budivelnik написав:Це в тебе піджилки затряслись коли себе в прикладі впізнав... 1 Я цитував вікіпедію Ти проти данних ОФІЦІЙНИХ? Там написано - на функціонування в 2024 році виділено 7+млрд грн 2 Я цитував статтю Цензора де написано що розглянуто 5000+справ 3 ти привів приклад цілого відділення у Львівській області яке дивилось за мишами і бджолами... Так ці супер потрібні чиновники також входять в 7 млрд бюджету... точно так само як входила в Бюджет ЗСУ твоя зарплата в 3-5 млн грн за 25 років служби.. От тільки в мене питання а - нафіга фермерам діяльність по підрахунку мишей на їх полі? адже фермери краще від воєнпенсів знають що миші шкідники і якщо їх розведеться на їх полях більше ніж можна - то вони втратять в доході б - нафіга ЗСУ платило тобі 3-5 млн грн в мирний час?
Ну і навіщо твої вигадки про що там в мене затняслось чи що я щось впізнав? Ні до чого. Банальна спроба підмінити предмет.
Ще й до того: - замість трохи більше місяця вказати що рік - проігнорити факт, що це лише про один відділ даної служби лише в одній області - проігнорити, що окрім мишей, вказано про пестициди та запобігання отруєння бджіл.
Отак ти замість прочитати, взнати чим займається ота служба, скльопав єралашик про більше 1 млн. на звернення-скарги. А потім отак кумедно намагаєшся заліпити його новими єралашиками.
Вивчай далі чим ще займається дана служба. Мені для спростування твого єралашика вистачає лише наданого посилання. Вивчай, а не вигадуй дурної відсеб'ятини.
Letusrock написав:європейці можуть зайти з козирів: а) підтримка скільки потрібно/до останньої верби б) вибори та демократія відкладаються на "післявійни" в) вакансія викладача гри на піаніно в Лондонській консерваторії (тобто гарантії особистої безпеки)
а)це вже обіцяли + дехто в США також таке обіцяв і шо? б)це також обіцяли + дехто в США також таке обіцяв і шо? в)на сьогодні Зе не потребує ніяких гарантій безпеки
Європа в цьому плані ще гірша ніж США. В США треба домовлятись з однією людиною/командою, а в Європі з десятками + Орбан, Фіцо завжди мають голос в ЕС.
Я думаю що Зе зараз зацікавлений(чи змушений) продовжувати, поки хоч хтось ззовні його підтримує (ті ж британці), бо в ним створеному світі надпотужності - укладання непопулярної угоди (яка не тягне й близько на "каву в Криму") + прийдешні неодмінні соціальні, фінансові та політичні післявоєнні негаразди - це для нього епікфейл.
Піраміда... Знизу під пірамідою вогонь. Внизу піраміди, як і в будь-якій піраміді, оті пересічні... Які... Далі вгору піраміди, так звані, вищосортні.
Коли оця прослойка, яка є між вогнем та частиною піраміди, так званих вищосортних, згорить до критичного мінімуму, то раптом виявиться, що вже пора, що далі нікуди, що треба припиняти на умовах, які є.
Дерпродспоживслужба - 20 різних відділень в 20 областях... Бюджет 7 млрд Ти привів приклад по Львівській області де 23 санітарних інспектори займались тим що і БЕЗ НИХ постійно роблять фермери... тобто вивчають фігню за гроші ФЕРМЕРА... Чи можна зробити це вивчення-якіснішим? Звичайно що можна можна найняти 46 інспекторів... а якщо найняти 460 - то взагалі можна вийти в лідери вивчення популяції мишей і впливу пестицидів на бджіл....
От тільки питання А ти точно читав про що я пишу? Суть написаного - зрозумів чи створив ЄРАЛАШИК для воєнпенса ?
Я ж писав про те що коли витрати на вивчення в рази перевищують розмір отриманого від цього вивчення доходу - то це не прогрес, це регрес і зменшення майбутніх можливостей за рахунок просирання сьогоднішніх доходів..
Але хіба тобі це можна пояснити в тебе ж ринок будують чиновники а не бізнесмени з найнятими працівниками
По Днепру пошли стабилизационные отключения. Видать прочитали мои вопли и исправились. Дейя отработала как штык, а если надолго- придется и другие бекапы распаковывать,не май месяц. Киев пока светится?
detroytred написав:Да і в принципі, ніяких таємниць в частинах нема. Майже всі все чудово знають що де чому і як.
Да и я про тоже. Все эти раскрытия нечистоплотных командиров частей очевидно, что происходят по одной схеме. Условный Долярчик намахавшись долбить за день каменистый грунт, зайдя пошатываясь от усталости в блиндаж, и посмотрев на кровавые мозоли, думает, да вы что козла нашли, гуглит горячую линию ДБР, и скидывает анонимное в кавычках сообщение. Обратите внимание, что условный солдат Петренко сидит сцука дома на хате, а я тут хреначу. Для ДБР это дар Божий. Всего лишь одна внезапная проверка личного состава и по факту раскрытое дело и плюс в карму. И я тут полностью на стороне условного Долярчика. Кстати где он, в бане ? Я искренне удивлен, что наши власти бла, бла, бла, не вводят американскую модель. Тому кто сообщил о финансовых нарушениях выплачивается 10 % премии от суммы нанесенного ущерба. Когда то это пытались внедрить. Может кто-то помнит агента НАБУ Шевченко . который вломил короля контрабанды Альперина и получил бонус несколько миллионов гривен. Хотя и тут через сраку, для пиара слили ценного агента, засветив его на всю страну. И девушку агента подсветили в пресс-релизах, красная капелла отдыхает, ну реально как говорил товарищ Берия, враги народа.
Господар Вельзевула написав:По Днепру пошли стабилизационные отключения. Видать прочитали мои вопли и исправились. Дейя отработала как штык, а если надолго- придется и другие бекапы распаковывать,не май месяц. Киев пока светится?
В Украине запустили новый проект, в рамках которого граждане в возрасте от 18 до 24 лет смогут подписать контракт и присоединится к Силам обороны. Для них будут предусмотрены большие выплаты и льготы.
Ти хочеш взнати навіщо саме ота служба здійснює контроль рівня гризунів, а також інших шкідників? В тому числі і рослинних -- грибків, бактерій. Рівней зараженності. І як фермери орієнтуються на дані (регулярні інформування даної служби для районів місцевості).
То вивчай. Тоді зрозумієш, в чому негативні наслідки фермерам самотужки відсеб'ятиннно визначати і вираховувати коли саме і які саме пестициди та яди застосовувати. Щоб не тільки нейтралізувати ефективно (тобто вчасною обробкою - не раніше і не пізніше, і мінімальними дозами) тваринних та грибкових-бактеріальних шкідників, але й не нанести шкоди довкіллю. Зайвої отрути не наперти. Не викликати резистентності до препаратів захисту рослин.