Хотя я не уверен в уроке. Многие не видят причин и следствия. Многих война вообще не касается. Опять выберут какую-то Тимошенко, которая переобуется на ходу в любое, чтобы ее избрали, а мы должны за их выбор платить собой.
Ты сильно много платишь собой ?
Или только трындишь ?
Не держи в себе, напиши уже, что ты хочешь Медведчука, в качестве президента Украины
Banderlog написав:Странно це якось, до 60 ти потрібний а потім раз, і ні на шо не вліяєш... я розумію ізнос , гормональне затухання, но мені здається дряхлість це десь за 80. Років 20 ще можно побуянити?
В переважної більшості знайомих дряхлість настає між 55 і 65 роками.
Дональд Трамп заявив, що провів телефонну розмову з Володимиром Путіним. Президент США повідомив, що обидва лідери домовились почати переговори щодо закінчення російсько-української війни негайно. За словами Трампа, розмова була "тривалою і дуже продуктивною". (За словами Пєскова, телефонна розмова тривала півтори години.) Трамп обговорив із Путіним не тільки Україну, але і "Близький Схід, енергетику, штучний інтелект, силу долара та багато інших тем". За його словами, він і Путін погодилися з необхідністю зупинити конфлікт в Україні. Трамп анонсував, що доручив держсекретарю Рубіо, директору ЦРУ Реткліффу, раднику з національної безпеки Волцу і спеціальному посланнику Віткоффу очолити переговори. Він висловив впевненість, що вони "будуть успішними". За його словами, президенти домовилися, щоб їхні відповідні команди негайно розпочали переговори. "Ми почнемо з того, що зателефонуємо президенту України Зеленському, щоб повідомити його про розмову, що я зараз і зроблю", - заявив президент США. (Вже поговорили, чекаємо подробиці). Трамп подякував Путіну "за його час і зусилля щодо цього дзвінка", а також за звільнення американця Марка Фогеля. Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що під час розмови Путін виступив за усунення першопричин конфлікту в Україні, повідомляє російська агенція "РИА Новости". Він додав, що російський президент запросив Трампа до Москви, а також обговорив з ним подальші контакти. https://www.bbc.com/ukrainian/articles/ ... 5Bisapi%5D
В Мико наразі лунає не перша тривога за сьогодні. Чомусь не дивно..
pesikot написав: Не держи в себе, напиши уже, что ты хочешь Медведчука, в качестве президента Украины
Когда уже будет, что я "проплаченый"? Нет, я не хочу Медведчука президентом. Я хочу видеть его в тюрьме, как и многих других из бывшей и нынешней власти. Я не вижу за кого голосовать. Все хотят воровать и создавать видимость реформ, а самое ужасное, что это устраивает большинство моих сограждан.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Сер 12 лют, 2025 20:47, всього редагувалось 1 раз.
Banderlog написав: а що мішає продовжувати воєнне положеніє?)
Пока вы на фронте стоите, ничего не мешает. Поэтому и нужно срыв мобилизации и пугалки ТЦК- людоловы. Вас стоящих должно быть крайне мало. Тыл должен стать Бетоном, в смысле не крепким несмотря на габариты )
Рост метр восемьдесят, глаза голубые, не женат.
характер нордічєскій
Востаннє редагувалось flyman в Сер 12 лют, 2025 20:53, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав: Не держи в себе, напиши уже, что ты хочешь Медведчука, в качестве президента Украины
Когда уже будет, что я "проплаченый"? Нет, я не хочу Медведчука президентом. Я хочу видеть его в тюрьме, как и многих других из бывшей и нынешней власти. Я не вижу за кого голосовать. Все хотят воровать и создавать видимость реформ, а самое ужасное, что это устраивает большинство моих сограждан.
Letusrock написав:але було б правильно за ці 4 роки або навчитись стіляти з автомата або зробити румунський паспорт. Вдруге пересічному робити круглі очі не вийде)
Не за 4 года, а вообще сделать надо много. А вот, что можно будет сделать, это вопрос. А что будет сделано вопрос ещё больший. Думаю, почти ничего. Кроме "румынских паспортов" частью населения.
Соромлюсь запитати, на чому грунтується ваша думка? На днях дивилася статистику - за 2024 рік наш експорт товарів зріс на 16% порівняно з 2023. Зростання показали всі галузі, крім енергетичної та деревообробної. Це я до того, що кількість працюючих явно не збільшилася за 2024 рік, то що ж тоді забезпечило таке зростання? Самі допетраєте чи тре підказати?
Трамп планирует действовать “очень быстро“, чтобы закончить войну в Украине. Соглашение о партнерстве Украины и США - часть будущего большого соглашения Трампа, — министр финансов США https://t.me/c/1248149892/62382
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 12 лют, 2025 20:57, всього редагувалось 1 раз.