|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 23 лют, 2025 16:00
Депутатка Європарламенту від польської антиукраїнської партії "Конфедерація" Анна Брилка заявила, що допомога Україні "коштує грошей", і що Польща повинна була отримати від України "гарантію повернення" наданої їй допомоги.
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лют, 2025 16:01
budivelnik написав:Тому те що США хочуть отримати чужу власність -це з теорії фантастики...
Вот этого они не хотят (пока). Они хотят получить часть (большую) с будущих доходов. budivelnik написав:Те що СЬОГОДНІ функціонує і генерує прибутки -вже є в чиїсь власності, а тому ДЕРЖАВА не може в них цю власність забрати..
Поинтересуйтей в чей власності сейчас данные объекты. Ничего ни у кого забирать не надо.
-
TUR
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лют, 2025 16:02
konstantin kirovograd написав:у нас большинство людей лишены критического мышления-они живут в пузыре пропаганды-----
Чого ж лішени? Його в них і не було. Логіку в школі викладали іще при сталіні. А при хрущові, здається в 19 60р відмінили к чєртям собачим. останнє масове покоління з критичним мисленням вже 80 річне) і на виборах погоду не робить. Зараз ще фізику відмінять і алгебру. ...
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лют, 2025 16:04
Banderlog написав:Логіку в школі викладали іще при сталіні.
а при сталине все были гении логического мышления) при чём тут вообще школа? я после вуза брал людей на работу по уровню знаний/умений и навыков как 12ти летние дети. Разве что попы им не подтирал. Технический прогресс вызывает деградацию. Взять любое увлечение например зарубежным роком, мы общались обменивались кассетами (не умеешь общаться слушаешь аллу пугачеву), многие умели ремонтировать магнитофоны и собирать ламповые усилители, кое кто умел выпиливать корпус для колонок чтобы они звучали а не пердели. Сейчас зайди в интернет всё скачай а усилитель и колонки купи. Не надо ничего уметь.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 23 лют, 2025 16:12, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 23 лют, 2025 16:05
TUR написав:Поинтересуйтей в чей власності сейчас данные объекты. Ничего ни у кого забирать не надо.
Не треба перекладати на мене свої бачення Якщо маєте інформацію - викладайте А перевіряти таракани в чужих головах-мені не хочеться. в мене й своїх валом.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лют, 2025 16:07
Banderlog написав:А при хрущові, здається в 1960р відмінили к чєртям собачим.
Не, мне в универе еще в 1988 викладали. Banderlog написав:Зараз ще фізику відмінять і алгебру. ...
А вот это могут и попытки уже были...
-
TUR
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лют, 2025 16:10
budivelnik написав:А перевіряти таракани в чужих головах-мені не хочеться. в мене й своїх валом.
Ну наконец то.. Приятно видеть на форуме адекватного человека  .
-
TUR
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лют, 2025 16:16
Господар Вельзевула написав: detroytred написав:Вона знайде спільну мову з будь-ким. На кону перед елітами країни відкривається вікно можливостей рівня 1991 року. По суті нью-дерібан країни...
А я начал к вашему прогнозу про "пивруки" склоняться. Два раза уже не подписал соглашение про копалини- это точно "пивруки". Выглядит так: "копалини есть?"-"нет"- "а если найду"-"ну попробуй,коль здоровьем не обижен". Если Трамп не "попробует" а продолжит моральное давление,весь мир увидит что он не может ничего, все его будут лошить,а у нас реализуется столь любимый вами прогноз. Для того что бы "перед елітами країни відкривається вікно можливостей" нужно что-то с существующей элитой сделать. Пока вижу только балачки и порожняк. Может нужно переобуваться и топить за зе,пока не поздно? По ходу реальный такой пацанчик, на уровне ким чен ына и си, а не вся вот эта демократическая либерастия.
Так питання в тому і стоїть -- до яких розмірів з оцим "півруки" Україна ужметься. Хто буде у владі? Хз... Але суть одна -- мова, віра ще сильніше воссяють та запотужнішають... Іншого скріплюючого розчину не буде. Не сприймайте всерйоз моє бачення. Це все вилами по воді. Припущення.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лют, 2025 16:18
Wirująświatła написав: Banderlog написав:Логіку в школі викладали іще при сталіні.
а при сталине все были гении логического мышления) при чём тут вообще школа? я после вуза брал людей на работу по уровню знаний/умений и навыков как 12ти летние дети. Разве что попы им не подтирал.
Її не довго викладали, років 13. це покоління дітей війни , покоління гагаріна) а потом якось та чомусь пішло на спад.)
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лют, 2025 16:20
АндрейМ
Пробувати «панять» треба було ДО війни. Якщо не змогли «панять» , то поїхати жити туди, де конституція вам панятна і прийнятна. Розбудовуючи безпекові стратегії і воєнну доктрину держава розраховувала лише на чоловіків, а не жінок. Повівши себе як жінка (через кордон накивавши пʼятами) ви підвели державу під додаткові ризики. Жінки цього не зробили, на них розрахунку не було.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 23 лют, 2025 16:27, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4