Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1277912780127811278212783 ... 14683>
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 18:56

Banderlog написав:
  won написав:
Як трамп - мудак похлєщє пуйла. Вони тепер обоє наші вороги, і обидві ці країни наші вороги. Сша хай ідуть під три чорти. Буде ше те риже одоробло патякать про нас так, наче це ми винні у війні. Мудило.

з китаєм заодно війну почніть, стратеги. Тільки бажано, вже, не дочикуючи рпв з росією.

Наоборот.
Трамп не скрывает, что основным противником видит Китай, а поэтому хочет замириться с пуйлом. Для Китая это угроза. Возможно, ему было бы выгодно сейчас поддержать нас.
Надо договариваться.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6469 раз.
Подякували: 21614 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 18:57

ЛАД написав:
  fler написав:...............
Це останнє моє пояснення щодо ВВП (хто вже це не зрозуміє - звиняйте).
Я тролила ЛАДа ("за рік з 11 на 4 місце"), тому що він постійно намагається показати "вялічіє" рф. Цього разу він обрав показник ВВП, за яким рф посіла 4 місце у світі, але ж, як правильно вказав пан Будівельник, цей показник є сферичним конем у вакуумі. Чому ВВП за ПКС не показник? Основна проблема, що обмінні курси не прагнуть рівня, відповідного паритету купівельної спроможності. ВВП за ПКС розраховується у вакуумі, на моделі світу, якого не існує, адже не враховуються мита, експортні та імпортні обмеження, транспортні витрати.

ПС. Одеса, тримайтеся! Відгукніться, будь-ласка, що з вами все ок.
Показник того, что вы просто флудите, это то, что бои после 3 лет войны идут под Покровском, а не под Тулой.
Можете продолжать доказывать, что РФ слабое государство и мы воюем с папуасами.
Добре - розглянемо Тулу....
Отже на переконання ЛАД - два критерія
наступ -це ознака величі Держави педерація
ППС-це ознака економічної стійкості Держави педерація
Про тулу - я вже написав...
Якщо ціна оправдовує засоби - то пуйло ефективний менеджер а-ля сралін (той також винищим пару мільйонів селян і на їх трупах побудував промисловість) або шікельгрубер( той також винищив євреїв і за їх гроші показував кузькіну мать світу...
Один помер у власному лайні, другий згорів...
Як я розумію для ладів-це найкраща ознака величі...Питання що вибере сам лад
лайно чи вогонь...

Тепер про ППС
Так щоб довго не ходити , з таблички про ЗМІНУ ППС у відсотках за 28 років ( з 1990 по 2018)
Там показано що ВВП по ППС педерації зросло на 255% ( а США і Білорусії на 224%) і Китаю на 2000%
Отже ми можемо подивитись звідки стартували три країни
США , Китай, Педерація, адже фініш нам надав лад
Країна__ВВП(ППС-2023рік)____%у світі_____________1990рік
Китай______34644_____________18,76__/2000%*100%=1732
США________27361_____________14,82__/_224%*100%=12214
.....
Россия______6452_____________3,7%__/_255%*100%=2530

Тепер спробуйте зрозуміти
Перше - ппс це віртуальний розрахунок, з віртуальними коефіцієнтами, але ріст у відсотках ці коефіцієнти нівелює і показує нам ефективність розвитку кожної з держав
Отже
Пара
Педерація -Китай
була( в 1990році) різниця на користь педерації в +802 стала мінус 28192
Педерація США
була в 1990 році мінус 9786 на користь США стала мінус 20 909 на користь США

То про який шаленний ріст може йтись?
Я можу взяти ще з десяток інших країн і провести цей самий розрахунок...
Виявиться що станом на 1990 рік ( це коли москалі не подохли з голоду виключно за допомоги ніжок буша) це був кращий період в їх житті ніж через 28 років... бо вони то трошки піднялись... але на фоні інших Держав - опустились..

Тепер уявляєте до чого вже дійшла їх пропоганда що пробує вам ослиною мочою очі залити тільки щоб ви не побачили де маніпуляція.

Ну ладно -з лада взятки гладкі.. вже пісок сиплеться і мозок висох , на добре воєнпенс - в нього форма завжди вище суті...
але іншим то ще жити й жити...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:00

АндрейМ написав:
  konstantin kirovograd написав:А ведь реально кого выбирать в презы.

Я поэтому и не хочу выборов через 2-3 месяца после окончания военных действий. Хотя бы год мирной жизни.

Цікаво а що має змінитись за "год мирной жизни"?
З Марса прилетить хороший кандидат? Чи з неба впаде? Звідки він має взятись?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:00

Banderlog написав:та шо там у вас з тією конституцією сталось? Це що скрижалі моїсея? Її можно міняти.
І міняли неодноразово.

Змінюйте. Я ж не проти. Але поки не змінили, то потрібно виконувати те, що там записано. Я саме про це. І я думаю, що для будь-якої "мирної угоди", яка вимагатиме від нас втрати територій, її доведеться змінювати, якщо від нас жорстко вимагатимуть формального визнання.

andrijk777 написав:Цікаво а що має змінитись за "год мирной жизни"?
З Марса прилетить хороший кандидат? Чи з неба впаде? Звідки він має взятись?

Я про це ще не думав... :lol:
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:01

pesikot написав:
Эпиграф
-- То що ми маємо з гуся ?
-- Шкварки

Часть 7. Искусство заключать сделки. Выборы

1) Я считаю, что Трамп уже проиграл переговоры с Путиным.
Проиграл именно в тот момент, когда первый позвонил Путину.

Трамп с начала 90-х на крючьке Солнцевской=ФСБ ОПГ , как и Орбан
Vadim_

Подякував: 622 раз.
Подякували: 508 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:02

Re: Напад росії і білорусі на Україну

1) Поки Трамп починає переговори, Путін все ще хоче контролювати всю Україну – NBC
"Ми не маємо жодних розвідувальних даних про те, що Путін зацікавлений у реальній мирній угоді просто зараз", – розповів співбесідник з американського парламенту.

Усі шестеро джерел медіа зазначили: чинна розвідувальна інформація показує, що Путін все ще вірить, що може "перечекати" Україну та Європу, аби врешті-решт взяти під контроль всю Україну.

Путін вважає, що перемагає, а російські втрати на полі бою не змушують його припинити бойові дії, заявив чиновник з розвідки.

2) Лавров похвалил Трампа за то, что он обвинил в войне Украину и НАТО
"Он (Трамп - УНИАН) первый и пока что, на мой взгляд, единственный западный лидер, который публично и громко заявил, что одной из первопричин украинской ситуации была наглая линия предыдущей администрации втянуть Украину в НАТО. Ни один западный лидер никогда не говорил этого, но он говорил это несколько раз. Это уже сигнал, что он понимает нашу позицию", - похвалил слова Трампа Лавров.
...
По его словам, эти задачи связаны с завершением "на наших условиях специальной военной операции", а также с тем, чтобы экономика РФ не зависела от "капризов западных или других каких-либо партнеров".

PS. Слова Лаврова це мені нагадали
Училка спрашивает на уроке:
- Дети, как вы помогали солдатам на войне?
Все молчат, а Вовка тянет руку.
- Ну, говори, Вова.
- Я подносил снаряды к орудию.
- А солдаты тебя как-нибудь поблагодарили за это?
- Да. Мне дали шоколадку и сказали "Зер гут, Вольдемар, зер гут".
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:02

pesikot
Та до сраки те 6 млрд как и 16!!! пакет санкций.Почему нельзя было в первый пакет внести всё что они вносили в 16.
Помощники херовы.
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 19 лют, 2025 19:04

ЛАД написав:
  Water написав:
  ЛАД написав:Насправді можливо, що ви разом з budivelnik"ом давно жили б у Польщі. Чи ви, можливо, в Угорщині. Нікуди не переїжджаючи.
На сході складніше.
Чим складніше?
Выделил.
На востоке для этого надо переезжать и бросать всё - и жильё, и вещи, и привычную среду.
А що мешканці ОРДЛО померли кудись переїзжаючи?
Ні, всі мужики так і задвохсотились прямо коло своїх помешкань хто під Бахмутом, хто під Маріуполем... є правда такі що подохли на Харківщині чи під Запоріжжям з Херсоном...

