|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 01 лют, 2025 15:14
Vadim_ написав: sashaqbl написав: budivelnik написав:Я не те мав на увазі ( в армії запускав ПТУРС , там не опто волокно а вита пара мідна... але суть та сама. 1 Оптоволокно буде постійно натягнуте між дроноводом і дроном 2 На відміну від ПТУРс який летить ПРЯМОЮ наводкою - дрон спочатку піднімається вверх , звідти оператор обирає ціль і направляє дрон в ціль. І що тоді з оптоволокном? Воно ж не зависне в верхній точці, а значить буде опускатись на землю і опускаючись на землю отримує ймовірність що буде порване в звязку з зустрічами чогось що стирчить над землею 3 Дрон на оптоволокні навряд чи зможе кразити ціль на зворотній стороні якогось підвищення -бо оптоволокно тоді змушене лягти на землю і будь-які маневри підвищують ймовірність його обриву.
Принципова різиця ПТУРом між дроном - в птура котушка на ПУ, а в дрона - на самому дроні.
+ наконецто она самонаматываема?
Та вкотре пишу, ті дрони літають в один бік, це камікадзе, які не повертаються, нема шо наматувать більше
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8230 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 01 лют, 2025 15:20
sashaqbl написав: _hunter написав:И "намекают", что говорить "у нас из части не бегут - значит другим и подавно нечего бежать" несколько странно. Особенно после того, как сам же написал про "переводят в пехоту". Внимание, вопрос: а пехоту чем пугают - переводом в дронщики?
Завжди є чим лякати. Адекватний командир знайде достатньо кнутів і пряників.
Та это-то понятно. Но я же конкретно про рода войск спрашивал... Дронщики сейчас - элита - навроде "десантуры" из предыдущей заварушки. Из этого следует и "чуть другое" отношение властей.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 01 лют, 2025 15:21
Сибарит написав: Бетон написав:Зеленский — диктатор, — Такер Карлсон (считай, Трамп) 100%
Бетон - диктатор, - Конфуций 200%
Добрий день ! Рад бачити і читати . Прийшов перепочити , бо сьогодні й завтра працюю . Одні ВЕЩАТЕЛІ . Ні одного патріота !
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 01 лют, 2025 15:25
Banderlog написав:Забавно. От спитайте замість мене. пан психолог в групу контролю бойового стресу не хоче? Там далеко відстань більша) і психологи рукожопі, не вміють мотивувати... зара можно на контракт. Без тцк
а вы в акушер гинекологи не хотите? Или думаете психолог это как священник в любом приходе как дома. Наша дебильная система выкачки денег сделала психологию чем то вроде курсов массажа, любая девочка может без особого напряга прочитать про 6 органов чувств и получить диплом. А потом говорят что психология не наука, конечно если так всё упрощать. Пойдите к стоматологу полечить простатит. Вы мне тоже самое предлагаете. Если кем то и пойду, скорее водителем на внедорожник. Это единственное что я умею из списка ВОС sashaqbl написав:Та й не любить він коли ним командують
жаль не могу поставить + за наблюдательность.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 01 лют, 2025 15:29, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 01 лют, 2025 15:31
budivelnik написав: detroytred написав:Практик....))
1 Я ПТУРС запускав - а ти ? 2 Я навіть написав в 1988 році програмку на ПК Львів-яка імітувала запуски ПТУРСів і яка використовувалась замість штатного тренажера який жер 10квт електрики і знаходився в кунгу(займаючи там весь простір) ГАЗ-66 Тому так - я розумію недоліки і переваги а ти ж просто прочитав статейку не маючи ЖОДНОЇ практики ПС ще можу дуже фахово розглядати питання в будівництві як конструктивні так і економічні-бо також маю вищу освіту в цій галузі і 20 річний досвід будівництва Тому ти краще пальці з херами не плутай... може обклеїш одне червоною ізолентою а друге синьою Якщо не дальтонік- то допоможе.
ПТУРС и дрон несколько отличаются. Так же, как медная жила и оптоволокно. И 1988 не 2025. Так же, как АН-2 и F-16. Хотя и то, и другое самолёты.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 01 лют, 2025 15:34
sashaqbl написав: _hunter написав:Ну вот. А что 155я, что недавняя 157я -- самый 0. Поэтому соотношение рисков там совсем другое. Но нельзя, конечно, и руководство исключать -- те, которые посмекалистее -- от фронта держаться стараются подальше.
Є така реклама: "іноді краще жувати" Vadim_ написав:+ наконецто она самонаматываема?
вона саморозмотувана. Дрон назад не летить. Його задача - долетіти до цілі і самоліквідуватися...
Дякую , тоді питань нема, якщо так
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лют, 2025 15:38
Faceless написав:Та вкотре пишу, ті дрони літають в один бік, це камікадзе, які не повертаються, нема шо наматувать більше
Ви впевнені, що тільки так? Що тільки таке призначення? Бо до одного дрону зачастую йде 5 десятикілометрових котушок в комплектації. І є резервний канал зв'язку при обриві - тобто керування по каналу, як звичайного дрона. А також є програмування на повернення в разі обриву дроту. На таку інфу натрапив. А те, що не змотується, то само собой. Про змотання ніхто не оголошував, поки ще.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 01 лют, 2025 15:40, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лют, 2025 15:43
detroytred написав:Бо до одного дрону зачастую йде 5 десятикілометрових котушок в комплектації. І є резервний канал зв'язку при обриві - тобто керування по каналу, як звичайного дрона. А також є програмування на повернення в разі обриву дроту. На таку інфу натрапив.
А можна детальніше, що це за дрон такий, який несе 12 кг дроту на 50 км? Розвідувальний?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лют, 2025 15:46
Оттуда: Коли корупція проникає у всі шари урядовій ієрархії, від глав держави до дрібних чиновників, проблема особливо ускладнюється. Чистку та дезінфекцію необхідно починати з верхівки, систематично проходячи всі рівні до самого низу. Це довга і болісна робота, з якою впорається тільки дуже сильна група лідерів, чиї чесність і моральний авторитет не піддаються ні найменшому сумніву.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-