Успіх написав:А, взагалі - сьогодні обговорювали тут удар дроном по Чорнобильській АЕС?
а шо там обсуждать, конфайнмент высокий, вот дрон и врезался. как в дом в Киеве не так давно. у него ж траектория не точная, он там сам виражи закладывает бамбить тот энергоблок специально не имеет смысла
Я щось так думаю що буде так: -Спочатку буде припинення вогню. -Потім "перевибори" Зеленського. -А потім з новим президентом підпишуть остаточну мирну угоду. але це чисто моє ІМХО
Употребление табака и злоупотребление алкоголем являются причиной около 40% общего бремени онкологических заболеваний. Точные цифры варьируются от страны к стране
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 15 лют, 2025 00:00, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:Я щось так думаю що буде так: -Спочатку буде припинення вогню. -Потім "перевибори" Зеленського. -А потім з новим президентом підпишуть остаточну мирну угоду. але це чисто моє ІМХО
ЛАД написав: Или вы настаиваете на том, чтобы их тоже "вылавливали"?
по крайній мірі щоб не в одні підрозділи попадали з тими хто на старих умовах, бо "старіки " їх бистро під танки кинуть.
Так и будет. Их будут направлять всего в 6 бригад. Бригады старые и боевые. Перечень здесь - https://surl.li/twuhlz Не будут же из них создавать отдельные подразделения внутри бригады.
ЛАД написав: Или вы настаиваете на том, чтобы их тоже "вылавливали"?
по крайній мірі щоб не в одні підрозділи попадали з тими хто на старих умовах, бо "старіки " їх бистро під танки кинуть.
Так и будет. Их будут направлять всего в 6 бригад. Бригады старые и боевые. Перечень здесь - https://surl.li/twuhlz Не будут же из них создавать отдельные подразделения внутри бригады.
Після підписання контракту обов’язкова посилена підготовка протягом 3 місяців
Після 1 року контракту звільнення від призову на 1 рік
Ok Контракт на 1 000 000 грн. (200 000 грн одразу при підписанні контракту, та 800 000 грн виплат двома частинами на час дії контракту)
Ok Додатково до 120 000 грн/місяць + доплати за бойові завдання
Ok До 2 000 000 грн на рік
Ok Вибір частини та спеціальності
Ok Компенсація житла протягом служби
Ok Медичне забезпечення + стоматологія та зубопротезування
Ok Іпотека 0.0% річних після закінчення контракту («єОселя»)
Ok Безкоштовний проїзд і комунальні пільги
Ok Навчання у закладах освіти у межах квот за кошти держави, після закінчення контракту
Ok Право на виїзд за кордон після 1 року служби
Ok Можливість самостійно обрати місце проходження ВЛК
Я так розумію - вони половину "плюшок" скопіювали від тих, хто має УБД!
andrijk777 Вы всерьез сравнили Андорру с Украиной ? Это же просто по факту княжество в горах между Испанией и Францией. Каким боком мы к ней ? У них самолёты и танки, или вообще кто-то кроме полиции и налоговых и таможенных инспекторов? А, про пожарных забыл
wild.tomcat написав:............... вважаю, що допомагають немало. і, головне, без цієї допомоги нам був би повний... і що мають певне право задавати запитання. а як вони вже оцінять бажання декого "пропетляти", ну то вже їх справа.
С этим согласен. Но и контракт 18-24 вполне реальное действие, а не имитация. Призыв на условиях вполне аналогичным американским и европейским. И здесь многие выступали именно за такие методы комплектования для всех, против "бусификации". Для всех пока обеспечить такое не можем, сделали для 18-24. Или вы настаиваете на том, чтобы их тоже "вылавливали"?
я "настаіваю" на однакових умовах для всіх. чому цих запрошують і на певних умовах, а а 25-59 вже просто ловлять? а ще більше "настаіваю" на реальній діяльності, а не імітації цієї діяльності. нагадати з чого все почалося? що ви самі написали, що з цього всього результату буде мало і що це все, щоб показати, що в нас ніби теж йдуть 18-24. і вам вже вище розповіли, що при таких розкладах, вони в бригадах будуть розхідним матеріалом. як думаєте, багато підуть? чи ви думаєте, лише ви це розумієте, а захід цього не розуміє?