Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1279412795127961279712798 ... 14809>
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 14:56

budivelnik написав:
  _Mykola_ написав:По перше, те що Ви показали, відразу викликає декілька ґрунтовних питань щодо якості та розуміння того що Ви робите...
1. Яким чином Ви підбираєте елементи для кожної батареї?
2. Які елементи для збірок використовуєте?
3. Яким способом Ви варите батареї, який матеріал, його товщину, форму для зварювання та які ще складові використовуєте?
4. Який вихідний контроль якості зібраних акумуляторів?
5. Які параметри Ви вказуєте для споживачів Вашої продукції.
6. Ціна питання? :mrgreen:
Якщо людина щось робить -ймовірність помилки -тим вища чим більше вона робить....
Той хто нічого не робить -завжди має аргументацію для критики.
1 Я чомусь не можу відкрити картинку тому не знаю про що йдеться
2 Якщо це збірки для дронів-камікадзе - то всі питання коту під хвіст, бо отримувач цієї збірки у випадку коли дрон не долетить відразу повідомить про проблему, а якщо долетів-то збірка зібрана на відмінно, бо на кацапа чи танка стало менше
3 Я збираю павербанки з високострумових акамуляторів електромобілів. Так це не нульові елементи , так в них є розбіг по внутрішньому опору, так їх вага на 20% вища від таких самих нових.....
Але за мене є всього один плюс.
Для ЗСУ це безкоштовно , тому хлопці миряться з підвищеною вагою бо альтернатива це не отримати нічого і самі висилають мені кейси з під мавіків бо виявилось що це найзручніший формат.
А розбіжність опорів легко компенсується БМС з балансиром+ тим що ці павербанки можуть давати віддачу в 5квт потужності... а працюють на 0,3 квт... тому ні якість пластин які використовуються ні розбіжність опорів- в найближчих 300-500 циклів використання(рік-півтора) нічого не погіршать.

1. Якщо це збірка для дрону камікадзе, то вимоги щодо цієї батареї якраз підвищені, як по струму та ємності, так і по вазі. Неякісна батарея, мало того що угробить самий якісний дрон, так і становить небезпеку для наших бійців, недоліт, то півбіди, а от падіння на своїх при перетині позицій, або при злеті біля розташування, то вже може призводити до трагедій.

Повідомить, але тільки тоді коли знає хто виробник, або постачальник напряму. Чого дуже часто немає у того бійця який запускає той дрон, тому що дрон може бути одного виробника, батарея, яку купили волонтери - другого, яку навмання взяли з того що лежить купкою у ящику... :roll:

2. Для пауербанку, розбіжність внутрішніх опорів не є критичним, але для камікадзе, або навіть мавіка, це критично, тому що неочікувано різко зменшує ємність та струмові характеристики, особливо на останньому етапі польоту.

А ще є такі унікуми які не зовсім розуміють закони фізики при збірці, і варять лентою, замість квадратами, тому що це зручніше, та йде менше матеріалів, або не розраховують перетин, і батарея просто розвалюється під навантаженням... Таких горе виробників на колінці, я його зліпила із того що було, на жаль багато, і люди не розуміють як ото все працює, але продають свої витвори за доволі суттєві гроші, навіть один відомий вінницький виробник банально робить доволі посередньо і продає за непогані гроші, тому що бабло воно не пахне, а на фронті потім викручуються з тим що таки вже купили... :twisted:
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 15:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:Проблема в том, что все наоборот: зонтиком три года пользовались, но ничего не платили.

в нас не парасолька була яку тримає американська рука
а підручні матеріали, часто з побутових відходів
краще ніж нічого , але і трошки промокли
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 15:05

andrijk777 написав:Трамп стільки всього сказав що аж голова йде обертом.
Але я все-таки судив по справам. Що Трамп зробив? Поки що нічого.

