Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1316713168131691317013171 ... 15742>
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 06:11

ЛАД написав:
  Banderlog написав:.....
не смішно.
Жінка вперлась

А чем ей Краков или Прага не угодили?
В Кракове, правда не был, а Прага очень понравилась.

конфлікт поколінь...
з патріотичнонастроєної молоді майдану гідності, даж була на прибиранні майдану...
З мерії в інтересах революції експропріювала віник і мела цілий день до кривавих мозолів. :shock:

Я за безплатно революцію робити нє согласєн, іще можу поняти страсть до розрушенья, но щоб я іще після того і прибирав за собою... :lol:
Вічно от цих ідєйних пасіонаріїв одні проблеми. Воно якось можно тримати в рамках поки я дома,
но договорюватись про щось з жінкою це те саме, що договорюватись з котом.
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 07:26

по масквабаду сегодня качественно прилетело. Очень давно такого праздника с салютами у них небыло
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 07:30

freeze написав:
  Shaman написав:що мета Раша - знищити Україну й українців.

путин ни изначально, не сейчас не собирается уничтожать Украину, его цель сделать максимально лояльное для него государство Украина, и желательно как-то это надолго зафиксировать. Для путина это идеологическая война, а не национальная. Тем более в окружении путина и в высшем руководстве российской армии много украинцев. Матвиенко даже второй человек в формальной российской государственной иерархии, Кириенко типа нашего Ермака серый кардинал, Тимченко основной карман путина и далее по списку.
Даже тот же Медведчук тоже чистокровный украинец, да еще родился в ссылке, куда его отца заперло НКВД за связи с ОУН(б), хотя может НКВД как всегда сфабриковало дело, но тем не менее.

давайте з термінами визначимося - бо ЛАД настільки заморочений на своєму праві не вивчати українську, що з ним не обговориш реальні питання.

на початку війни звісно Путін намагався ЗАХОПИТИ Україну. коли я кажу знищити - це знищити, як НЕЗАЛЕЖНУ державу. Біларусь-2, де всі говорять російською його влаштовувала б. але щоб зробити Біларусь-2 що потрібно? по-перше, це зміна суспільного строю - при владі має бути умовний Яник чи Медведчук, й ніяких вільних виборів. бо насправді, для Московії найбільша загроза - це демократична розвинена Україна. бо тоді постане питання, якого рожна при владі в Раші одні й ті ж обличчя вже кілька десятиліть. поки що, за рахунок енергоносіїв Раші вдавалося тримати рівень життя в великих містах вищим за український (про глубинку мовчу). але весь світовий досвід показує, що розвинутися можуть лише ДЕМОКРАТИЧНІ країни - це реалії, автократії деградують - Іран та Венесуела як зразки.

але не знаю чому, але зараз якщо російськомовними суспільствами - то проблема з демократією, їм потрібен "барин". не знаю чого так, не можуть самостійно дбати про себе. лише в Україні російськомовні якраз мають право жити демократично й обирати собі владу - це ж взагалі екзистенційна загроза для путіна - "Росія розуміла, що це екзистенційна війна двох просторів – українського простору свободи і російського простору рабства."

тепер щодо знищення українців. наша війна з москалями має суттєву відмінність - бо інші конфлікти євреї-араби чи вірмени-азербайджанці - там або неможливо, або дуже важко поміняти сторону. навіть серби-хорвати, хоча там різниця лише в алфавиті та вірі. до речі, всюди наскрізний стержень - мова та віра. так от, а українцю стали москалем можливо - лише поміняй мову, які дійсно схожі. чому в нас й так багато канцлерів царської росії, часи Брежнева та інше. але лише за умови, що людина повністю позиціонує себе як росіянин.

