Стосовно ж прийняття Присяги є -- прийняти її всл повинен після підготовки з отримання знань статутів тощо, навичок поводження зі стрілецької зброєю. При прибутті після цього до частини протягом місяця. Відповідальність за прийняття всл-ом присяги та облік на командирі вч.
Banderlog написав: хто добровільно став на контракт це понятно, а на рахунок мобілізованого логіка відсутня. А якщо відмовитись од громадянства то демобілізують? Я чув проподачу на сзч іноземних громадян. В них там по контракту було що відмовитись вони можуть написавши рапорт і там щось з 2 тижні дослужити)) яка їм відповідальність?
Так я ж казав колись, що у військовозобов'язаного є вибір лише до отримання статусу всл. Мобілізований - це вже призваний на військову службу по мобілізації. Такий же самий всл що і контрактник. Вже в колії. Вже в статусі. Вже з обов'язками всл та обмеженнями.
А от до призову на військову службу є вибір -- штраф, потім суд, термін. Проходження військової служби мобілізованим починається з моменту вибуття за ворота тцк до військової частини. Він вже на військовій службі. І вже рішення його призову прийнято, оформлено комісією на чолі з начальником тцксп.
Хрєнь ці ваші закони. ) Ви іще про священість присяги почніть. Щось людям на те рішення тцксп вже масово пофіг. Сідають в маршрутку і їдуть додому
Banderlog написав:Хрєнь ці ваші закони. ) Ви іще про священість присяги почніть. Щось людям на те рішення тцксп вже масово пофіг. Сідають в маршрутку і їдуть додому
Закони не мої))
А оця хрєнь виникає саме тому, що порушення відбуваються раніше. Тому й кажу, що починати треба з корінця. Починати з самого початку (каламбурчик)).
Бо оте "сідають в маршрутку і їдуть до дому" є прямим наслідком попередніх порушень. Порушення на порушенні сидить і порушенням поганяє.
Wirująświatła написав:а лучше сразу расстреливать.
згоден. Думаю ще років 5 війни і до цього дійде
Затяжні війни припиняються переважно тоді, коли або закінчуються люди, або спротив війні у суспільстві (несхвала продовженню війни) переважає у суспільстві. Особливо якщо це відбувається в обох суспільствах.
Так як довіряти опитуванням складно - у нас все продається - згідно різних опитувань в Україні поки 50+% за війну за деяким опитуванням. Коли це стане 40-% за всіма, ситуація зміниться. При цьому в рашці вже 50+% за переговори і припинення війни.
Але динаміка говорить, що це станеться до того, коли війна дотягнеться до 5 років. Тому до розстрілів не дійде.
adeges написав:Затяжні війни припиняються переважно тоді, коли або закінчуються люди, або спротив війні у суспільстві (несхвала продовженню війни) переважає у суспільстві. Особливо якщо це відбувається в обох суспільствах.
Так як довіряти опитуванням складно - у нас все продається - згідно різних опитувань в Україні поки 50+% за війну за деяким опитуванням. Коли це стане 40-% за всіма, ситуація зміниться. При цьому в рашці вже 50+% за переговори і припинення війни.
Але динаміка говорить, що це станеться до того, коли війна дотягнеться до 5 років. Тому до розстрілів не дійде.
1. Для чого продовжувати війну якщо вона колись закончится? 2. 59 річні паркинсоники на війні не переможуть. Це інфа 100% Виходить головне процесс, а не результат.
Цікава розмова: https://m.youtube.com/watch?v=rGZ4kVxgLqI Ротний Оністрат при здачі посади нестача - 6 дронів. Це 24 тис. долл. Він-то вирішив питання --- зібрав, кажись, за кордоном на 4 дрони; одного дав йому Мадяр; а шостого -- це дрон, який він сам дав комбригу літати. Дивно -- отже дрони є фактично розхідником. Які проблеми списати? Може Олександр підкаже.
Йде ст. л-т Оністрат на комбата.. Мадяр на комбрига..
Всі дрони від партнерів каже повна лажа. Лежать і їми не користуються. Взагалі.
- як потрапили до Сирського? - попросив Берлінську провести.
adeges написав: Так як довіряти опитуванням складно - у нас все продається - згідно різних опитувань в Україні поки 50+% за війну за деяким опитуванням. Коли це стане 40-% за всіма, ситуація зміниться. При цьому в рашці вже 50+% за переговори і припинення війни.
Ми вже неодноразово обговорювали, що якщо питати у тих, хто воювати ніколи не піде, то цифри можуть бути вражаючими. Якщо б в Україні дійсно працював принцип "без обов'язків не існує прав", то у громадян без обов'язків ніхто б нічого не питав. Я думаю, що відповідь на те, скільки людей справді хочуть продовження війни, можна знайти в реальному житті без будь-яких опитувань.
Wirująświatła написав:...... И вдогонку 2й вопрос кто виноват что из Бучи не было эвакуации до прихода туда армии рф, они точно наказаны?
Ваши вопросы и выводы порой сильно оторваны от реальной жизни. 1,5-млн. Харьков тоже надо было эвакуировать 25.02.2022? 300-тыс. Чернигов? Сумы? Полтаву? Соответственно, все эти области?
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 04 лют, 2025 14:35, всього редагувалось 1 раз.