Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1242812429124301243112432 ... 14738>
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2025 13:57

Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:
  Faceless написав:
Сибарит написав:Тут спорить трудно. Да я и не призываю полность отказаться от лекарств.
Проблема, однако, заключается в том, что людей, принимающих по малейшему поводу достаточно сильные препараты, значительно больше, чем тех, кто живёт в таких условиях.
Снотворные, как и антибиотики, бывают совершенно необходимы, но в мире, на мой взгляд, существует огромная проблема злоупотребления этими двумя категориями препаратов.
И надо признаться, что в некоторых значительно более благополучных странах, чем наша, эта проблема выражена ярче.
Мені ще здається, що кількість людей на таблетках прямо пропорційна "модності" психотерапевтів і "модних" діагнозів. Як би то не абсурдно звучало

Діагнози бувають реальними. Да, психіка людини стабільна.
Має властивісьть повертатись в норму, но бувають пограничні стани, після заходу за які психіка іде в рознос.
І лічити їх виключно алкоголем це дикарство. Хоть признаю схильний я до цього методу)
І сам кума одпаював з ложечки пивом після розводу.
Ваше ж питання про пиво саме є відповіддю що серйозних психічних відхилень нема а алкаголізм у Вас на зачаточній стадії :lol:
Дякую, що переживаєте. Півроку взагалі не вживаю
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2025 14:00

❗️США хочуть відшкодувати витрачені на підтримку України кошти, для цього їм і потрібні рідкоземельні метали, – NBC News .

▪️За словами Трампа, США вкладають «сотні мільярдів доларів» і хочуть гарантій щодо цих ресурсів.
▪️Крім того, 14-16 лютого буде представлено плани Трампа щодо завершення війни в Україні: це станеться на Мюнхенській конференції, про це заявив спецпредставник президента США Келлог.

https://www.nbcnews.com/news/amp/rcna189748
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2025 14:01

Україна може втратити 60% західної допомоги, – Зеленський.

США забезпечують ≈ 30% обороноздатності України. Уявіть, що станеться, якщо ми втратимо це. «Наслідки не обмежаться Україною: якщо допомога США припиниться, це вплине на лідерів Європи і послабить усю коаліцію. Зіткнемося з ризиком припинення європейської підтримки. Ми можемо втратити 60% загального обсягу допомоги мінімум».

Зараз підтримка США продовжується, підкреслив президент.

путін убив десятки тисяч цивільних осіб. І більшість із них були російськомовними — Зеленський

Він заявив, що 90 % з вбитих росією — «були на Сході України – у тих самих регіонах, які путін окупував».

Він вторгся в Україну, вірячи, що російськомовні підтримають його. Йому сказали: «Вони вітатимуть тебе». Це була брехня. І все ж він бомбардував їх, убивав, руйнував їхні будинки.

Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2025 14:03

freeze написав:
  Banderlog написав:і де логіка? Хіба ми з попуасами воюєм? ) в чому в нас беззаперечна перевага? За полоненених і безвісти мовчить

Любые озвученные цифры потерь во время войны не имеют никакого смысла.
По нашим потерям можно допустить, что Зеленскому докладывают какую-то цифру. На месте Зеленского при озвучивании ее, я бы эту цифру сильно преуменшил, чтобы поднять моральный дух и т.д.
ви говорите про необхідність брехні. Короткостроково воно може і має смисл, но брехати в війні на виснаження шкідливо. Тому шо факти всеодно проявляються а потім починають додумуватись. Окрім того недооцінка противника приводить до розслабленості і думки що ця війна нічим од умовного ато не відрізняється і може тривати ще років 10. В результаті маєм "хворе" суспільство
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2025 14:04

freeze написав:
  prodigy написав:Доброго дня, freeze
скажіть яка у вас освіта і ким ви працювали до 2022 (якщо це не секрет), дякую

віком ви 56+?

Доброго дня. По образованию я биолог-химик. Работал морским биологом (гидробиолог), даже 8 месяцев в Антарктиде провел ))) Но с лихих 90-х частный предприниматель.
59 лет.

Дякую за відповідь.Цікава професія. В Антактиді не був, максимально до південного полюсу це Пуерто-Десеадо (Аргентина), а на Шпіцбергене декілька разів. Бажаю відновити здоров"я, на скільки це можливо.
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2025 14:13

Омега-3 замедляет старение — учёные

Исследование показало, что всего 1 грамм добавки в день может продлить жизнь на 4 месяца.

Учёные три года тестировали омега-3 на 777 швейцарцах старше 70 лет. В результате те, кто принимал добавку, жили дольше.

Омега-3 также снижает риск рака и старческой слабости. Для лучшего эффекта рекомендуется сочетать омега-3 с витамином D (2000 МЕ) и регулярными физическими упражнениями.

ЛАД наверное одной Омега-3 и питается :D
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2025 14:17

Faceless написав:Дякую, що переживаєте. Півроку взагалі не вживаю
я про те що ви наврятчи розумієте, що таке виснажена психіка. а порада заспокоїтись пивом.)
шо мені переживати?
В отпуску після того як відіспався я випивав от 05 до 07 умовної горілки в день. Більшість в одиночку. І не особо пянів.
Висновок сам напрашується...
Так шо про ваш алкоголізм то жарт
Но і ми не родились в бочці з спиртом :wink: це шлях. Ідущий осилить :lol:
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2025 14:17

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:ви говорите про необхідність брехні. Короткостроково воно може і має смисл, но брехати в війні на виснаження шкідливо.

брехня часто викривається і має погані наслідки, це було десь у 2000:
на судні два двугуна -один щоденно кушає 600л циліндрового масла, другий 950.
замість того, що витратити гроші на оверхол двигуна овнер починає дорікати стармеху за витрати масла(каже 750 було б ще допустимо). механіки починають фальсифікувати витрати масла (там у них був танк, з якого вони беруть масло по-трохи), по замірам пишуть повний, вскрилось через 1,5 роки-недостача масла 40 000л(40 тонн)-овнер каже сплатіть за масло 40к доларів (може ви це масло продали в Африці). тобто 2 стармеха і 2 других механіка мають сплатити по 10к дол. Всі відмовились, сказали що занижали потребление, що задовольнити овнера-той поругався і все затихло.
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2025 14:22

Террористы смертники это что то новое для наших широт. Интересно чем мотивируют?
З завербованих українців рф робить терористів-смертників — так, у Рівному русня навмисно підірвала свого агента в будівлі ТЦК

СБУ нагадує, що унаслідок підриву 21-річного терориста у приміщенні, він загинув на місці, а 8 військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Встановлено, що рф завчасно підготувала ліквідацію свого агента як «зайвого» свідка теракту проти Сил оборони.

Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 05 лют, 2025 14:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:я про те що ви наврятчи розумієте, що таке виснажена психіка. а порада заспокоїтись пивом.)

Не сперечатимуся, не спеціаліст. Але я й нікому не давав порад, хоча умовному хббгафу з тривожністю в глибокому тилу скоріш за все порадив би трохи алкоголю замісь жерти колеса
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
  #<1 ... 1242812429124301243112432 ... 14738>
Форум:
+ Додати
    тему