себе стать рабами денег, вещей, алкоголя, общественного мнения, властелинов умов, религий и прочего.
мне ближе 2е
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 27 січ, 2025 10:45, всього редагувалось 1 раз.