prodigy написав:когда тебе 50-55 и ты по специфике работы "отдыхал" за 96 часов 8 часов(побыл горизонтально по пару часов в день), и чтобы не заснуть на работе "нон-стоп кофе и сигаретта)
Тут спорить трудно. Да я и не призываю полность отказаться от лекарств. Проблема, однако, заключается в том, что людей, принимающих по малейшему поводу достаточно сильные препараты, значительно больше, чем тех, кто живёт в таких условиях. Снотворные, как и антибиотики, бывают совершенно необходимы, но в мире, на мой взгляд, существует огромная проблема злоупотребления этими двумя категориями препаратов. И надо признаться, что в некоторых значительно более благополучных странах, чем наша, эта проблема выражена ярче.
як кажуть , люди ми всі різні на судні коли шторм і бовтанка (починає нудити)-завжди знав , що треба добре поїсти (мясо, тільке не жирне, борщ, каші, і обовязково часник(мінімум 2 зубка)-може запах не добрий, але не нудить, голова не болить (гораздо краще за алкоголь, пигулки від бовтанки-Драміна) або кофе)
Пиво для сна решительно не подходит, только жидкости с небольшим содержанием воды. Любой поход в туалет, вызывает сбой сна и несколько часов бессоного лежания в кровати.
Доброго дня, freeze скажіть яка у вас освіта і ким ви працювали до 2022 (якщо це не секрет), дякую
prodigy написав:когда тебе 50-55 и ты по специфике работы "отдыхал" за 96 часов 8 часов(побыл горизонтально по пару часов в день), и чтобы не заснуть на работе "нон-стоп кофе и сигаретта)
Тут спорить трудно. Да я и не призываю полность отказаться от лекарств. Проблема, однако, заключается в том, что людей, принимающих по малейшему поводу достаточно сильные препараты, значительно больше, чем тех, кто живёт в таких условиях. Снотворные, как и антибиотики, бывают совершенно необходимы, но в мире, на мой взгляд, существует огромная проблема злоупотребления этими двумя категориями препаратов. И надо признаться, что в некоторых значительно более благополучных странах, чем наша, эта проблема выражена ярче.
Мені ще здається, що кількість людей на таблетках прямо пропорційна "модності" психотерапевтів і "модних" діагнозів. Як би то не абсурдно звучало
Wirująświatła написав:что тебя демотивировало это копание окопов вручную лоптами. Это из того что ты рассказывал. Возможно есть ещё 3,4,5е что осталось за кадром.
Були ж інженерні війська, які мали копати/будувати не тільки для піхоти, а й для всіх!(тобто, і нам теж) Але ж їх порозпускали/попереводили в піхоту...
Коротше, оцей бардачисько - це люте зло і ДЕМОТИВАТОР для всіх!
prodigy написав:Доброго дня, freeze скажіть яка у вас освіта і ким ви працювали до 2022 (якщо це не секрет), дякую
віком ви 56+?
Доброго дня. По образованию я биолог-химик. Работал морским биологом (гидробиолог), даже 8 месяцев в Антарктиде провел ))) Но с лихих 90-х частный предприниматель. 59 лет.
Пиво для сна решительно не подходит, только жидкости с небольшим содержанием воды. Любой поход в туалет, вызывает сбой сна и несколько часов бессоного лежания в кровати.
+++ Доброго дня . Здоров'я ! Рахуються загиблі слідуючим образом . Як попадають десь (наприклад командний пункт )то рахують загиблих по штатному розпису . Повинні бути рота охорони , начштабу , черговий офіцер ну і т.д. Хоча при прилеті там небуло жодної людини . Це і у нас також .
prodigy написав:Доброго дня, freeze скажіть яка у вас освіта і ким ви працювали до 2022 (якщо це не секрет), дякую
віком ви 56+?
Доброго дня. По образованию я биолог-химик. Работал морским биологом (гидробиолог), даже 8 месяцев в Антарктиде провел ))) Но с лихих 90-х частный предприниматель. 59 лет.
Мені ще здається, що кількість людей на таблетках прямо пропорційна "модності" психотерапевтів і "модних" діагнозів. Як би то не абсурдно звучало
Діагнози бувають реальними. Да, психіка людини стабільна. Має властивісьть повертатись в норму, но бувають пограничні стани, після заходу за які психіка іде в рознос. І лічити їх виключно алкоголем це дикарство. Хоть признаю схильний я до цього методу) І сам кума одпаював з ложечки пивом після розводу. Ваше ж питання про пиво саме є відповіддю що серйозних психічних відхилень нема а алкаголізм у Вас на зачаточній стадії