Фінмон і блокування вас можуть перестріти ДО виведення коштів на ІВ. Почитайте на форумі щодо революту та геному, краще спочатку вивести гроші на рахунок в ЄС а там вже ІВ поповнити не проблема
|
|
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Фінмон і блокування вас можуть перестріти ДО виведення коштів на ІВ. Почитайте на форумі щодо революту та геному, краще спочатку вивести гроші на рахунок в ЄС а там вже ІВ поповнити не проблема ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?посетитель, Эти вопросы вам следует задавать в профильных ветках.
Но нужно знать одно - ИБ не является юрисдикцией УА власти. Даже как война началась - они рассылку сделали и дали время рашистам бабло вывести в другие брокеры... Это для понимания разницы - как в УА блокнули ФФ(фридом финанс) и все кто там акции держал - пошли лесом. И да, я не говорю что рисков на фонде нет. Есть. Но если сопоставлять риски вкладывания капитала в недвижку и доходность с аренды и вкладывания того же капитала в фондовый рынок - для меня разница очевидна. Неясно почему даже математически народ все так же несет свои кровные в бетон?? ![]() Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?5/6/7/ %% - це про прибутки на оренді випадкових людей, які взагалі не розуміють куди і навіщо встрягли при нормальному підході там грошей як мінімум вдвічі більше і навіщо в цій темі постійно писати про акції, крипту чи ще щось? тут про ціни на київську нерухомість, навіщо засирати гілку?
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Что есть нормальный подход? Сдать управляющей компании? И вычесть еще пару процентов из своих прибылей? Или если заниматься этим вплотную самому - то какиеж это инвестиции? Это работа. Зачем мне работа? Мне интересно капитал пристроить и чтоб он сам себя увеличивал, а не работать... При нормальном подходе и на фонде можно обыгрывать SP500, который, к слову, без никакого подхода дает 15-20%, просто деньги вкинул, 2 кнопки жмакнул и готово. ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Ці питання зникли ще коли Долярчик в В2В "вкладався" ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?так, це робота, про що я особисто тут постійно і пишу, це ніякий не «пасивний прибуток» а коли я чую оце «капітал прістроіть і куріть бамбук» я одразу розумію, що мова про одну, максимум дві сотні куе, не більше а у нас мінімум 80% орендодавців здають нижче ринка «хорошим людям» своє униле гівно і більше всього на світі їх лякає пошук нових орендарів та косметичні ремонти, які вони в переважній більшості робити не хочуть і не вміють оренда - це робота, яка вимагає певних знань, досвіду і вміння спілкуватись з людьми, але «чистильщикі взуття» вперто не бажають цього чути і тільки сплять і бачать як вмочити свої роги в якесь відверте лайно (аби було дешеве) щоб потім не працювати а так не буває
![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
а навіщо вам взагалі розуміти проблеми чужих людей, які, до того ж, вперто не бажають слухати поради? хоча саме з Долярчиком все ясно - хлопець начитався на цій гілці лендлордів і в нього зʼявилася «мрія» отримувати прибуток і не працювати) цілком стандартна історія
![]()
а) нигде деньги не падают с неба за то что ты просто вывести деньги на необьятный западный рынок догадался б) банкет всегда за чей то счёт с учётом интересов организаторов хоровода с "обрезом" А так и недвига там, у них, ♤♤♤, растёт как на дрожжах обгоняя инфляцию доллара. ![]() Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Я ХЗ шо більше лайно - ринок Омериги, в якій всі бежуть навіть на човнах, чи бетон у воюючий державі, з якої ЦА тікає, ще і на порозі демографичної кризи...
До речі, вже як рік-другий капітал тикає саме у то Омериганьське лайно з Китаїв та ЄС... Не в бетон в УА.... Це так, лиричне відступлення. Якщо що в мене немає нерухомості в Київі, але є в моєму облцентрі. Тобто я теж про це все завівся не с проста )) Але бігти та купляти в Куеві - я не збираюся. Ридко буваю, упустив це. ХЗ, гляньте їх рейти, вони за 10 років +/- на тіх же рівнях... Але якщо туди валять всі, зі всієї кулі - то воно і ясно чого там дорожай... А чому тут в УА дорожати? Багато для видобутку зерна та копалин з дірки - не треба... Но це вже лірічне відхилення від теми ))) Буває. Але все залежить від витраченого часу, кілкості капіталу, ризиків. Наприклад маючи перший мільон, простіше другий взяти в кредит\долг, та мати кошти на розвиток чогось дуже сучсного, чим витрачати ще умовних 10 років роблячи з 1млн ще один.
|
|