|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 05 лют, 2025 15:28
Парню в Турции дали 45 тисяч 376 лет тюрьмы за создание пирамиды, которая маскировалась под онлайн-игру с фермой
Игроки за реальные деньги покупали виртуальных кур и коров, а создатель обещал вложить их в реальный агросектор и вернуть деньги с прибылью. В начале даже открыли несколько ферм и магазинов.
По итогам турок собрал $280 миллионов, а потом сбежал в Уругвай, где его и поймали.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 05 лют, 2025 15:30
Xenon написав::roll: ❗️Я готовий сидіти навпроти путіна за столом переговорів, якщо це буде єдиний варіант для досягнення миру в Україні, – Зеленський.
❗️Сьогодні ми не можемо повернути всі наші території, – Зеленський.
«Ми адекватні люди і не можемо втратити мільйони людей заради результату, який ще не факт, що буде».
❗️Якщо люди вважають, що ми повинні перейти на дипломатичний шлях, а я вважаю, що ми готові, то ми будемо говорити з путіним, – Зеленський.
❗️Ми в кращій ситуації, аніж на початку війни, – Зеленський.
Видно що Зеленський сильно змінив риторику після перемоги Трампа. За "кордони 91" навіть не заїкається. Але на РПВ і на вибори ще очевидно не згідний. Чи дотисне його Тремп в цих питаннях - побачимо.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2025 15:30
Banderlog написав: freeze написав:Не, я абсолютный ботаник (гуманитарий), всё что связано с оборудованием и техникой меня вводит в ступор. Типичный рукожоп. Анализируя прожитую жизнь, я могу сказать, что жизнь прошла в целом сидя на стуле, в кресле, в блиндаже, глаза в потолок, мне сливается какой-то поток информации, я ее анализирую и выдаю какие-то решения и команды. Плюс работа с личным составом, с бандитами в 90-х, с налоговой, подъехать разрулить какой-то вопрос или сложную ситуацию. У меня и автомобиля в жизни не было, бо не умею водить, всю жизнь с 22 лет у меня был личный водитель со своим автомобилем. Но поменять смеситель в ванной, починить абсолютно все равно что, даже что-то простейшее, я не способен. Говорю, типичный рукожоп.  типічні ботаніки всі як один сидять в блідажах, розрулюють з бандитами та їздять в арктику? Ви атипічний ботанік 
Тут головне інше. Що типові пересічні)))) на гілці зібрались. Тому й кажу постійно, що перехід до особистостей не має сенсу. Нарід трошки інший в країні.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2025 15:33
detroytred написав:Треш... якби пішло не так.
полотенцесушитель (на нього стопорні крани не ставлять, а зря) у мене на будинку коли вмикали насоси підкачки (бамуть без обмежування тиску)-тиском вирвало резьбу і затопило сусіда знизу -більше за все постраждав мій красивий паркет, навіть зараз больно згадувати
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Сер 05 лют, 2025 15:39
detroytred написав:Тут головне інше. Що типові пересічні)))) на гілці зібрались.
нет никакого пэрэсичного кроме как на бумаге. Все разные. После одинакового совка маятник качнулся в другую сторону. И эта другая сторона "каждый сам за себя". Даже не брать капитализм как явление. Тенденция 21го века. Посмотрите на Трампа и его америкацентризм. С первых дней давай ссориться с соседями.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 05 лют, 2025 15:45
Wirująświatła написав: freeze написав:И сейчас считаю всех игроков в компьютерные игры идиотами, в том числе и себя.
до сих пор играете?
Конечно, не играю. Уже нет смысла. Это как путь самурая. Важна не цель, а дорога к цели. Если достиг вершины, дальнейшее теряет смысл. Game is over.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Сер 05 лют, 2025 15:46
UA написав:............ Якщо Будівельнику дати дотації, преференції та соціальні виплати він теж швидко здеградує до ДАЙ, ДАЙ...
Предлагаете отменить все "дотації, преференції та соціальні виплати"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 05 лют, 2025 15:47
Wirująświatła написав: detroytred написав:Тут головне інше. Що типові пересічні)))) на гілці зібрались.
нет никакого пэрэсичного кроме как на бумаге. Все разные. После одинакового совка маятник качнулся в другую сторону. И эта другая сторона "каждый сам за себя". Даже не брать капитализм как явление. Тенденция 21го века. Посмотрите на Трампа и его америкацентризм. С первых дней давай ссориться с соседями.
Ага)) Кожен українець може серед ночі зателефонувати меру та іншим поважним людям різних мастей влади свого міста. Пригадав вчорашнього Оністрата. Ведуча: - кожен ротний може до ГК? - ні. - то як ви? - Берлінська провела.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 лют, 2025 15:48
flyman написав:........... група ФБ не може давати соціологію, тим паче, політтехнологи можуть, як за-звичай, поставити вибір типу прогресивний комуніст Кучма vs непрогресивного комуніста Симоненка. А потім скажуть: самі вибрали - їжте, бачили очі кого обирали.
+++
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Сер 05 лют, 2025 15:59
Wirująświatła написав: detroytred написав:Тут головне інше. Що типові пересічні)))) на гілці зібрались.
Я знаю, что среднестатистический человек имеет одну грудь и одно яйцо, но при всем этом, поведение людей достаточно стереотипно. Даже проявления индивидуализма весьма схожи. Это позволяет говорить об общих тенденциях. Мы, в массе своей, тоже не слишком уникальны.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6470 раз.
- Подякували: 21616 раз.
-
-
Профіль
-
-