Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1341513416134171341813419 ... 14232>
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:08

M-Audio написав:Чи є проблемою для айтішніка штука баксів, яку треба заплатити за виклик швидкої в іншій країні, і не треба в Україні? Думаю, що в цілому ні, не проблема.

Тоді логічно було б після виклику айтішником швидкої сплатить суму у штуку баксів, вірно?
Звісно, не знаю. Можу лише припустити, що в них в статистику зараховують якісь події, на які в Україні зовсім не звертали уваги, або з якими до поліції постраждалі навіть не доходили. Бо в цілому Швейцарія на шостому місці в світі за рівнем безпеки за 2024 рік.

Я теж не знаю, спитав вас, виж сказали шо це одне з самих безпечних місць, а виявляється шо це може бути не так.
Податки на доход в Швейцарії на рівні 40%.

Хто вам таке сказав?
Ось я порахував на куркуляторі, припустивши шо мій дохід за 2024 рік склав 50 тис.:
Зображення
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:11

"Ми всі розуміємо, що коли війну в Україні буде зупинено, Росія дуже швидко перерозподілить свої сили. Це означає, що рівень загрози також значно зросте дуже швидко", - сказав міністр оборони Естонії Ханно Певкур в інтерв'ю Financial Times.
Міністр оборони Литви Довіле Шакалене зробив аналогічні зауваження під час недавнього візиту до Великобританії:

"Давайте не матимемо ілюзій. Давайте не обманюватимемо себе, що з Росією буде покінчено після України. Росія скористається часом після припинення вогню, щоб прискорити нарощування свого військового потенціалу. У них вже є величезна, навчена бойовим діям армія, яка стане ще більшою".

Естонія також виступила проти планів Великої Британії передислокувати в Україну британські війська, призначені для оборони Балтії.
https://курс.ком.юа/novost/1341445-prek ... -baltii-ft

Тому тільки до Перемоги..
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:11

Faceless написав:
_hunter написав:
  Faceless написав:Да -- тут все интереснее становится. Но остается "засада" с "половина штата"... -- это ж какие "голодные игры" внутри идут -- что бы в правильную половину попасть? :roll:
Ніяких голодних ігор. Зазвичай є певні пріоритети - оцінка продуктивності, критичність проєкту і ролі.
Ви занадто драматизуєте ситуацію

Ну т.е. если на некритичный проект попал -- "нет сынок, у генерала - свой сын есть"?
И продуктивность: "что-что -- много работаешь? -- хочешь повышения? -- да у нас тут на соседних проектах толпа стоит забронироваться"...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:12

Faceless написав:
_hunter написав:
  Faceless написав:Я вище поправився. Мова про трудовий договір. Для співробітника це виглядає наче він тепер звичайний працівник в штаті. Він не ФОП, але і податки знижені, не як у звичайної фізособи

Да -- тут все интереснее становится. Но остается "засада" с "половина штата"... -- это ж какие "голодные игры" внутри идут -- что бы в правильную половину попасть? :roll:
Ніяких голодних ігор. Зазвичай є певні пріоритети - оцінка продуктивності, критичність проєкту і ролі.

дехто розуміє, що за цими критеріями їм бронювання не світить. звичайним тестувальникам та різним балаболам :lol:
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:13

_hunter написав:
  Faceless написав:
_hunter написав:Да -- тут все интереснее становится. Но остается "засада" с "половина штата"... -- это ж какие "голодные игры" внутри идут -- что бы в правильную половину попасть? :roll:

Ну т.е. если на некритичный проект попал -- "нет сынок, у генерала - свой сын есть"?
И продуктивность: "что-что -- много работаешь? -- хочешь повышения? -- да у нас тут на соседних проектах толпа стоит забронироваться"...

я ж кажу :mrgreen:
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 30 бер, 2025 13:16, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

_hunter написав:
  Faceless написав:
_hunter написав:[quote="5841096:Faceless"]
Да -- тут все интереснее становится. Но остается "засада" с "половина штата"... -- это ж какие "голодные игры" внутри идут -- что бы в правильную половину попасть? :roll:

И продуктивность: "что-что -- много работаешь? -- хочешь повышения? -- да у нас тут на соседних проектах толпа стоит забронироваться"...[/quote]Якого в дупу генерала.
Є KPI. У кого вони вищі той просто більш пріоритетний на отримання броні. А ваші вигадки залиште при собі
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:20

M-Audio
ми вже обговорювали, що при нападі такої країни як Раша, поки вона ще володіє спадком зброї від срср, не допомогли б ані 20%, ані 30%, ані 50% податків. може щось схоже на Пакистан. тому дорікати владі, що це через неї не втримали позиції - нема сенсу. хоча звісно мали сказати правду, а не годувати байками. гадаю, декому це коштувало життя
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Гаупмана Хантера понесло (поки що не до Португалії)
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2419 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:23

Shaman написав:
  _hunter написав:
  Hotab написав:_hunter

в Німеччині бронирование от тцк вообще не нужно

І захищати фатерлянд теж, очі на берег Португалії при першій загрозі новій батьківщині. Баласт

До кого-то в упор не доходит концепция "аренды жилплощади"? :roll:

поки бачимо концепцію "втекти за першої можливості". є така, але не поважається в жодному суспільстві 8)

Увы, далеко не при первой...
Главное, что концепция в любом обществе -- принимается:
Значительная часть немцев не станет защищать страну в случае войны. Об этом свидетельствует опрос, проведенный институтом Forsa, — из 84,4 млн человек граждан Германии только 17% заявили о готовности встать на защиту государства, еще 19% "вероятно" сделали бы это. Об этом 20 октября сообщило немецкое издание Stern.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 13:26

Water написав:Тоді логічно було б після виклику айтішником швидкої сплатить суму у штуку баксів, вірно?
Це до чого взагалі питання?
Я теж не знаю, спитав вас, виж сказали шо це одне з самих безпечних місць, а виявляється шо це може бути не так.
Так не я ж складав рейтинг
Податки на доход в Швейцарії на рівні 40%.

Хто вам таке сказав?
Ось я порахував на куркуляторі, припустивши шо мій дохід за 2024 рік склав 50 тис.:
Зображення
Трохи дивно. Я вважав, що в Швейцарії високи податки, і вже довго тримаються на рівні 40%. Я сам, повторюю, ніколи там не був. Але так виходить, що Україна хоче зі своїх громадян навіть більший відсоток, ніж Швейцарія. Тож економічний зміст залишатись в Україні зовсім пропаде, якщо зникне можливість "оптимізації". Залишаються лише труднощі з потенційним переїздом. Саме в Швейцарію це зовсім не просто. До речі, навіть не знаю, чи надає Швейцарія притулок для біженців з України зараз. Воно ж не ЄС, їхні директиви виконувати не зобов'язані.
M-Audio

Подякував: 630 раз.
Подякували: 497 раз.

Профіль

1
2
  #<1 ... 1341513416134171341813419 ... 14232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему