Парню в Турции дали 45 тисяч 376 лет тюрьмы за создание пирамиды, которая маскировалась под онлайн-игру с фермой
Игроки за реальные деньги покупали виртуальных кур и коров, а создатель обещал вложить их в реальный агросектор и вернуть деньги с прибылью. В начале даже открыли несколько ферм и магазинов.
По итогам турок собрал $280 миллионов, а потом сбежал в Уругвай, где его и поймали.
Этот? Сейчас в Уругвае, портрет Ататюрка висит...
нахіба? це же з Саратова в тюбітєйці головного убора
pesikot написав:Катастрофа, коли ментопенс, який хоче звідси втекти, постійно пише свої вологі фантазії
Постійно пише, що ділити людей на сорти - це погано, а сам вважає себе найвищим сортом
Повчає, як потрібно платити податки. Сам проти корупції А у самого, за роки чесної праці в МВД (які можуть бути сумніви), з"являється декілька об"єктів нерухомості Які він здає, без сплати податків
Я ще трохи добавлю , бо це писав УА... "Потім, я навіть згоден безкоштовно працювати в агенціях по безоплатній конфіскації майна українців. На таку справу потрібні неупереджені фахівці в сфері нерухомості."
Думаю що видалять , но нервові клітини взлахмачу ...
Вас больше устроит арифметическая прогрессия? Ок,пусть так. Просто я считаю вероятность по другому. Я беру вероятность в день пусть там 0,01% и умножаю на все дни конфликта, у меня растет геометрически.
Ошибочная трактовка теории вероятностей. При бросании монеты вероятность орел-решка 1/2 не меняется от результатов предыдущих бросков. Если у вас 0,01% в день, то оно так и будет и завтра, и послезавтра.
ЛАД, точно технар, а не блондінко? монєтка погібає, тут умовна вєроянтість, тобто попередній і наступний, і наступний за наступним ... іншими словами, якщо монєтка падає не так, то вона всьо!
це тільки в кіно день бабака буває, і можна тьолку кадрити методом проб та помилок (брутфорс) до самого кінця успіха