Тому
якби чмо педераційне дійшло до Львова, то львівяни б гинули штурмуючи Жешів чи Краків з Варшавою
Чмошник то від своєї маячні яку в Мюнхені в 2008 проголосив( відкат НАТО на межі 1990 року... так на хвильку-це за Берлін в сторону парижу....)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1

budivelnik написав:
  ЛАД написав:
  Дюрі-бачі написав:budivelnik
Ви дуже песимістичні. Насправді я б давно в Тисі втонув.
Насправді можливо, що ви разом з budivelnik"ом давно жили б у Польщі. Чи ви, можливо, в Угорщині. Нікуди не переїжджаючи.
На сході складніше.
Дурень -думкою багатіє...
Для того щоб зрозуміти де він помилився - треба просто подивитись що роблять ті хто з радістю зустрів свою окупацію(ба більше-навіть приймав активну участь щоб його з місцем проживання-окупували)
Розкажіть тепер де проводять свій час чоловіки мобпридатного віку ОРДЛО і Криму? чи не в окопах зісторони педераційної армії воюючи проти України?

тому ще раз
Якби пуйла не зупинили - то він би не зупинився, це після того як він отримав по зубам і втратив 1 млн вбитими/скаліченими і 2 млн емігрантами -починає погоджуватись зупинитись там де стоїть...
А війну він починав щоб захопити ВСЮ Україну і загнавши всіх її мужиків в свою армію погнати в сторону Берліна....
При чому
в нього вже був досвід ОРДЛО
з його сторони гинули мешканці ОРДЛО вбиваючи мешканців України.... а він потирав спітнілі рученята і радів коли різні любителі лайна з рашатудей( а-ля) лад - твердо переконані що педерація тоді сильна коли наступає.... а що вона під час наступу втрачає - це ж ладам все одно вони морозиво і пушкіна люблять.

Какая связь с моим постом? :o

P.s. Так что там насчёт рекрутинга - viewtopic.php?p=5826914#p5826914?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6

pesikot написав:
Эпиграф
-- То що ми маємо з гуся ?
-- Шкварки

Часть 7. Искусство заключать сделки. Выборы

1) Я считаю, что Трамп уже проиграл переговоры с Путиным.
Проиграл именно в тот момент, когда первый позвонил Путину.
И закрепил свой проигрыш, отправив своих представителей сесть за стол переговоров с российскими шулерами.

2) Теперь Путинская мафия раскрутит этот рыжего комерса-"мастера переговоров" по полной программе и дожмёт его на все свои хотелки.
Слабая точка у Трампа уже найдена - его невероятных размеров нарцисизм, усугубленный возрастными изменениями.

3) Первая победа Путина - это выведение России и Путина из международной изоляции.
Трамп, лично сам, показал, что с Путиным можно и нужно общаться, несмотря на то, что Путин военный преступник

4) Все заявление Трампа, которые слово в слово, повторяют российскую пропаганду, что это Украина начала войну, а Путин хочет мира, что всё дело в НАТО, что если б Россия хотела, то разрушила на 100% - это не попытка улестить Путина, заманить его в переговорный процесс, а потом ... КАК вжарить своими требования.
Он реально так думает и действовать будет именно из этих убеждений

5) В этом кроется вторая победа Путина - он посадил Трампа на крючок переговорного процесса. Военные действия Путин и не собирается прекращать.
От длительного переговорного процесс Путин ожидает и, он это получит, прекращение военной помощи от США Украине

6) п.3 и п.5 - это не достижение Путина, он воспользовался ситуацией, потому что рыжий комерс сам пришел на груминг.
Путину, как истинному мафиози, грех было не побрить такого жирного лоха.
Трамп сам (без ансамбля) всё сделал для этого.

7) Выборов Президента Украины не будет. Для этого нужно, как минимум, 6-9 месяцев прекращения боевых действий.
Путин на это не пойдёт

8) Что может быть ? И чего так жаждут наши местные хомячки.
Предполагаю, что Трамп может додавить Зеленского уйти в отставку.
Дальше, как говорил Путин, легитимна только Верховна Рада и все переговоры с Колываном.
Колыван, от страха, подпишет всё что угодно
Трамп же будет считать себя триумфатором, что провернул такую "офигенную" сделку

До перемовин Трамп повинен був обізвати пу убійцей та долбо**.
Востаннє редагувалось Schmit в Сер 19 лют, 2025 19:05, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

#<1 ... 1277912780127811278212783 ... 14683>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор