|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 23 лют, 2025 21:51
budivelnik написав: detroytred написав:Проблема була --- які умови потрібно створити регуляторами ринку для того, щоб цей капітал після первинного етапу накопичення 90-х рос далі.
Щоб дерево ріс - треба щоб його посадили/підливали/доглядали... При цьому Жоден дядя не створить умови щоб якийсь воєнпенс претендував на частку дерева ним не вирощену Тому в черговий раз питаю Створять умови.. Звідки візьметься капітал? Як він створиться(виросте) ? мій алгоритм простий Береш створюєш на 100 одиниць - споживаєш 80 одиниць створеного -в тебе накопичується 20 одиниць капіталу.. Можна створити умови що замість створення 100 одиниць ти зможеш створити 1000 .. але щоб в тебе залишилось тих самих 20 одиниць капіталу-ти повинен спожити не більше ніж 980 одиниць... Це у віртуальних одиницях Тепер в реальних Є інфляційний ріст - який не збільшує реальний розмір капіталу Тобто до фонаря скільки коштує квартира в 1990 і в 2010 - якщо це одна і та сама квартира Додатковий капітал зявляється тільки у випадку якщо ти а - збудував додаткову б - витратив на будівництво і споживання власне під час будівництва менше ніж отримав від продажу.
Капець... Да на фіга мені ростити оте дерево, створювати, якщо ти або умовний Боінг це зробить краще? Моя справа лише інвестувати через фінустанови тобі і тому Боінгу свої кошти (свій капітал. Замість хомячити чи проїдати-прогулювати тощо).
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лют, 2025 21:52
detroytred написав:Тому мова йде про загальний рост.
загальний-окремий-приватний-суспільний-державний.. це все фігня. От спустився Бальцерович, привіз з собою Лікуаня, по дорозі прихопили сраліна ( щоб підкеровував там де ви не в курсі) - і от ця гоп-компанія написала супер закон , посадила всіх корупціонерів.. і що? Звідки візьметься КАПІТАЛ ? передбачаю відповідь - прийде Західний... Добре прийшов , попрацював, прибуток вивів туди звідки прийшов, тіло також вивів... Західний капітал - заробив А ти звідки візьмеш? Західний капітал тобі що винен? чи він благодійник? чи в законі написано -взяти на заході - збільшити в Україні-розділити як присутність правильних запконів і розмір великого ринку-зробить тебе багатим.. Берем тебе і транспортуєм в США -ринок найбагатший, законодавство для капіталу найліберальніше - скільки часу знаходження там тобі треба щоб отримати СВІЙ капітал ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лют, 2025 21:57
detroytred написав:Да на фіга мені ростити оте дерево, створювати, якщо ти або умовний Боінг це зробить краще? Моя справа лише інвестувати через фінустанови тобі і тому Боінгу свої кошти (свій капітал. Замість хомячити чи проїдати-прогулювати тощо).
Там також придумали найкращий закон про те як ПОДІЛИТИ от тільки забули придумати ЗВІДКИ СПОЧАТКУ ВЗЯТИ... Я Боїнг - зробив краще... а яке ти маєш відношення до того що я зробив? Те що ти щось інвестуєш і тоді на інвестицію заробиш - я не заперечую , саме так я й думав заробляючи капітал , тому я маю що інвестувати.. А от звідки в тебе зявляться гроші щоб інвестувати? Вам же спочатку треба їх заробити? А як заробите? Правильно - тільки заробляючи більше ніж витрачаєте... От і виходить Щоб ти став БАГАТИМ треба щоб ТИ ЗАРОБИВ і ніякий боїнг не зробить для тебе краще ніж ти сам для себе це зробиш.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лют, 2025 21:58
flyman написав: Banderlog написав:Ви повинні мало виховати таких ж як ви але і слідкувати щоб вони схрещувались з дітьми схожого на вас який зміг відтворитись в них.
Астанавітєсь: євгєніка заборонене вчення
Можливо, я конституцію не читав. А уголовний кодекс читати не люблю бо такий самий ефект як в мнітєльної бабки, яка читає про хвороби з медицинського справочніка. В нас не італія. Це там є торгова марка беретта створена в 1500 р якимсь будівельником, но генетичну експертизу варто б було провести. Воно ж як буває? Гріб умовний "будівельник" не доїдав не допивав по церковним свєтам богу не молився а вкалував як проклятий. Сина вродив тако ж. Той женився щасліво, а потім ішов по вулиці умовний батяр "Успіх" і підкинув свої яйця в чуже гніздо. Хід коньом і не надо 25 р горбатитись на галєрах... Но тато ж не той хто родив а той хто воспітав 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лют, 2025 21:58
budivelnik Я тобі вказав, що візьми і подивись у бальцеровичів-куанів на весь комплекс заходів по розвитку ринку.
Перед пенсами апріорі не стоїть питання створення з нуля власного капіталу.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лют, 2025 22:02
budivelnik Да найманим працівником я можу заробити хоч в тебе в кафе, хоч на тому ж Боінгу. Та інвестувати оцей капітал на прирощення хоч в твій бізнес, хоч в Боінга. Якщо хоч тобі, хоч йому створені сприятливі умови для розвитку і потрібен капітал для подальшого розвитку. Ви розвинете свій бізнес краще.
Про це і мова. Про розвиток ринку. І чому твої працівники не інвестували в твій бізнес)))))))))
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 23 лют, 2025 22:05, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 23 лют, 2025 22:06
Banderlog написав: flyman написав: Banderlog написав:Ви повинні мало виховати таких ж як ви але і слідкувати щоб вони схрещувались з дітьми схожого на вас який зміг відтворитись в них.
Астанавітєсь: євгєніка заборонене вчення
Можливо, я конституцію не читав. А уголовний кодекс читати не люблю бо такий самий ефект як в мнітєльної бабки, яка читає про хвороби з медицинського справочніка. В нас не італія. Це там є торгова марка беретта створена в 1500 р якимсь будівельником, но генетичну експертизу варто б було провести. Воно ж як буває? Гріб умовний "будівельник" не доїдав не допивав по церковним свєтам богу не молився а вкалував як проклятий. Сина вродив тако ж. Той женився щасліво, а потім ішов по вулиці умовний батяр "Успіх" і підкинув свої яйця в чуже гніздо. Хід коньом і не надо 25 р горбатитись на галєрах... Но тато ж не той хто родив а той хто воспітав 
Стакан води буде кому подати, чи якщо від зозульки то не той смак на одрі? З іншого боку, якщо є колесо Сансари та перевтілення, хз. хто там випаде в лотарею. Так що питання комплексне як з генетичного так і теософічного погляду. А ще ж купа династій виродилося від занадто вузького кола (бого)вибраних.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 23 лют, 2025 22:10, всього редагувалось 2 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 23 лют, 2025 22:08
thenewepic написав: Banderlog написав:Щодо сили то щось чув що є у франції іноземний легіон) він там в попуасіях занятий гуманітарними місіями, даж чув що буває конфлікт інтересів з вагнерами.
от саме так. Стався переворот і нова влада попросила легіон на вихід, вагнери зайняли його місце. І що Франція? А нічого вона не може зробити.Якось не схоже на пряме колоніальне управління, еге ж?
Точно переворот а не демократичні вибори?) Понятно що не схоже на бельгійський колоніалізм, час не той і зброю абізянам продають всі кому не лінь. Ви так відповідь і не дали що там роблять озброєні люди з демократичної держави?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лют, 2025 22:12
В США-легше заробити .... і ти навіть прибиральником в міському туалеті зможеш отримати 1000 доларів... Але ця фантастична для тебе сума ні на крок не наблизить тебе до власного капіталу(точно так само як не наблизила мешканця гарлему- твого напарника) Тому Ще раз 1 Як питання первинного накопичення крім витратив менше ніж заробив - зробить тебе власником капіталу ? 2 Яке відношення для люмпена має розмір ринку? є бідні і без капіталу в США - найбільший ринок є багаті і з капіталом в Україні - маленький ринок
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 23 лют, 2025 22:18
flyman Стакан води буде кому подати, чи якщо від зозульки то не той смак на одрі?
Яка різниця, від зозульки чи ні, якщо він з мамкою залишився у Львові і до жадібного папки справи нема? Стакан буде навіть не наполовину пустий. Повністю.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4