Вночі внаслідок ворожої атаки безпілотниками по житловому кварталу в Чернігові в одному з мікрорайонів пошкоджено дев’ятиповерхівку, приватні будинки, на автостоянці знищено та пошкоджено близько 10 автомобілів. Інформація про постраждалих людей не надходила.
фашисты в лагерях гноили людей тоже "честно исполняя свой воинский долг"
«Гнаілі в лагєрях» (тапілі в тісє») - то навіть для людини з освітою в 3 класи є зрозуміло що злочин. «Перевіряти і доставляти порушників» - не є «завідомо злочин, не зря прапісаний в УК». Тільки Хантери на лижах за хабар через кордон не розуміють цього. ти ж маєш розуміти. Це можливо порушення посадових інструкцій, можливо ще щось , але не «завєдама прєступний пріказ».
Люди не хотят воевать за Зеленского
А за Юлю ти б воював? Віталя, навіщо постійна брехня і маніпуляції? Чому не називати речі своїми іменами «людям (всім!!) воювати страшно, там вбивають, сидіти на дивані і писати набагато приємніше». До чого тут прізвища, за кого воювати?? Що ж ти за людина така брехлива??? Коли ти почнеш жити чесно хоча б с собою?))
Прихворів, тому маю час читати дві доби цю гілку. Насолоджуюсь відповідями молодчінки freeze - виваженість, інтелект, чистий ясний гострий розум, як цього всього тут не достає повальній більшості.
freeze написав:Я не могу оценивать где надо делать блокпосты. Но согласно Уставу караульной службы, военнослужащий - сначала спрашивает Стой Кто идет ? - при невнятном ответе Стой стрелять буду. - при продолжении неповиновения и продолжении движения нарушителем - Пуля в лоб. Плюс отпуск от начальства. Если кому-то не нравятся законы и уставы - welcome - меняйте законы и Уставы, всё в руках избирателя. А пока действуют первые три пункта.
Що ж ви такі заяви не робили у 2014-му, коли армія та поліція не діяли по уставу у Криму, та наприклад у Славянську (за скільки км він від кордону?) А це інше, у держави "нє получилось". Чому б вам як військовому не обсудити здачу півдня ,ЗАС, Сумщини чи Чернігівщини? А не те як правильно ловити "ухилянтів"
Василь-Рівне написав:Прихворів, тому маю час читати дві доби цю гілку. Насолоджуюсь відповідями молодчінки freeze - виваженість, інтелект, чистий ясний гострий розум, як цього всього тут не достає повальній більшості.
Ще трохи, ще трохи… Вже спроби записати його в ТЦК є.. публіка не готова це чути. Публіка хоче, щоб вона солодко ухилялась, нічого не оновлювала, нікуди не ходила, бажано навіть податки не підвищувались (до 3 куо базовий неоподатковуваний дохід, «а іначє нєт смисла занімацца бізнесам».). Жити в теплій ванній, щодня солодко їсти, пити, настрочити 50 повідомлень тут , розказати про невдалі операції ЗСУ, невміння їх воювати, про тилових крис, солоденько заснути нафлудившись всласть. Щоб зранку знову вийти сюди на зміну, бо «форум придуман чтобы апщацца, а я придуман для форума».
d44
Чому б вам як військовому не обсудити здачу півдня ,ЗАС, Сумщини чи Чернігівщини?
Це вже обговорено не раз. 220 тис армії зразку січня 22 року (разом з ВВНЗ, ВСП, ТЦК, шпиталями, складами, штабами, флотом, авіацією, жінками, військовослужбовцями строкової служби включно) , бойова компонента якої перебуває в основному на сході і займається стримуванням 1 і 2 АК РФ (гібридні сили ДНР/ЛНР) , не може бути в цей самий час ще і на півночі і на півдні, куди влазить лише сухопутної компоненти 150-200 тис чоловік. Так математика не працює. Пожмакати якісь конкретні прорахунки можна, без них якісь моменти були б не такі трагічні, але суті це не змінить.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 15 бер, 2025 10:39, всього редагувалось 3 разів.
Він не військовий він такий самий цивільний як і більшість тут, але він реальний Герой, причому на голову вищий від інших добровольців, бо мало того, що пішов за покликом серця, так ще і покинув успішний бізнес, а це дуууууже не просто- пам'ятаєте прітчу про пройти верблюду через вушко голки? Такі як він це золотий фонд нації це ті люди якими треба пишатися і вдень і вночі! щодо дискусій про ТЦК - ТЦК це ЗСУ - крапка! Хто паплюжить ЗСУ той ... Але знову з Книги - хто з Вас без гріха нехай перший в мене кине камінь.
Публикация Харківський ОТЦК та СП До уваги громадськості та представників медіа! У мережі інтернет поширюється відео, на якому зафіксована частина конфліктної ситуації між громадянами та військовослужбовцями групи оповіщення. У коментарях до відео йдеться про побиття військовослужбовцями ТЦК та СП військовозобов'язаного громадянина та застосування зброї військовослужбовцем. За адресою було викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції України, яка провела огляд місця події. За вказаним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Наразі вживаються заходи щодо встановлення всіх учасників події, а також свідків та очевидців. Попередньо встановлено, що в ході проведення заходів оповіщення військовослужбовці ТЦК та СП перевіряли документи у двох цивільних осіб, під час чого між ними виник конфлікт. Один з цивільних чоловіків, ймовірно кастетом, вдарив в обличчя військовослужбовця територіального центру комплектування. В ході продовження конфлікту один з військових здійснив декілька пострілів у землю із зареєстрованої за ним зброї травматичної дії. Керівництво Харківського ОТЦК та СП надає всебічну підтримку слідству та проводить власне службове розслідування. Наразі встановлено факти неприпустимої поведінки та дискредитуючих дій військовослужбовців територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Керівництво Харківського ОТЦК та СП та причетного РТЦК та СП визнають порушення, некоректну і емоційну поведінку підлеглого військовослужбовця. У зв’язку з цією ситуацією проводяться додаткові заняття з особовим складом груп оповіщення, посилено контроль за дотриманням етичних норм та знанням законодавства військовослужбовцями, які здійснюють оповіщення громадян. В той же час, наявні порушення військовослужбовців ТЦК та СП не залишаються без належної оцінки та контролю з боку командування Сухопутних військ ЗСУ, яким за фактом конфліктної події призначено службове розслідування. Остаточна правова оцінка діям усіх учасників буде надана після з’ясування всіх обставин.
yama написав:я поділяю думку багатьох що нам на період війни треба було б перейти в диктатуру , а не демокартію та всіх загнати на заводи по виробництву зброї , а їжу та інші речі в супермаркетах і магазинах відпускати по талонах (по нормах) на людину . Відмінити гроші взагалі на час війни . І 4 шляхи а) працюєш на експорт б) в критичних галузях в) працюєш на ВПК г) у війську, а за все інше талонів/пайку не давати .
Пошуки простих рішень , чарівних паличок і тих хто за нас щось зробить -як я бачу наша національна забава... Тому в мене питання до генераторів подібного маразму А навіщо Вам Диктатура якщо Ви знаєте що треба робити? Навіщо вам наглядач і змушувач? що зараз заважає працювати так як ви описали? Все ж просто а - заробили на роботі б - залишили собі 30 пайок добових і все інше віддали на фронт..
Навіщо ВАМ диктатор? Чи вам диктатор треба щоб він КОГОСЬ а не ВАС змусив? а ви вважаєте що будете на стороні тих хто змушує а не тих кого змушують...
Мені з сімєю нічого не заважає вже четвертий рік працювати так як ви описали а вам що заважає? власне фаберже? Причому Зверніть увагу-а хоч раз я десь пропонував ввести диктатуру для успіха? чи диктатуру для когось іншого? Ні Завжди казав робіть так як я, а хто може краще - робіть краще від мене. Все саме такий підхід створює націю ПЕРЕМОЖЦІВ а те що ви пропонуєте максимум що може це створити націю РАБІВ.
свідомість вона не у всіх, ви реально все на фронт , а собі лише речі першої необхіності ? - честь і хвала , по інших такого не бачу
Справа не в свідомості Справа в тому що основна маса має викривлене розуміння реальності. Уявіть собі таке Є наприклад шість людей, кожен з яких десь працює і щось виготовляє і виготовляючи отримує свої сто попугаїв. Але кожен з цієї шестірки має якісь претензії до іншого (один лівша, другий лопату не так тримає , третій ходить не в ту церкву, четвертий говоритьт не на тій мові, пятий працює чиновником а шостого вважають злодієм) Подумали ці шестеро і вирішили навести порядок.. за рахунок надання повноважень(кнут і пряник) одному з них.. Що сталось Той хто керує , кнутом і пряником навів порядок, при чому цей порядок всіх не влаштовує( в кожного свої претензії).. але навів І тут виявляється Той в кого кнут і пряник також хоче щоб йому платили за роботу.. а він нічого не виготовляє Прийдеться тоді тим пяти працюючим працювати і створювати вже 120 попугаїв , щоб залишивши собі сто - ще сто (5*(120-100)) віддати керівнику... На лице - програш для всіх. Адже коли я пишу абсолютно реальний алгоритм 30 років відкладай 30% від заробленого і не залежно від розміру доходів-станеш мільйонером.. То тутешні піднімають хай... Але підтримати Лада з його фантазією про геніальне керівництво комуністами чи дейтройтаред з фантазією про правильних можновладців - тут греблю гати...
А по суті то чим моє - будь незалежним і не вимагай щоб тобою керували і те що зекономив на відсутності виплат керівнику-вкладай в себе відрізняється від хай можновладці за нас вирішують? З економічної точки зору