Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1342613427134281342913430 ... 15740>
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 19:44

_hunter написав:Кстати да -- первый попавшийся сайт показывает цену в два раза ниже -- на полный безлимит
https://en.comparis.ch/telecom/mobile/a ... stlaufzeit
И 9.90 ихних франков за безлимит по звонкам и 10ГБ...

На полный безлимит чего ? Речь шла об инете, а не от звонках

И 10 ГБ мобильного инета - это ни о чём
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 19:50

_hunter написав:
  detroytred написав:

Дехто прогнозує виграш Зе на виборах, якщо вони відбудуться зараз, майже в одну калітку.

Да, я тоже видел те опросы :lol: -- подозреваю, что они не сильно репрезентативны. Еще подозреваю, что люди просто опасались говорить правду -- "что бы чего не было"...

Ми ж розглядаємо в контексті даних статті, то

Навіщо Зе за наявності підстав не поспішати з виборами ініціювати їх, якщо нема впевненості в перемозі?

Ну і суперникам навіщо оті вибори, якщо їх шанси низькі?
Тим паче, що є підстава (як вказав вище будівельник -- вибори потрібні рфії і не потрібні Україні).
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 30 бер, 2025 19:54, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 19:53

Shaman написав:трохи ближче до теми
Війна триватиме в 2025-2026 роках, але "світло в кінці тунелю" вже помітне – Коваленко
Для Росії головне – це терор, залякування населення. Вона цим займалася, займається і буде займатися, тому що терор проти цивільного населення – це загальна концепція доктрини ведення будь-яких військових операцій ще з часів Радянського Союзу. Тобто росіяни не тільки наступають і воюють з армією іншої держави, але й воюють із населенням. Ця доктрина була розроблена ще за часів СРСР і постійно використовувалася. Наприклад, Афганська війна: цивільного населення в Афганістані було вбито в десятки разів більше, ніж моджахедів. Інші приклади – Чечня та Грузія. З чого почалася п’ятиденна війна в Грузії? З вбивства цивільних, тобто залякування. Якби війна в Грузії затягнулася, ми б побачили набагато більше військових злочинів. Тож цієї доктрини росіяни завжди будуть дотримуватися.

Бойові дії будуть відбуватися виключно піхотною компонентою. В принципі, це було очікувано. Наприкінці 2024 року я писав, що Росія воюватиме виключно піхотою. І ми повинні до цього готуватися й робити акцент на засоби по знищенню піхоти – як в обороні, тобто утворення гіпертрофованих протипіхотних загороджень на основних і вірогідних напрямках просування російських військ, так і перехід на засоби ураження, які завдаватимуть більше шкоди піхоті ворога: батальйонній артилерії, компактним реактивним системами залпового вогню, касетним бойовим частинам, великій кількості осколкових елементів у засобах ураження, наприклад, FPV-дронам. І, звісно, потрібні протипіхотні загородження в обороні, навіть колюча проволока, яка працює ідеально.

Для мене незрозуміло, чому на четвертий рік повномасштабної війни з Росією Україна досі виконує Оттавську конвенцію щодо протипіхотних мін. Ми обмежені в можливостях використання протипіхотних мін. Попри те, що Польщі нема куди поспішати, вона вже ставить питання про вихід з Оттавської конвенції. Так само – країни Балтії (Литва, Латвія, Естонія). Натомість Україна на законодавчому рівні навіть не піднімала це питання, а вона є підписантом і ратифікантом Оттавської конвенції. Особисто я не розумію, чому ми цього не робимо.

лонгрід, але цікавий. й він ніколи за 2-3 тижні не обіцяв. я взагалі щось не пам'ятаю, щоб він давав хибні оцінки.

та й взагалі, поки схоже просування значно сповільнилося...

а міни, схоже таки треба використовувати, незважаючи на всі ризики...

Я тут не зовсім розумію про що тут мова. Бо ЗСУ використовує мінування. Включно з дистанційним. Фріз (щось не видно останнім часом) легко це підтвердить. В чому ми обмежені? Може у виробництві?
Запитати «злого одесита» не можу, бо якось саркастично щось під його статтею спитав, і він (його модери) заблочив мені коменти назавжди))
Я його періодично читаю. В більшості згодний, хоча крен в напрямку «надто позитивно» в нього прослідковується.
Hotab

Подякував: 398 раз.
Подякували: 2532 раз.

Профіль

5
4
4
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 19:56

Hotab написав:Я тут не зовсім розумію про що тут мова.

Та то дехто вдає, що не знає, що використовується...
І ще з 2014))
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 20:26

detroytred написав:
  _hunter написав:
  detroytred написав:Дехто прогнозує виграш Зе на виборах, якщо вони відбудуться зараз, майже в одну калітку.

Да, я тоже видел те опросы :lol: -- подозреваю, что они не сильно репрезентативны. Еще подозреваю, что люди просто опасались говорить правду -- "что бы чего не было"...

Ми ж розглядаємо в контексті даних статті, то

Навіщо Зе за наявності підстав не поспішати з виборами ініціювати їх, якщо нема впевненості в перемозі?

Ну і суперникам навіщо оті вибори, якщо їх шанси низькі?
Тим паче, що є підстава (як вказав вище будівельник -- вибори потрібні рфії і не потрібні Україні).

Так он-то -- верит :lol: -- на полном серьезе считает, что его на руках в Раду внесут -- для присяги :lol:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 492 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 20:29

Hotab написав:Я тут не зовсім розумію про що тут мова. Бо ЗСУ використовує мінування. Включно з дистанційним. Фріз (щось не видно останнім часом) легко це підтвердить. В чому ми обмежені? Може у виробництві?
Запитати «злого одесита» не можу, бо якось саркастично щось під його статтею спитав, і він (його модери) заблочив мені коменти назавжди))
Я його періодично читаю. В більшості згодний, хоча крен в напрямку «надто позитивно» в нього прослідковується.

отут потрібна думка обізнаного. ми дійсно активно використовуємо протипіхотні міни? бо конвенція є, ми з неї не виходили. чи мін дійсно просто немає в достатній кількості через ту ж конвенцію? так, "лепестки" дійсно є, не знаю з чиєї сторони...

ну не можна ж постійно перебувати в песимізмі. треба обережний оптимізм. а з постійним песимізмом хіба що мило, мотузку та в гори :lol: от один персонаж як у нас тут зірвався - все, досі до тями прийти не може :D
Shaman

Подякував: 790 раз.
Подякували: 1676 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 20:31

_hunter написав:Так он-то -- верит :lol: -- на полном серьезе считает, что его на руках в Раду внесут -- для присяги :lol:

а книжечка випала з рук воєнного
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2868 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 20:56

Shaman написав:
  Hotab написав:Я тут не зовсім розумію про що тут мова. Бо ЗСУ використовує мінування. Включно з дистанційним. Фріз (щось не видно останнім часом) легко це підтвердить. В чому ми обмежені? Може у виробництві?

отут потрібна думка обізнаного. ми дійсно активно використовуємо протипіхотні міни? бо конвенція є, ми з неї не виходили. чи мін дійсно просто немає в достатній кількості через ту ж конвенцію? так, "лепестки" дійсно є, не знаю з чиєї сторони...

ну не можна ж постійно перебувати в песимізмі. треба обережний оптимізм. а з постійним песимізмом хіба що мило, мотузку та в гори :lol: от один персонаж як у нас тут зірвався - все, досі до тями прийти не може :D

3 грудня 2024
"За даними Міжнародної кампанії за заборону протипіхотних мін, офіційні особи Білого дому повідомили некомерційним організаціям 22 листопада, що США надішлють в Україну три типи систем дистанційного мінування:
..."
https://suspilne.media/894129-ssa-nadis ... h-min-nyt/

Про те, що і як було з нашого, запитуйте не на публічних майданчиках))
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 21:02

бангладешці врятують

Ой+ написав:
  _Mykola_ написав:Про прогноз щодо народжуваності у 2027 році, в 570 тис дітей, проти 880 тис минулого року, і коєфіцієнт з 0,9 до 0,7 на жінку також, напевно, вже чули?

Якби ж то народжуваності.
«За прогнозами, в 2027 році дітей у віці 1–6 років в Україні буде 570 тисяч. Такої катастрофи в нас ніколи не було»: заступниця міністра освіти і науки
Источник: https://fact-news.com.ua/za-prohnozamy- ... ty-i-nauky

Далеко не всі ІТівці ФОПи. В серйозних фірмах на загальній системі оподаткування, але вони виходять з України.

flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2868 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 21:06

*Президент Финляндии рассказал, что передал Трампу решительную поддержку Финляндией и Европой Украины в войне против России, и отметил, что в этой войне "был только один инициатор".

По словам Стубба, Трамп спросил его, можно ли доверять Путину. "Я ответил, что нет", – поделился финский президент...

Финляндия считает 20 апреля удачной датой для начала полного прекращения огня без всяких условий.

"Почему 20 апреля? Потому что нам нужен дедлайн. Потому что это Пасха. И потому, что президент Трамп будет в должности уже три месяца"...

Если Россия не согласится на перемирие или нарушит его, нужно будет ввести сильный механизм санкций. Он сказал, что такие санкции готовятся и в США...

По словам Стубба, терпение Трампа также иссякает.

"Он очень нетерпелив к действиям России, к этому сговору и промедлению с прекращением огня. Я пытался объяснить, что это вполне нормальное поведение России. Сначала вы о чем-то договариваетесь, а потом снова выдвигаете условия"...

"Я видел некоторые из них (санкций), и если они материализуются, то это будет иметь очень большое влияние"...

Стубб отметил, что сказал Трампу, что Россия понимает только силу. А это означает санкции и использование замороженных российских средств для поддержки Украины...* (С)

Хоча... подейкують, що це все рівно буде договорняком.
Тобто Трамп буде вдавати, що приймає заходи.
З іншого боку Трамп непередбачуваний. І ще може справжню, як мінімум, Холодну війну рфії влаштувати.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1342613427134281342913430 ... 15740>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google Adsense [Bot], Letusrock і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор