|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:17
Дюрі-бачі написав: prodigy написав:вам же не 20 років, як тим хто не жив там і навіть їх батьки жили тільки 5-7 років. і ви і я прожили достатньо в совку, що розуміти всі переваги і недолікі,
Совок теж різний був. Якщо брати "найкращі часи" (Хрущова, Брежнєва), то в незалежній Україні краще було жити тільки при Ющенко/Тимошенко 2007-08 рр., якщо пізній совок, то навіть зараз жити краще ИМХО. Зараз точно не краще. Война. Хотя, может, на западной... Не знаю, не был. 2007-2008 - возможно. Я, конечно, говорю именно о временах Хрущёва-Брежнева. О последних годах это отдельный разговор, это был кризис, но тоже не уверен, что было хуже, чем сейчас (перед войной). В то, что prodigy "майже цілком задоволений життям в Україні", вполне верю. Проблема в том, что prodigy это не весь украинский народ prodigy вибачте, про інструкторів НАТО -це повна безпорадність
Вы не верите, что они есть? Данных не приведу. И не привёл бы на открытом форуме, даже если бы у меня были точные цифры, но можете не сомневаться. В поставки западного оружия вы тоже не верите? И на вопрос вы так и не ответили. И да, я ничего не "рву за срср". Если бы вы (и ещё некоторые) не старались замазать всё, что было, дерьмом, я бы вообще не писал об этом.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:24
ЛАД написав: Дюрі-бачі написав: prodigy написав:вам же не 20 років, як тим хто не жив там і навіть їх батьки жили тільки 5-7 років. і ви і я прожили достатньо в совку, що розуміти всі переваги і недолікі,
Совок теж різний був. Якщо брати "найкращі часи" (Хрущова, Брежнєва), то в незалежній Україні краще було жити тільки при Ющенко/Тимошенко 2007-08 рр., якщо пізній совок, то навіть зараз жити краще ИМХО. Зараз точно не краще. Война. Хотя, может, на западной... Не знаю, не был. 2007-2008 - возможно. Я, конечно, говорю именно о временах Хрущёва-Брежнева. О последних годах это отдельный разговор, это был кризис, но тоже не уверен, что было хуже, чем сейчас (перед войной). В то, что prodigy "майже цілком задоволений життям в Україні", вполне верю. Проблема в том, что prodigy это не весь украинский народ
зараз війна, тому всі порівняння некоректні. в 2021 році перед війною було не краще, ніж в кінці 80х? навіть не смішно... prodigy яскравий приклад, чого можна досягнути, якщо добре працювати. в срср, як не працюй, такого рівня не досягнеш. й таких насправді багато, хоча б серед форумчан. та й не тільки - а то все погано - а іномарок зі смартфонами - чимало 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 764 раз.
- Подякували: 1620 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:25
UA написав: Hotab написав:На 4-му році слухати олігофренів і носити їх сюди.. Потужно. Це в Швейцарії таке дивляться?
Чомусь міжнародні економічні угоди регулюються не українським правом, а британським чи американським. Чому? В Швейцарії не тільки дивляться, а й виконують юридично - правові аспекти.
Если по межународным законам, то есть же резолюция Генеральной Ассамблеи ООН, от 2 марта 2022 года № A/RES/ES-11/1, "Агрессия против Украины". Или пока Украина не обьявит войну для таких как ты войны не будет существовать ? Перчатку в лицо бросать нужно ?
-
alex_dvornichenko
-
-
- Подякував: 43 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:29
Ввезення товару це одне, а вивід капіталу трохи інше. Ахметовський металургійний комбінат в італії під час війни це як називається? Структуру звр можно розсекретити? Кажуть там акції якихось американських підприємств...
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:35
Shaman написав: UA написав: Дюрі-бачі написав:Совок теж різний був. Якщо брати "найкращі часи" (Хрущова, Брежнєва), то в незалежній Україні краще було жити тільки при Ющенко/Тимошенко 2007-08 рр., якщо пізній совок, то навіть зараз жити краще ИМХО.
До 1985 люди ставили велосипеди під магазинами без нагляду, та їх не крали. Десь в 1989, підлітка могли побити та силою віджати веліка. Ті ж самі люди, в тому самому населенному пункті... При Ющенко/Тимошенко 2007-08 рр квартири на шару давали, та проф. путівки на відпочинок майже на шару були? Все в комплексі треба рахувати. Для простого роботяги, рівень 1980 так і закишиться недосяжним. Хіба що в Німеччину переїхати. Для роботяг це рай.
скільки цих прихованих прихильників совка. при совку в тебе б точно не було кілька квартир - чого про це не кажеш? в 2006-2007 простий роботяга міг поїхати до Єгипту, а про Чорне та АЗовське моря взагалі мовчу. куди хоче, а не куди зміг вибити путьовку - путьовки теж далеко не всім давали що для роботяги недосяжне - телевізори та холодильники за ціною піврічної зп - таке й в 80х було. вистачить вже вигадувати - ті, хто зараз працює, живе краще, ніж жив би в 70-80х роках. а про можливості сьогодення мовчу...
Если я напишу, что вы на пару с будивельником нагло врёте (он больше), то вы обидитесь. Поэтому напишу мягче - преувеличиваете. Доказывать не буду - бесполезно. Кроме того, UA что-то написал, но прочитать можно только цитаты - поста нет.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4854 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:36
ЛАД написав:... Что касается "не треба відсутність аргументів ховати за "не буду реагувати". Вы привели хороший пример с "плоскоземельцами". Я уже не раз убедился, что когда у человека в мозги крепко вбита какая-то идея, он уже не воспринимает никакие рациональные логические аргументы. Он их просто не замечает. Уж сколько сегодня есть доказательств, но всё равно есть люди, которые верят, что Земля плоская. И ничего с этим не поделаешь. Почему так, не знаю, но факт. Может, Виталий как психолог сумеет объяснить. Я пас. Точно так же с вами. Аргументы вы просто не замечаете и пишете о своём. И фразу: "часи такі були", - вы употребляете почему-то очень односторонне. Так какой смысл продолжать разговор?Хотел написать пару слов, но опять получилось много. Можете прочитать только последний абзац. На этом всё. P.s. И я не пытаюсь доказывать "превосходство советской системы". Там были достаточно существенные недостатки. Но у вас слишком чёрно-белый взгляд. Вы представляете СССР "империей зла", где всё было плохо, а США "сияющим градом на холме", где всё прекрасно и на них нужно молиться. Это не так.
а оцей уривок вирішив окремо процитувати. бо ви описуєте саме себе, але називаєте, що це я. й як це формально довести? один з варіантів - дискутуйте як я. ваші аргумент - під ним мій аргумент. щоб можна зрозуміти про що мова. а то я навів купу аргументів - а ви на них не відповідаєте, ви щось взагалі кажете. ось наприклад "імперія зла" та "град на холмі" - я про це ніде не писав, ви це написали від себе, це не мої слова - а потім це самі ж спростовуєте. демократія - не ідеальна форма. але поки краще не придумали. й головне, там є механізми саморегуляції. а в автократії цього немає - й коли система хибить (а будь-яка система хибить) - в автократії механізму негативного зворотного зв'язку немає, система розхитується. й про "часи були" - це коли Бандера вбив польського чиновника. нагадати що в срср в ці часи був державний терор 37-38 років? тому ще раз - відповідайте на повідомлення - а не висмикуйте з контексту.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:40
ЛАД написав: Shaman написав: UA написав:До 1985 люди ставили велосипеди під магазинами без нагляду, та їх не крали. Десь в 1989, підлітка могли побити та силою віджати веліка. Ті ж самі люди, в тому самому населенному пункті... При Ющенко/Тимошенко 2007-08 рр квартири на шару давали, та проф. путівки на відпочинок майже на шару були? Все в комплексі треба рахувати. Для простого роботяги, рівень 1980 так і закишиться недосяжним. Хіба що в Німеччину переїхати. Для роботяг це рай.
скільки цих прихованих прихильників совка. при совку в тебе б точно не було кілька квартир - чого про це не кажеш? в 2006-2007 простий роботяга міг поїхати до Єгипту, а про Чорне та АЗовське моря взагалі мовчу. куди хоче, а не куди зміг вибити путьовку - путьовки теж далеко не всім давали що для роботяги недосяжне - телевізори та холодильники за ціною піврічної зп - таке й в 80х було. вистачить вже вигадувати - ті, хто зараз працює, живе краще, ніж жив би в 70-80х роках. а про можливості сьогодення мовчу...
Если я напишу, что вы на пару с будивельником нагло врёте (он больше), то вы обидитесь. Поэтому напишу мягче - преувеличиваете. Доказывать не буду - бесполезно. Кроме того, UA что-то написал, но прочитать можно только цитаты - поста нет.
тільки про це написав - я перебільшую, але доводити це твердження ЛАД не буде. може тому, що аргументів немає?  варіант я так бачу існує - але тоді це лише особиста точка зору. а коли стверджуєш про щось, треба аргументувати  а UA володіє кількома квартирами, вийшовши як мент на пільгову пенсію - він би в срср зміг би такого досягнути? 
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:47
Shaman написав: ЛАД написав: Дюрі-бачі написав:Совок теж різний був. Якщо брати "найкращі часи" (Хрущова, Брежнєва), то в незалежній Україні краще було жити тільки при Ющенко/Тимошенко 2007-08 рр., якщо пізній совок, то навіть зараз жити краще ИМХО. Зараз точно не краще. Война. Хотя, может, на западной... Не знаю, не был. 2007-2008 - возможно. Я, конечно, говорю именно о временах Хрущёва-Брежнева. О последних годах это отдельный разговор, это был кризис, но тоже не уверен, что было хуже, чем сейчас (перед войной). В то, что prodigy "майже цілком задоволений життям в Україні", вполне верю. Проблема в том, что prodigy это не весь украинский народ
зараз війна, тому всі порівняння некоректні. в 2021 році перед війною було не краще, ніж в кінці 80х? навіть не смішно... prodigy яскравий приклад, чого можна досягнути, якщо добре працювати. в срср, як не працюй, такого рівня не досягнеш. й таких насправді багато, хоча б серед форумчан. та й не тільки - а то все погано - а іномарок зі смартфонами - чимало 
так и он - _в другой стране_ - работал  Какие-нить послы в Штаты - точно в совке не досягалы?
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:50
Shaman а UA володіє кількома квартирами, вийшовши як мент на пільгову пенсію - він би в срср зміг би такого досягнути? 
Зараз мені заздрить, що я в Києві в ТЦК хабарі беру.. Нєнуашо, йому одному брати ?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2420 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 29 бер, 2025 13:50
Чтобы завезти товар - сначала нужно _вывезти_ деньги для его оплаты. Или вы какое-то "ноу хау" имеете? 🤔
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2