С одной стороны, вы правы, судить надо по делам.
Но с другой стороны, слова порой могут убивать не хуже дел, хотя это сложнее доказать.
И не знаю, его предложение о сделке по редкоземельным минералам нужно считать словами или это уже дело?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 15:09

_Mykola_ написав:
  budivelnik написав:
  _Mykola_ написав:По перше, те що Ви показали, відразу викликає декілька ґрунтовних питань щодо якості та розуміння того що Ви робите...
1. Яким чином Ви підбираєте елементи для кожної батареї?
2. Які елементи для збірок використовуєте?
3. Яким способом Ви варите батареї, який матеріал, його товщину, форму для зварювання та які ще складові використовуєте?
4. Який вихідний контроль якості зібраних акумуляторів?
5. Які параметри Ви вказуєте для споживачів Вашої продукції.
6. Ціна питання? :mrgreen:
Якщо людина щось робить -ймовірність помилки -тим вища чим більше вона робить....
Той хто нічого не робить -завжди має аргументацію для критики.
1 Я чомусь не можу відкрити картинку тому не знаю про що йдеться
2 Якщо це збірки для дронів-камікадзе - то всі питання коту під хвіст, бо отримувач цієї збірки у випадку коли дрон не долетить відразу повідомить про проблему, а якщо долетів-то збірка зібрана на відмінно, бо на кацапа чи танка стало менше
3 Я збираю павербанки з високострумових акамуляторів електромобілів. Так це не нульові елементи , так в них є розбіг по внутрішньому опору, так їх вага на 20% вища від таких самих нових.....
Але за мене є всього один плюс.
Для ЗСУ це безкоштовно , тому хлопці миряться з підвищеною вагою бо альтернатива це не отримати нічого і самі висилають мені кейси з під мавіків бо виявилось що це найзручніший формат.
А розбіжність опорів легко компенсується БМС з балансиром+ тим що ці павербанки можуть давати віддачу в 5квт потужності... а працюють на 0,3 квт... тому ні якість пластин які використовуються ні розбіжність опорів- в найближчих 300-500 циклів використання(рік-півтора) нічого не погіршать.

1. Якщо це збірка для дрону камікадзе, то вимоги щодо цієї батареї якраз підвищені, як по струму та ємності, так і по вазі. Неякісна батарея, мало того що угробить самий якісний дрон, так і становить небезпеку для наших бійців, недоліт, то півбіди, а от падіння на своїх при перетині позицій, або при злеті біля розташування, то вже може призводити до трагедій.

Повідомить, але тільки тоді коли знає хто виробник, або постачальник напряму. Чого дуже часто немає у того бійця який запускає той дрон, тому що дрон може бути одного виробника, батарея, яку купили волонтери - другого, яку навмання взяли з того що лежить купкою у ящику... :roll:

2. Для пауербанку, розбіжність внутрішніх опорів не є критичним, але для камікадзе, або навіть мавіка, це критично, тому що неочікувано різко зменшує ємність та струмові характеристики, особливо на останньому етапі польоту.

А ще є такі унікуми які не зовсім розуміють закони фізики при збірці, і варять лентою, замість квадратами, тому що це зручніше, та йде менше матеріалів, або не розраховують перетин, і батарея просто розвалюється під навантаженням... Таких горе виробників на колінці, я його зліпила із того що було, на жаль багато, і люди не розуміють як ото все працює, але продають свої витвори за доволі суттєві гроші, навіть один відомий вінницький виробник банально робить доволі посередньо і продає за непогані гроші, тому що бабло воно не пахне, а на фронті потім викручуються з тим що таки вже купили... :twisted:
Нікого не захищаючи..
Але в мене питання
Що за ДУРНА звичка звинувачувати когось в тому що він щось не вірно робить... ?
Чому без причини і інформації - відразу йде звинувачення що є якісь погані виробники?

так, погані - є.

Тільки в мене питання
скільки проживе виробництво якщо внаслідок його про.. на фронті загине боєць?
Адже закупка якщо централізовано - то інфа хто виготовив - є
якщо напряму фронт купує - то зворятня інформація - миттєва
Якщо через волонтерів- то зворотня хоч і не миттєжва але рідко коли довша ніж 24 години.
При цьому
Я якось купував планки пікатіні ( зроблені кустарно 3-д друком) і на одній побачив каверну... хлопцям відправив, з одночасним запитом до продавця
Відповідь від нього була миттєва
а - про каверну він знає
б - якщо буде рекламація від бійців-відразу пришле ще дві на кожну яку бійці будуть вважати бракованою.

