Президент України Володимир Зеленський повинен вибачитися за те, що нібито перетворив зустріч з президентом США Дональдом Трампом і віцепрезидентом Джей Ді Венсом "на фіаско для нього".
Про це заявив державний секретар США Марко Рубіо в інтерв'ю CNN. Він висловив сумнів у намірі Зеленского дійсно закінчити війну з РФ. "Йому (Зеленському – ред.) не потрібно було йти туди і ставати антагоністом", - висловив думку Рубіо.
Керівник американської дипломатії також зауважив, що, можливо, Зеленський не хоче мирної угоди. "Він каже, що хоче, але, можливо, це не так", - сказав він.
а чому госсекретар не розкриє деталі т.з. "мирної угоди"? що отримає Україна, які гарантії (че може зброї на 500млрдів?) включно з Typhon тамагавками (яким понад 40 років)
detroytred написав:По суті нема ще договору в отому папері для підпису Свіреденко. Там підписання, що зобов'язання розробити договори
схвалити проект уходи, а не розробити його.
Вчора тут викладали да і в мережі є пункти цього проекту))))) Там чорним по білому про розробити ... Потім розробити (конкретику).
А оцей проект це ні о чьом.
*Головне юридичне зобов’язання України – розпочати переговори зі США про детальнішу угоду, яка регулюватиме діяльність так званого "Інвестиційного фонду відбудови" – двосторонньої структури, яку мають створити Україна і США.* https://tsn.ua/ukrayina/ugoda-pro-kopal ... 75720.html
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 01 бер, 2025 10:27, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Да плювати Трампу з великої колокольні на свій авторитет в світі... Йому головне перед реднеками своїми правильно предстати. Що він і зробить легко.
вы бы имели с гопником совместный бизнес? Зная что за гопником есть вооруженная бригада и он отожмет вашу долю за 10 минут? Авторитет в бизнесе дороже денег. Без репутации вам лопату в долг не дадут. Какие бы ни были волчьи законы на свободном рынке, ни один вор не хочет чтобы его обокрали.если кто то плюет на репутацию от него уходят все, потому что дальнейшее сотрудничество несёт неоправданные риски.
Так що робить Трамп?
Грубо: Це глобалісти деми йшли до інших на ринки.. А Трамп каже: ні. Тепер граємо інакше -- ви хочете торгувати в мене на ринку? Да. Тоді вхідний білет в мій ринок --- 25% (пошліни). Для лоялних мені - менше 25%, а для нелояльних - більше.
Не все так просто. Мир может отказаться от доллара как мировой валюты и когда вся необеспеченная масса вернётся в США, купон покажется золотым стандартом. Тут Трамп тоже перегнул палку. За такие дела его свои же и придушат. Миру без разницы какая валюта станет резервной, евро, фунт, йена. А для США разница есть. Финансировать их благополучие станет некому и придется объявлять колониальную войну.
Грубо: Це глобалісти деми йшли до інших на ринки.. А Трамп каже: ні. Тепер граємо інакше -- ви хочете торгувати в мене на ринку? Да. Тоді вхідний білет в мій ринок --- 25% (пошліни). Для лоялних мені - менше 25%, а для нелояльних - більше.
Так звичайно можна робити От тільки виникне два нюанси а - кінцева ціна того що буде обкладене митом-збільшиться на цих самих 25% -це називається інфляція і це страх і жах для будь-якої американської адміністрації б - ті проти кого вводиш -введуть проти тебе-а значит товари з США також подорожчають і стандартний ринковий Закон про баланс попиту і пропозиції ціною -приведе до зменшення кількості проданого =зменшення обємів виробництва=ріст безробіття( ще один з найбільших жахів для будь-якої американської адміністрації)
Як бачите дія під впливом власних переконань ( які не завжди підтверджені фахівцями в їх істиності)-що для пенсіонера що для Трампа-приводить до однакових наслідків - вони стають токсичними в очах тих хто на ці варіанти повівся.
detroytred написав:Да плювати Трампу з великої колокольні на свій авторитет в світі... Йому головне перед реднеками своїми правильно предстати. Що він і зробить легко.
вы бы имели с гопником совместный бизнес? Зная что за гопником есть вооруженная бригада и он отожмет вашу долю за 10 минут? Авторитет в бизнесе дороже денег. Без репутации вам лопату в долг не дадут. Какие бы ни были волчьи законы на свободном рынке, ни один вор не хочет чтобы его обокрали.если кто то плюет на репутацию от него уходят все, потому что дальнейшее сотрудничество несёт неоправданные риски.
Так що робить Трамп?
булшит, пошліни це постріл Трампа в ногу собі
22 березня 2018 оголошені Трампом плани призвели до різкого зниження активності на більшості світових ринків. Американський індекс Dow Jones в четвер впав на 2,93 %, S&P — на 2,52 %, японський Nikkei — на 4,5 %, гонконзький Hang Seng — на 2,4 %[5].
В перших числах квітня 2018 торгове представництво США повідомило, що у відповідь на нечесну торгівлю з боку Китаю, крадіжку технологій та інтелектуальної власності, США можуть ввести мита у розмірі 25 % на близько 1300 найменувань товарів з Китаю, у тому числі: авіаційну продукцію, техніку, продукцію машинобудування, сталь, ліки, медичне обладнання, печі для виготовлення хлібобулочної продукції, запчастини для автомобілів тощо[6]. У відповідь Китай закликав усіх членів СОТ протистояти торговому протекціонізму США[7] і вирішив об'єднатися з Європою проти США[8].
4 травня завершилися дводенні переговори між США і Китаєм, які виявились безрезультатними. Повідомлялося, що США зажадали від Китаю скоротити торговий дефіцит між двома країнами не менше ніж на 200 мільярдів доларів до 2020 року.
На початку травня ЗМІ повідомили, що Китай в рамках переговорів з США, ймовірно, запропонує збільшити імпорт американських товарів, щоб уникнути повноцінного торгового протистояння[2].
Протистояння з ЄС У березні 2018 адміністрація президента США Дональда Трампа запровадила мита в розмірі 25 % на сталь і 10 % на алюміній стосовно Китаю, Росії та Японії. Для ЄС, Канади, Мексики, Бразилії, Австралії та Аргентини додаткові мита почали діяти з 1 червня[12][13].
20 червня 2018 у відповідь на запроваджені США мита на сталь та алюміній ЄС запровадив 25 % мита щодо ряду американських товарів, зокрема мотоциклів, апельсинового соку та віскі, та 50 % мито на взуття, деякі види одягу та пральні машини. Нові тарифні обмеження стосуватимуться американських товарів на загальну суму 2,8 мільярда доларів. В зоні ризику — європейські автовиробники, значна частина їх продукції потрапляє в США. Введення мит на європейські автомобілі з боку США, дозволить США розвивати власну автопромисловість.
Ну і для корисних ідіотів які сплять і марять що ми впадемо В 01-07 - Гороховський створив банку на ядерку через 30 хвилин - там було 2 млн грн В 9-15 там було 6,8 млн грн
Я розумію що для ядерки це не гроші... Але з іншого боку я розумію що людей які живуть на 3000-7000 грн на особу(80% населення України) і які за 30 хвилин з цих своїх копійок скинули 2-6-??? млн грн Не зломати При цьому мені цікаво а якби була можливість створити банку на кілера для пуйла - скільки б і за скільки б зібрали?
Wirująświatła написав:вы бы имели с гопником совместный бизнес? Зная что за гопником есть вооруженная бригада и он отожмет вашу долю за 10 минут? Авторитет в бизнесе дороже денег. Без репутации вам лопату в долг не дадут. Какие бы ни были волчьи законы на свободном рынке, ни один вор не хочет чтобы его обокрали.если кто то плюет на репутацию от него уходят все, потому что дальнейшее сотрудничество несёт неоправданные риски.
Так що робить Трамп?
Не все так просто. Мир может отказаться от доллара как мировой валюты и когда вся необеспеченная масса вернётся в США, купон покажется золотым стандартом. Тут Трамп тоже перегнул палку. За такие дела его свои же и придушат. Миру без разницы какая валюта станет резервной, евро, фунт, йена. А для США разница есть. Финансировать их благополучие станет некому и придется объявлять колониальную войну.
Це ви мені оці кеп-очевидності пояснюєте? Мені, який ще десяток + років тому постійно наголошує, що альтернативи глобалізації нема. А респи -- це чисті консерватори та шлях взад. До того, що було, і від чого відмовилися, бо вичерпали цей етап, цей ресурс розвитку.
Мова не про майбутнє... А про те, що вигідно владі Трампа. На цей час. Перемогти демів... За будь-яку ціну. Тобто за пожертву потім. І пох йому.
Це не ода демам. Бо вони теж хараші... і добру ідею глобалізації перетворили в хрєн зна що. Загралися... бо відчули себе бохами, силою, оскільки осідлали об'єктивний потужний процес глобалізації. Який і надає їм додаткові переваги над консерваторами респами.
prodigy написав:путін стоїть твердо, Трамп немає плану закінчення війни(про що неоднократно сказав Зе) і який вихід для Трампа -шукати повод посваритись і втратити інтерес до війни (а коли через 2 місяця його спитають-так що там з припиненням війни,яку ви обіцяли за 24 години він скаже: спитайте Зеленського, я зробив все що міг(тобто подзвонив путіну?)
З цим згоден, але при підписаній угоді можна було б хоч дорікати - "ми підписали, а ви нас кидаєте". Навіть після Трампа. І на цьому грати. І не підписувати поганий мир з росією більше важелів було б, бо вже зв'язані з США.
А зараз для пересічного американця його гроші відправляються кудись в країну, яка не вдячна за допомогу, бо хоче справедливості і гарантій, а не миру. А нафіга мені, пересічному американцю, давати якомусь Зімбабве гарантії і потім разі чого кудись їхати захищати, якщо там навіть нема економічних інтересів США?