|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 31 січ, 2025 19:50
Vadim_ написав: andrijk777 написав: Vadim_ написав:Голосував один раз у житті за кандидата у президенти Ющенко , бесполезно... Вижу перспективу развития України только в иностранном президенте и команде , депутатах и судебной всей системой
Я був майже правий. Вашу долю вирішать інші. Так що не хвилюйтесь, я прийду і проголосую якби "за вас". Який змість відповідати на ваше питання, якщо ви і так не прийдете на виборчу дільницю?
Не бачу претендентів, може те оголосити ,? може и прислухаюсь
Завгар, Тюрьмошенко, Мертвечук. Ти за кого?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2025 19:51
andrijk777 написав:ЛАД Прошу не відповідати на мої пости, тим більше адресовані не вам. Тим більше ви вже у мене в бані.
и чем несчастный ЛАД провинился вам не угодил.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 31 січ, 2025 19:53
Vadim_ написав:Не бачу претендентів, може те оголосити ,? може и прислухаюсь
Ні, ви не прислухаєтесь. А що вибори завтра? Перед виборами я скажу за кого голосую. 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2025 19:54
flyman написав: ЛАД написав:Что должен/может сделать президент, чтобы вы признали его лучшим (хотя бы лучшим, чем сегодняшний)? А то получается, как с мобилизацией. Все недовольны, но когда спрашиваешь: "А как надо?", - никто не знает (реально, а не зарплатами по 10 тыс. долл.).
не раз писали, але в декого дислексія: 1. зрозумілі чіткі правила, однакові без сортовості, які виконуються, 2. про корупцію лінивий не писав, 3. щось там що на паузі, як і кордони М1860
3. Кто о чём, а вшивый о бане. Патриотам так не терпится в Польшу к филиппинке, подальше от внутренних оккупантов, а заодно и от внешних? 2. Нынешний у нас шестой. Коррупция появилась только при нём, остальные 5 успешно побеждали? 1. Судя по нашем форуму, диванные патриоты у нас явно относятся к первому сорту - никто из них не служит. 
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 31 січ, 2025 19:56
Wirująświatła написав:и чем несчастный ЛАД провинился вам не угодил.
В нього якась хронічка критика всього що я пишу. Причому мої аргументи зовсім не сприймаються, а йому я писав достатньо розгорнуті пости. Говориш з людиною яку взагалі ні в чому неможливо переконати.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2025 19:58
andrijk777 написав: Wirująświatła написав:и чем несчастный ЛАД провинился вам не угодил.
В нього якась хронічка критика всього що я пишу. Причому мої аргументи зовсім не сприймаються, а йому я писав достатньо розгорнуті пости. Говориш з людиною яку взагалі ні в чому неможливо переконати.
ясн. 
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 31 січ, 2025 20:00
Water написав: Vadim_ написав: andrijk777 написав:Я був майже правий. Вашу долю вирішать інші. Так що не хвилюйтесь, я прийду і проголосую якби "за вас". Який змість відповідати на ваше питання, якщо ви і так не прийдете на виборчу дільницю?
Не бачу претендентів, може те оголосити ,? може и прислухаюсь
Завгар, Тюрьмошенко, Мертвечук. Ти за кого?
А де у спіску куля в лоб, пастор , вила і тягнибок ?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2025 20:00
ЛАД написав:А то получается, как с мобилизацией. Все недовольны, но когда спрашиваешь: "А как надо?", - никто не знает (реально, а не зарплатами по 10 тыс. долл.).
я думав що приклад з 155-ю бригадою чітко показав що продовжувати мобілізацію подібним чином це провал, навіть якщо здається що інших способів крім насильницького пакування, нема
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 31 січ, 2025 20:04
andrijk777 написав:ЛАД Прошу не відповідати на мої пости, тим більше адресовані не вам. Тим більше ви вже у мене в бані.
"пости ... адресовані не вам" бывают в личке. То, что написано на форуме, относится ко всем и обсуждается всеми. Ваше право отправить меня в чс, не очень понятна мотивация, но то таке. Не можете аргументированно ответить, так могли бы прямо признаться. Недовольны, что я необоснованные прогнозы называю гаданием на кофейной гуще? Тут я ничего поделать не могу, что есть, то есть. И если я у вас в чс, то вы мои посты просто не увидите.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 31 січ, 2025 20:05
andrijk777 написав: Wirująświatła написав:и чем несчастный ЛАД провинился вам не угодил.
Тю. Так он не желает вам смерти, не угрожает подвалами сбу и не кроет отборными х*ями. У него просто другое мнение,и он чуть ли не единственный здесь,кто умеет его отстаивать без оскорблений и переходов на личности. И вы за это его забанили?
-
Господар Вельзевула
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
|