Звідси висновок
Ті хто роблять для фронту в основній своїй масі роблять це щиро...
Те що в країні є якийсь відсоток жуліків - так цей відсоток був і до війни і за кольки кровавого і за володьки сифілітіка і за йоськи....
Тому на прикладі 1% 3,14дарасів звинувачувати 99%; нормальних - як би маразм.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 15:11

Wirująświatła написав:........
С другой стороны, непонятно какая в этом роль Китая, не он ли драйвер этих процессов, чтобы вернуть россии статус кво бывшего СССР и коммунистическую идеологию в восточную Европу.
......

"вернуть россии статус кво бывшего СССР" пытаться можно, но "коммунистическую идеологию"...
Откуда ей взяться? Путин весьма далёк от коммунистической идеологии и нынешняя РФ не имеет с ней ничего общего.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 15:18

АндрейМ написав:Если у граждан нет "женских" обязанностей перед государством, то и не должно быть "мужских". В этом заключается равенство прав и обязанностей. Вы всё никак не можете этого понять, а продолжаете всё опошлять и упрощать до репродуктивной функции.

Вам таким способом пояснювали, що середньостатистична жінка не може виконувати військові обов'язки на рівні чоловіка. З одного боку, не може вона виконати нормативи чоловічої військової підготовки, саме тому, що вона жінка і від природи слабша фізично. З іншого боку, армія ворога складається з чоловіків - як ви собі уявляєте виставити проти такої армії жінок? Не треба мені розповідати про кількість жінок в армії, ми знаємо про цей %.
  ЛАД написав:Пол не определяет обязанности и права, но в среднем определяет возможности. И возможности стоит развивать в соответствии с полом.

Нет, возможности стоит развивать в соответствии с желанием и способностями. Часто эти желания и способности не соответствуют тому, что люди придумали для мужчин и женщин.
[/quote]
Тільки не треба казати про "часто". Зовсім не часто чоловіки хочуть освоїти "жіночі" професії і навпаки жінки - "чоловічі". Ми вже зрозуміли, що у вашій сім'ї ваша дружина - це "мужик", а ви - тендітна жінка.)) Ок, бавтеся скільки завгодно, але не треба натягувати цю модель відносин на всю країну та розповідати про рівність прав и обов'язків перед державою.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 15:19

Україна не цікава США
Тому що забагато непридатних ні до чого халамидників як абирвалг
Вони не створюють цінності за які б можно продати Україні зброю, і воювати не хочуть
Вигідніше цих халамидників продати москві , щоб тішилася своєю величчю
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 15:21

andrijk777 написав:.............
Тобто ви серйозно припускаєте що РФ може дійти аж до Франції? Що російські війська будуть штурмувати Париж?
Я вважаю це просто нереальним. Відповідно і бачення ситуації у нас зовсім різне. І висновки ваші і мої - різні.

Я тоже "вважаю це просто нереальним".
Но я считал нереальной и нынешнюю войну. Оказалась более, чем реальной.
А "штурмувати Париж"... В 45 Берлин штурмовали.
РФ, конечно, не Советский Союз, но и противники не гитлеровская Германия. Не знаю, насколько долго сможет сопротивляться та же Польша или Чехия без прямой военной поддержки более крупных стран.
И это ещё раз к вопросу о том, что Украине достаточно и 20 млн. населения и развитого с/х.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 15:23

alex_dvornichenko написав:............
Чем западней будет война, тем дороже она будет, это же очевидно. ПОмогать Украине, дешевле чем помогать ПОльше...

Почему?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 20 лют, 2025 15:24

ЛАД написав:
  Wirująświatła написав:........
С другой стороны, непонятно какая в этом роль Китая, не он ли драйвер этих процессов, чтобы вернуть россии статус кво бывшего СССР и коммунистическую идеологию в восточную Европу. ......
"вернуть россии статус кво бывшего СССР" пытаться можно, но "коммунистическую идеологию"...
Откуда ей взяться? Путин весьма далёк от коммунистической идеологии и нынешняя РФ не имеет с ней ничего общего.
Як завжди
чіпляєтесь до форми - не розглядаючи суть
Так комуністична ідеологія в педерації не прижеветься у вигляді загально прийнятої рафінованої...
а її модифікація
Комуністична в викладі членіна -пролетарі всех стран соєдиняйтесь.
Педераційна у викладі пуйла - вЯлІкАрАсЕя свЄтОч прАцВетАнИя

І чим ці тези відрізняються?
в одній ГОЛОВА для всього світу - пролетаріат....
в другій мета всього світу - перетворитись в Московію...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1279412795127961279712798 ... 14809>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему