я свою ухилянтську позицію не міняв , як був ухилянтом так їм і є, тут головне щоб дизертиром не стати, або ще гірше - не сісти за вбивство командира, бо я і виконання команд речі не сумісні
про 18-25 нижче
Російське слово "обезбашенность" можна перекласти українською як:
"шаленість" "безстрашність" "авантюрність" "безумство" "відчайдушність" Залежно від контексту, можна використовувати різні варіанти. Якщо мається на увазі безрозсудна сміливість, то краще підходять "відчайдушність" або "шаленість". Якщо йдеться про повну відсутність страху та обережності, то "безстрашність" або "безумство".
що ж додам всі хто планує стати добровольцем рекомендую курс щеплень від різних хвороб треба почати за пару місців, і цих же пару місяців щоб його пройти: Дифтерія, правець, гепатит А, гепатит Б, (3 дози вакцини проти гепатиту В «Енджерикс-B» чи комбінованої вакцини «Твінрикс» проти гепатиту А та гепатиту В ) грип, далі просто назви вакцин будуть : первенар 13, Німенрікс або Менактра,
Востаннє редагувалось yama в Суб 22 лют, 2025 14:27, всього редагувалось 1 раз.
‼️*Відключення України від Starlink. Цим погрожують американські переговорники у разі, якщо Україна не погодиться на їхні умови, пише Reuters з посиланням на джерела.*
За інформацією видання, переговірники США тиснуть на українську владу, вимагаючи доступу до українських корисних копалин, й одним із важелів тиску є можливість відключення від Starlink.
Це питання начебто знову порушили під час зустрічі спецпредставника США з питань України та Росії Кіта Келлога та президента України Володимира Зеленського.
блін а я думаю чому всюди згадали про старлінки ....от жеж п...ри чому ультиматуми тільки НАМ ? а тій стороні нічого ?
flyman написав:крайній Щєлін про "чому такий Трамп"
По суті чувак витягує з Матриці і показує реал. Справжню роль можновладців і справжні можливості пересічних.
Як дуже влучно підкреслив учора Фрііз - навіть! система противаг в США виявилася безпорадною... Тобто те, на що я звертав увагу -- досягнення і отой поділ владою це з самих намірів можновладців. Якщо їм вигідно, якщо мають такі мету, то і профсоюзи, громадські організації, протести і т.д. отримують вагу. Якщо ні, то приклад США показує -- спускається в унітаз миттєво.
В прєдєлє - держави. Оцей чувак вказав: оті держави є державами, поки їх згодні вважати таковими. _____________________________ Хоча все ж таки даю відсотків не менш 30, що повернуться деми і розставлять всіх взад по кутах)))
Захід неофіційно дав президентові України Володимиру Зеленському час на деокупацію до осені, а опісля може посилити тиск із вимогою розпочати мирні переговори Про це пише Bild із посиланням на джерела в урядових колах Німеччини й США.
"За допомогою нової зброї вони хочуть дати Україні шанс відвоювати більше окупованих територій до осені. Якщо контрнаступ не вдасться, тиск на Київ із метою домовлятися з Кремлем посилиться", - зазначає видання.
У розмові з журналістами голова комітету бундестагу із зовнішньої політики, член ХДС Норберт Реттген застеріг від того, щоби не змушувати Україну йти на поступки: "Той, хто зараз підштовхує президента Зеленського до переговорів із Путіним, викличе тривалі розбрати в Європі".
30 раз просили не надо пытаться воевать вечно. с того момента прошло 2 года. Что навоевали? но как о стену горохом. может Норберт Реттген приехал бы и сам 3 года повоевал? поп гапон.
flyman написав:крайній Щєлін про "чому такий Трамп"
По суті чувак витягує з Матриці і показує реал. Справжню роль можновладців і справжні можливості пересічних.
Як дуже влучно підкреслив учора Фрііз - навіть! система противаг в США виявилася безпорадною... Тобто те, на що я звертав увагу -- досягнення і отой поділ владою це з самих намірів можновладців. Якщо їм вигідно, якщо мають такі мету, то і профсоюзи, громадські організації, протести і т.д. отримують вагу. Якщо ні, то приклад США показує -- спускається в унітаз миттєво.
В прєдєлє - держави. Оцей чувак вказав: оті держави є державами, поки їх згодні вважати таковими. _____________________________ Хоча все ж таки даю відсотків не менш 30, що повернуться деми і розставлять всіх взад по кутах)))
І Матриця форево! Альтернативи нема.
до проміжних виборів у США біля двох років, так що можем пропетляти поки там наїдяться трампятини
fox767676 дочекатися нової надії, хоча думаю, Трампа швидше попустить, погризе горішок і зрозуміє, що непозубам, якщо ти замітив, в нього одна тема швидко змінюється на іншу, діл примирення з профітом не вийде, то застарапить інший проєкт.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 22 лют, 2025 15:26, всього редагувалось 1 раз.