ЛАД написав:Могу только посочувствовать. Но такая же проблема могла возникнуть в любой стране мира. Даже в США. Совсем не редкий случай. Если совсем уже нет вариантов, то остаётся либо субсидия, либо, если совсем туго, то, что предложил Успих - вариант будивельника - сдавать/продавать дом и переселяться в квартиру меньшей площади. Ситуация, конечно, не радостная.
Мабуть я не так написав, не всё так уж совсем печально, я не скиглю і не прошу допомоги у держави, Я констатую факт окремої сім'ї, на мій погляд ,що закономірність в тому що з кожним новообраним статки ставали все меншими і меншими, я не ходив за субсидіями, але скажіть як можна просуществовать, навіть не жити, на 4000 грн.(пенсія від держави) у місяць? як може бути бажання виконувати обов'язок захищати згідно Конституції майно і надра олігархів якщо держава сама зробила по своїм законам тебе жебраком?
The_Rebel по договору больше вопросов чем ответов, там вполне может быть пункт обязывающий Украину вносить определенную сумму уже завтра, без построенных комбинатов и добытых минералов. Трампу эта сделка зачем то очень нужна, и на весах она лежит рядом с мирным соглашением. Свою версию я писал ранее, деньги с нее идут путину за перемирие. Без сделки невозможно перемирие. А перемирие открывает трампу русский рынок нефтедобычи. Тот случай, когда из за 50 копеек кто то не может заработать миллион. Только такие гарантии действительно не пропишешь. Путин на такое предложение скажет фигня, я не продаюсь. А Зеленский просил прописанных гарантий. Чем заводил ситуацию в тупик. Это мое мнение.
Hotab написав:detroytred Мабуть десь так. На що може піти ображений Трамп? Начебто принести в жертву Україну (відключити/припинити) не варіант, катастрофу в Україні йому не пробачать ні в США, ні в Європі.
пробачити/непробачити-це виміри в етичному плані стосовно цього у трампа взагалі немає питань- у нього з дитинства була відсутня совість
коли він говорить "про загибель сотен тисяч молодих людей з обох боків"-це лише яскраві фрази (до того він промовляє це не щиро, відсутність емпатії) зараз серед його почуттів до України(до Зе взагалі): - тільки злість, що невдалося додавити президента -знавага до Зе (у вас погані карти)
писав 2 місяці тому, Трамп бачить- путін не де на поступки (путін сказав мені по телефону-що він теж хоче миру(після знищення України?),це болтовня
путін стоїть твердо, Трамп немає плану закінчення війни(про що неоднократно сказав Зе) і який вихід для Трампа -шукати повод посваритись і втратити інтерес до війни (а коли через 2 місяця його спитають-так що там з припиненням війни,яку ви обіцяли за 24 години він скаже: спитайте Зеленського, я зробив все що міг(тобто подзвонив путіну?)
Wirująświatła написав: - Либо отыграть назад. Показать что он не такой кровожадный, откупиться за хамство новыми поставками . При этом остаться в европейской повестке дня с лицом президента, а не гопника. Только широкий жест может спасти ситуацию.
- нит, если лидер хочет сохранить за собой авторитет, он себя ведёт не "как хочет", а так как ожидают его подопечные.
Трамп і так буде продовжувати поставки. Ще байденовські на 4 млрд. залишилось. І вони проведені через Конгрес. І Старлінки Маск не відключить. Бо це комерційні угоди. Ще й через Польщу.
Да плювати Трампу з великої колокольні на свій авторитет в світі... Йому головне перед реднеками своїми правильно предстати. Що він і зробить легко.
Wirująświatła написав: Поскольку последний посредник отпал, Путин теперь лично ищет встречи с Зеленским и предлагает ему союз на самых выгодных условиях, чтобы без лишних потерь перекинуть войну на 1000 км на запад.
Броварський Славко давно тлумачить про золоту акцію, а не про те що буряти хотаба чеченами.
detroytred написав:Да плювати Трампу з великої колокольні на свій авторитет в світі... Йому головне перед реднеками своїми правильно предстати. Що він і зробить легко.
вы бы имели с гопником совместный бизнес? Зная что за гопником есть вооруженная бригада и он отожмет вашу долю за 10 минут? Авторитет в бизнесе дороже денег. Без репутации вам лопату в долг не дадут. Какие бы ни были волчьи законы на свободном рынке, ни один вор не хочет чтобы его обокрали.если кто то плюет на репутацию от него уходят все, потому что дальнейшее сотрудничество несёт неоправданные риски.
Wirująświatła написав:The_Rebel по договору больше вопросов чем ответов, там вполне может быть пункт обязывающий Украину вносить определенную сумму уже завтра, без построенных комбинатов и добытых минералов. Трампу эта сделка зачем то очень нужна, и на весах она лежит рядом с мирным соглашением. Свою версию я писал ранее, деньги с нее идут путину за перемирие. Без сделки невозможно перемирие. А перемирие открывает трампу русский рынок нефтедобычи. Тот случай, когда из за 50 копеек кто то не может заработать миллион. Только такие гарантии действительно не пропишешь. Путин на такое предложение скажет фигня, я не продаюсь. А Зеленский просил прописанных гарантий. Чем заводил ситуацию в тупик. Это мое мнение.
По суті нема ще договору в отому папері для підпису Свіреденко. Там підписання, що зобов'язання розробити договори...
А Зе за оцю туфту хотів отримати гарантії. Тобто наперед. Фактично налошити Трампа.
detroytred написав:Йому головне перед реднеками своїми правильно предстати. Що він і зробить легко.
не отождлюйте всіх хто голосував за трумпа з реднеками, головні спонсори там мілліардери (а вони не в захваті), у трумпа строк 5 місяців до масованих протестів по всій країні
Зеленський відчув підтримку европейських лідерів і не тільки
detroytred написав:Да плювати Трампу з великої колокольні на свій авторитет в світі... Йому головне перед реднеками своїми правильно предстати. Що він і зробить легко.
вы бы имели с гопником совместный бизнес? Зная что за гопником есть вооруженная бригада и он отожмет вашу долю за 10 минут? Авторитет в бизнесе дороже денег. Без репутации вам лопату в долг не дадут. Какие бы ни были волчьи законы на свободном рынке, ни один вор не хочет чтобы его обокрали.если кто то плюет на репутацию от него уходят все, потому что дальнейшее сотрудничество несёт неоправданные риски.
Так що робить Трамп?
Грубо: Це глобалісти деми йшли до інших на ринки.. А Трамп каже: ні. Тепер граємо інакше -- ви хочете торгувати в мене на ринку? Да. Тоді вхідний білет в мій ринок --- 25% (пошліни). Для лоялних мені - менше 25%, а для нелояльних - більше.