Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1341313414134151341613417 ... 14224>
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:22

M-Audio написав:Податки на доход в Швейцарії на рівні 40%. Десь в ту саму цифру будуть податки і в Україні, якщо прибрати "методи оптимізації", за що виступають деякі учасники дискусії. Можу також припустити (ніколи не був в Швейцарії, країну взяв просто для прикладу, як одну з найбільш розвинутих і безпечних країн Європи), що швейцарці бачать віддачу від своїх сплачених податків більше у вигляді якихось заходів для покращення якості їх власного життя, і менше - у запроваджені якихось безглуздих заходів, перекладеня бруківки заради процесу, і випливаючих звідси дворцах і автопарках чиновників всіх рівнів і наближених до них бізнесменів. Тобто, платити 40% податків вигідніше в Швейцарії, а не в Україні. Україна може позмагатися зі Швейцарією, коли там треба платити 40%, а тут - 6%.

податки на доходи сукупно складають 23%, не вигадуйте. в Україні низька ставка податки, й не прогресивна.

платіть, наскільки можете пропетляти. але не треба оце про чиновників, кажи за себе - моя країна бідна, бо я не плачу й не збираюся платити податки. нічого, примусять - доведеться в Сомалі їхати - там кажуть податків взагалі, як й податкової :lol:
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:23

Hotab написав:
  Shaman написав:
  _hunter написав:...
Но у подавляющего большинства -- ЗП снижается.

так, коли починаєш платити податки, на руки залишається менше. в Німеччині про це ще не розказували? :lol:

500 ойро допомоги від шольца не оподатковується, він ще не знає нічого про податки в Німеччині

Так мы, вроде, и не про Німеччині говорили? -- в Німеччині бронирование от тцк вообще не нужно, если что :wink:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:26

_hunter написав:
  Shaman написав:

так, коли починаєш платити податки, на руки залишається менше. в Німеччині про це ще не розказували? :lol:

Снова мысль потерял? -- я же тебе писал: вернись к началу обсуждения -- и перечитай еще раз. Если не получится понять -- прочитай еще раз.
Налоги платятся. А меньше залишається -- если начать платить два-три-четыре налога.

було б що губити - сам то хоч відновиш? бо дуже сумбурні відповіді. коли ти пишеш 2-3-4 податки - от що ти маєш на увазі? :shock:

коли ти платиш як ФОП 6%, а вимагають, щоб платив 23% з доходу - як всі платять, то на руки залишиться звісно менше.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:27

greenozon

Подякував: 560 раз.
Подякували: 1739 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:29

Shaman написав:
коли ти платиш як ФОП 6%, а вимагають, щоб платив 23% з доходу - як всі платять, то на руки залишиться звісно менше.

зроблять як хоче будівельник і його наймані тітоньки за 50+ стануть щасливі
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:29

_hunter

в Німеччині бронирование от тцк вообще не нужно

І захищати фатерлянд теж, очі на берег Португалії при першій загрозі новій батьківщині. Баласт
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2418 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:32

Hotab написав:
  Shaman написав:

500 ойро допомоги від шольца не оподатковується, він ще не знає нічого про податки в Німеччині

здається вимальовується бізнес-план _hunterа - сидіти в Німеччині, поки платять 500 євро, й їхати далі, коли спитають - а працювати? але от халепа - ніде більше такої халяви немає. тому планує назад в Україну під 0% - але от біда - на кордоні чатують Hotab та холява. й Shaman десь в засідці :mrgreen:
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:36

Shaman

але от біда - на кордоні чатують Hotab та холява. й Shaman десь в засідці :mrgreen:

Я в ТЦК. У мене 3 виписані і не вручені повістки : муху, бігору і хантеру.
ДРГ «ухилянт»
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2418 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:
  Faceless написав:
_hunter написав:Я там чуть добавил. -- ОК-- не мутная. И не схема :) -- просто нужно переустроится в штат. С соотвествующим пересчетом ЗП. И со старым "приколом" с тцк.
По Дія.Сіті при оформленні в штат податки все одно знижені. І залежно від контори підходи до перерахування ЗП різні, буває що підвищують суму до оподаткування таким чином на руки йде стільки ж.
Але оновити дані в ТЦК дійсно треба.

Вы это откуда придумали? -- для штатных сотрудников .Сити вообще никаких новых условий не дает. Дает компаниям - сниженный корпоративный налог. За счет которого -- обсолютно согласен -- иногда, в очень редких случаях
>>> залежно від контори підходи до перерахування ЗП різні
>>> буває що підвищують суму до оподаткування

Я вище поправився. Мова про трудовий договір. Для співробітника це виглядає наче він тепер звичайний працівник в штаті. Він не ФОП, але і податки знижені, не як у звичайної фізособи
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8227 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 12:41

M-Audio написав:
  Shaman написав:
  Дюрі-бачі написав: Значна частина вже поїхала. Чи як мінімум перереєструвала бізнес в іншій країні.

хтось поїхав, хтось залишився. оцінка значна в загальній кількості перебільшена. ІТ-послуги впали, але на скільки - на 10%?
Значення має загальний рахунок. Надходження в державу від IT-послуг впали на 10%, а витрати держави не впали взагалі (бо не було тих витрат). Значить, нанесена шкода мінімум 10% (а фактично більше).
Скасували спрощену систему -- 95% припинили діяльність, пішли в тінь, або виїхали. Останні 5% стали сплачувати 40% замість 6%, втрати порахуйте самі
які 95% - не вигадуйте. й близько немає таких цифр
я мав колись дискусію з одним ІТшником, але навпаки. саме він мене переконував, що залишиться. бо окрім податків є ще вартість витрат. на прикладі свого кума ви самі все чудово розповіли. няня, приватні садочки, платна медицина - ІТшник миттєво перетвориться з господаря життя, яким він себе тут відчуває, на звичайного білого комірця, що живе від зп до зп. а вони ж такі тендітні - не всі це витримають :lol:

Може колись і в таких з'явиться розуміння того, що впевненість, що до твоєї домівки не завітають озброєні люди, вартує більше, ніж відчувати себе "господарем життя". До речі, умовні "озброєні люди" це в даному випадку умовний вираз. Не обов'язково з сусідньої країни, хоча в багатьох (і в мене в тому числі) вийшло саме так. В широкому сенсі -- це великий спектр ймовірних подій, в яких по відношенню до особи вібдуваються несправедливі дії, без реальної можливості захистити свої інтереси.

який сьогодні день відкритів. що й податки, й ТЦК - це для того, щоб "до твоєї домівки не завітають озброєні люди". тим паче що ви з цим стикнулися...

а по-іншому не буває. українці якось дуже швидко звикли, що в тій же Німеччині українцям далі допомогу, як НІМЦЯМ. а зазвичай в іншій країни ви нікому не потрібні, й підтримувати вас ніхто не буде - ще й депортувати можуть.
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1341313414134151341613417 ... 14224>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти