|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 25 лют, 2025 01:08
холява написав:в раде снова зарегестрировали постановление которое должно подтвердить поддержку Зеленского парламентом
ВРУ уже КСУ?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 25 лют, 2025 01:56
Успіх написав:Я не розумію, чому тут виникають дискусії з дописами АндріяМ? Що в його дописах "не так"? Я ж теж про це пишу, тільки це все зводжу до однієї своєї фрази: "як всі, то всі"!© АндрейМ написав:По-перше, кордони не повинні зачинятися. Ніколи. По-друге, в моєму уявленні армія і рівень озброєння мають бути такими, щоб ні у кого напасти не було бажання. Розумію, що наразі це - фантазії, але ми і говоримо про те, як мало б або має бути. По-третє, в принципі я не відкидаю ідею примусу. Я про це писав. Я не вимагаю для себе особливих умов. Я проти того, щоб ці особливі умови були в інших незалежно від статі або соціального статусу. Саме в цьому я з багатьма не знаходжу порозуміння. Мене не питають чи можу я воювати. Мені кажуть, що я можу. Я так само можу це казати іншим. Звичайно, я б хотів, щоб примусу не було, але ми всі маємо бути в однакових умовах як громадяни однієї країни. Кордони або відкриті або закриті для всіх. Мобілізація або є або ні для всіх. Я не очікую, що мене хтось буде безкоштовно захищати і нікого на фронт не посилаю. Мені не зрозуміло чому інші очікують це від мене. Я проти того, щоб моє життя вважалось менш цінним, ніж життя інших співгромадян. Це - ненормально.
Успіх, не притворяйтесь. Как раз с выделенным не спорят.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 25 лют, 2025 02:29
Xenon написав:500 милионная Европа надеялась что ее защитит 300 милионные США от 140 милионной раши, которую сдерживает 3 года 30 милионная Украина
Это красивая манипуляция - нет никакой 500 миллионной Европы, есть разные страны временно объединенные какими-то общими целями. Как придет время их солдатам умирать так сразу время общих целей и закончится, начнется каждый сам за себя, собственно уже началось. Империя достигла пика своего роста, ну наивно думать что греки с финнами найдут общий язык, проходили же уже это "узбеков и латышей сплотила русь", надолго не сработало.
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 25 лют, 2025 04:49
Дюрі-бачі написав:Дожили, що в ООН США і жиди вже голосують разом з москалями і Еритреєю.
Хіба євреї раніше нас підтримували? Ладно зараз в них своя війна, но наша почалась раніше. Були поставки зброї чи боєприпасів з ізраелю?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 25 лют, 2025 07:47
На що москва готова піти для завершення війни в Україні – стане темою майбутніх переговорів між рф і США, заявив держсекретар Рубіо.
В інтерв'ю порталу Breitbart News він наголосив, що те саме питання необхідно поставити Києву.
т.е. переговоры ещё даже не начинались. Даже американцы это подтверждают. Но при этом Война может скоро закончиться. В течение нескольких недель, - Трамп
Передайте Трампу война бы давно закончилась, если бы не аппетиты Путина, которые он прикрутить не желает.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 25 лют, 2025 07:52
Wirująświatła написав:На що москва готова піти для завершення війни в Україні – стане темою майбутніх переговорів між рф і США, заявив держсекретар Рубіо.
В інтерв'ю порталу Breitbart News він наголосив, що те саме питання необхідно поставити Києву.
т.е. переговоры ещё даже не начинались. Даже американцы это подтверждают. Но при этом Война может скоро закончиться. В течение нескольких недель, - Трамп
Может закончиться - достаточно осторожное выражение. Может закончится, а может и не закончится. А предъявить нечего.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6470 раз.
- Подякували: 21617 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 25 лют, 2025 08:05
Сибарит написав: Wirująświatła написав:Война может скоро закончиться. В течение нескольких недель, - Трамп
Может закончиться - достаточно осторожное выражение. Может закончится, а может и не закончится. А предъявить нечего.
Зараз іде масована ракетно-дронова атака, що якось не подібно до ознак закінчення війни. Хоча і Макрон вторить:
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 25 лют, 2025 08:25
Сибарит написав:Может закончиться - достаточно осторожное выражение. Может закончится, а может и не закончится. А предъявить нечего.
это гордону предьявить нечего, у президента США в кармане информация от разведки, переговорщиков, лично от путина. Если всё это он не способен сложить в обоснованный прогноз - он деградант или лжец. Сигналы которые подаёт путин - он не против воевать и не хочет иметь дел с Зеленским. Ой+ написав:Зараз іде масована ракетно-дронова атака, що якось не подібно до ознак закінчення війни.
3ю ночь идет аттака.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 25 лют, 2025 08:29
Ой+ написав:Зараз іде масована ракетно-дронова атака, що якось не подібно до ознак закінчення війни.
а які ознаки? перед завершенням 2ї світової американці киенули атомнні бомби на міста японії.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 25 лют, 2025 08:32
Banderlog написав: Ой+ написав:Зараз іде масована ракетно-дронова атака, що якось не подібно до ознак закінчення війни.
а які ознаки? перед завершенням 2ї світової американці киенули атомнні бомби на міста японії.
до берлина советские и американские войска не дошли? ничего не предвещало, скинули бомбы на Японию и бац война резко закончилась.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2