тому знищення українців - це тотальне русифікація, що ми й бачимо на окупованих територіях. освіта, культура, влада - все російською. бажання вивчати українську - підозра на екстремізм. та й взагалі - українець = нацист - це те, що зараз транслює російська пропаганда. й на додаток фізичне знищення/табори для тих, хто не погодиться на русифікацію й буде навіть закликати проти. умовний ЛАД нічого погано в русифікації не бачить - він все життя так жив. а для активної меншості це вирок. але схоже навіть путін розуміє, що з Західною Україною він не впорається - чому оці заклики до інших - окупуйте ці території, й все одно нищить українське - він не розуміє, що в сучасному світі так ніхто не думає, окрім деяких маргиналів.

й ще сакральне - Київ, як колиска Раші. бо якщо Київ це інша держава, то вся історія Раші починається з Золотої орди - там ментально вона й залишилася 8)
Shaman

Подякував: 790 раз.
Подякували: 1676 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 07:38

ЛАД написав:И обсуждение украинец-не украинец бесперспективно.
Этническое происхождение - будем замерять череп? Или по-современному - проводить генетический анализ? ...

все дуже просто ЛАД, а ти клеїш дурня...

для Раші розмовляєш російською - все свій. головне, щоб публічно позиціонував себе як руський. розмовляєш українською - як мінімум підозрілий, робиш це публічно - екстреміст. яка церква - ПЦУ або УГКЦ - однозначно екстреміст. лише РПЦ.

й так ти за своїм атеїзмом чомусь ховаєшся від питання, чому українці не мають права на свою церкву - ПЦУ чи УГКЦ? чому не на часі? а на часі всі мають молитися в РПЦ
Shaman

Подякував: 790 раз.
Подякували: 1676 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 08:47

Xenon написав:по масквабаду сегодня качественно прилетело. Очень давно такого праздника с салютами у них небыло

Россия подверглась самой массированной атаке украинских дронов с начала войны. Главное (https://meduza.io/feature/2025/03/11/de ... st-ranenye)

✹ В Минобороны РФ заявили, что за ночь российские средства ПВО перехватили и уничтожили 337 украинских беспилотников.

✹ «Агентство» пишет (https://t.me/agentstvonews/9422?single), что это крупнейшая атака БПЛА с начала войны для обеих сторон. Для России раньше самой масштабной была атака 14 января (Минобороны отчитывалось о 180 сбитых дронах), для Украины — 23 февраля (267 дронов).

✹ Самые серьезные повреждения — в Подмосковье. Там пострадали 14 человек, один погиб. Дроны попали в многоэтажки в Видном, Раменском и Люберцах. В Домодедово сгорела парковка «Мираторга» (погибший работал там охранником) и были повреждены железнодорожные пути.

✹ По словам мэра Москвы Сергея Собянина, на подлете к городу было сбито рекордное число беспилотников — 74. На Домодедовской улице из-за падения сбитого дрона повреждена крыша дома. О пострадавших не сообщается.

✹ В Липецкой области, по данным властей, в результате падения беспилотника на трассе М-4 ранен один человек. Во Владимирской области обломки сбитого БПЛА упали на железную дорогу в районе станции Юрьевец, есть повреждения.

✹ Следственный комитет возбудил дело о теракте в связи с массированной атакой беспилотников.

✹ Украина нанесла атаку в день переговоров Киева и Вашингтона в Саудовской Аравии об окончании войны. Сообщалось (https://bit.ly/meduzamirror#/news/2025/ ... territorii), что на них США оценят готовность Украины уступить территории России.
По предварительным данным, вражеские беспилотники, направленные на Москву и Подмосковье, были начинены подшипниками для нанесения большего урона.

Зображення
Зображення
Зображення
Wirująświatła

Подякував: 2526 раз.
Подякували: 3510 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 08:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:А у нас на форуме штатские в глубоком тылу рассказывают о Белгороде и Кубани.

1 Я десь писав про СИЛОВЕ захоплення Кубані чи Белгорода?
Не писав

2 А що я писав?
Я писав що наш супротив СТВОРЮЄ передумови для розвалу педерації.. і як тільки остання розвалиться в Белгороді і Кубані три рази подумають перед тим як приймати рішення-куди їм і з ким..
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 08:59

yama написав:якщо ви законослухняний громадянин ви не можете уникнути оподаткування,
так можна опуститися до того що " я купив в цьому році авто за 15 000 000 грн" при цьому заплатив з нього ПДВ 20% , а значить я задонатив 300 000 ?
купив сметану в магазині за 50 грн значить задонатив 10 грн ПДВ .
Тому мова про добровільні платежі.

всіх хто прочитав мій пост і проігнорував його відповідно 0% - а значить, або купив авто за 15 млн грн і вважає цим свою місію виконав , або не донатить

Ви не помітили, але я зовсім не згадав про ПДВ, тут Ви зманіпулювали (мабуть, відноситеся до першої категорії з мого допису).
Ви одразу ж взяли незпідставні значення і величини.

"Кладе плитку" - в його розпорядженні 40 тис. грн.
Офіційно працює, зі своїх витрат на оплату праці у 40 тис. грн. отримує на руки 40-40*0,22-40*0,18-40*0,05=22 - в його розпорядженні 22 тис. грн.
І от Ви запитуєте обох, скільки ти задонатив... Але не враховуєте, що "плиточник" тільки після донату у 18 тис. грн. вийде на рівень "офіційника".

Про ПДВ. "Плиточник" зможе купувати зі 40 тис., а "офіційник" з 22 тис. ПДВ держава отримає від першого 8 тис., з другого - 4,4 тис.грн.
І навіть, якщо плиточник все купить у оф. магазинах він далеко не зрівняється із офіційником по "донатах" державі.
Hennady

Подякував: 29 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 09:03

budivelnik написав:Я писав що наш супротив СТВОРЮЄ передумови для розвалу педерації..

Все робиться максимально рагульно.
Навіть не дозволили на курщіні РДК Свободную рАсею проголосити.
UA

Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2368 раз.

Профіль

1
2
1
Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 09:06

В продовження про податки... Відходить "стара" адекватна економічна школа...
В.збір у 5%...
"Плиточник" зі 40 тис., як не платив 1,5% так і продовжує не платити і 5% - йому "до лампочки", встановлюйте його хоч у 50%, він все одно отримає своїх 40 тис.грн.
"Офіційник" мало того, що отримував прибл. половину витрат на свою працю, так і його "притиснули" ще більше... І ще запитують з докором, чому так мало донатиш - бачиш скільки "плиточник" донатить - честь йому і хвала... грамота від ОВА, в реєстр волонтерів його, вільний виїзд за кордон, etc.
А ти, "офіційник" - тиловий щур, гнида, ждун, сєпар і т.д.
Hennady

Подякував: 29 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 бер, 2025 10:17

Xenon написав:по масквабаду сегодня качественно прилетело. Очень давно такого праздника с салютами у них небыло

Не преувеличивайте. Ничего знатного не увидел. Мощность взрывов как от полтора-два килограмма взрывчатки. Это на подобии примитивнейшей и дешевой "Молнии" (бпла самолетного типа), которыми кремль давно терроризирует прифронтовые города Украины.

Как результат прилета Молнии-2 это - небольшие дыры в стенах панельных домов, выбитые стекла, небольшие пожары, разбитые автомобили. По росийским видео, которые попали в интернет, снятым жильцами поврежденных домов - свидетелями ответного удара ВСУ, видно, что повреждения и разрушения приблизительно соответствуют разрушениям от Молнии-1 или чуть более мощной Молнии-2.

Не забывайте, что кремль вполне способен успешно продолжать свои пропагандистские игры для своего населения. Возможна какая-то московская Клава скажет теперь своему мужу - пьянице: "А не пойти бы тебе на сво, ну, чтобы как наши деды защитить русскую землю от фашистов? К сожалению, их промытые кремлевской пропагандой мозги НЕ СПОСОБНЫ понять, что это возмездие за разрушенную Украину, а не террор ради достижения финансового результата или еще что-то.
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

#<1 ... 1316713168131691317013171 ... 15742>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: andrijk777 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор