Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1342313424134251342613427 ... 14195>
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 18:32

M-Audio написав:
  Xenon написав:
NBC: «Всего несколько часов назад президент Трамп позвонил мне, чтобы сказать, что он «зол» на президента России Путина, и пригрозил ввести дополнительные пошлины на российскую нефть».

https://x.com/rapidresponse47/status/19 ... EBz4fr3f3g

Очень интересно, но нифига не понятно. От чьего имени этот эпичный монолог? Ни из страницы, ни из видео, ни из цитаты понять этого не удалось.

От имени корреспондента

https://www.nbcnews.com/politics/donald ... rcna198729
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 18:32

budivelnik написав:
  vt313 написав:Тому потрібно перекачувати людей з продавців в програмістів. Це правильно і нормально. І низькі податки, досить простий і дешевий спосіб.
Та без проблем
Тільки для того щоб НОВІ програмісти вчились -платити зарплату з податків низькооплачуваних ЖІНОЧОК але з більшими ставками-як на мене шлях в нікуди..
Тим більше що зарплата вчителя оподатковується так само як і зарплата інших 10 млн осіб працюючих тут
І ще одне запитання
А чому в розвинутих країнах зарплата продавця оподатковується такими ж ставками податків як і зарплата програміста
В США-Європах - дурніші від Вас?

Може тому, що в США-Європи нарід сам рветься працювати, і саме на тих умовах, що там прийняті, а з України, навпаки, рвуться виїхати (і я не про воєнний час). Тому в США-Європі можна виставляти айтішнікам такі самі умови, як і всім іншим, а в Україні -- хай хочь 6%, але платять тут, і вторинний попит створюють?
M-Audio

Подякував: 630 раз.
Подякували: 496 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 18:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

M-Audio написав:а в Україні -- хай хочь 6%, але платять тут, і вторинний попит створюють?
Ви можете зрозуміти про що я?
Я не проти айтішників
Так само не проти низького оподаткування..
Я за свідомість і розуміння , а також відповідальність кожного за ситуацію в країні..
Тому
1 Не можна для 100 000-300 000 айтішників відстоювати правильність існування системи коли БАГАТИЙ платить мало, а бідний отримуючи в 5 разів менше-повинен платити в абсолютних сумах стільки ж скільки й багатий
2 Не можна вимагати від Держави-якщо сам платиш менше ніж тих 10 млн які на загальній системі
3 Не можна наживатись на чужому горі і шантажувати СВОЮ Державу
При цьому
Ще раз
Айтішники залишаються тут тому - що за кордоном вони перестають бути унікальними і їх 2000 стають порівняльними з 800 доларів негра двірника з гарлему, або 1500 доларів офіціанта в макдональдсі
а тут коли в них 100 000-200 000 а в інших до 20 000 - вони пупи і до їх думки всі зобовязані прислухатись бо вони валюту заводять( яку потім добросовісно виводять купуючи імпортні товари )
Шкарпетки у Вас-червогоградської панчішної? чи якісь лакосте?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 18:45

budivelnik написав:
  vt313 написав:Тому потрібно перекачувати людей з продавців в програмістів. Це правильно і нормально. І низькі податки, досить простий і дешевий спосіб.
Та без проблем
Тільки для того щоб НОВІ програмісти вчились -платити зарплату з податків низькооплачуваних ЖІНОЧОК але з більшими ставками-як на мене шлях в нікуди..
Тим більше що зарплата вчителя оподатковується так само як і зарплата інших 10 млн осіб працюючих тут
І ще одне запитання
А чому в розвинутих країнах зарплата продавця оподатковується такими ж ставками податків як і зарплата програміста
В США-Європах - дурніші від Вас?

ось вам ІТ посада із всіма няшками згідно КЗоТ і податками як ви хочете на загальних засадах, навіть броня, що будівельнику не подобається?
https://jobs.dou.ua/companies/airlogix/vacancies/289834/
flyman

Подякував: 1602 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 18:46

budivelnik написав:
  _Mykola_ написав:
  budivelnik написав:Я щось не догнав....
Мої жіночки створюють 150000 доданої вартості в місяць, при цьому вони ПРОДАЮТЬ на 1 млн грн/місяць товарів СТВОРЕНИХ іншими.. і з цих 150 000 створеного - в них на зарплату на руки залишається 90000
В той час коли айтішнік, створивши доданої вартості на 150 000 - на руки отримує нехай 120000...
Вам не здається що десь перекос?
Не здається. Тому що айтішник ПРИНІС ці гроші у державу зза кордону, витративши на створення послуги та цей експорт 30-50 кВт*год електроенергії, купивши у ваших жіночок на 50000 грн продуктів для сім'ї та купив 2 квадратні метри побудованої Вами нерухомості, з якої Ви, напевно, заплатили всі-всі податки, а також накатав на Ваших електричках 10-20 поїздок. :lol:
Я щось не догнав...
А що в нас сьогодні 1 долар=стопятсоттисяч гривень?
А що продавець зброї на експорт який сплачує так само як і мої жіночки і привозить так само як ваші айтішники-гірший?
чи селянин який продає зерно за ті самі долари?

Тоді мені не зрозуміло
чим поганий прокурор?
він також витрачає 30-50квт*год електроенергії і отримавши хабар , який вирівнює його виплати з зарплати в 45% з вашими 6% - купує в мене м2 житла і напої в магазині...

Невже не дійде?
Невже не розумієте. шо страшилки айтішників що вони поїдуть не реалізуються не тому що це неможливо, а тому що це НЕ ВИГІДНО тим самим айтішникам..
Бо поїхавши-вони отримають стільки ж за ту саму працю-а от витратять у вигляді податків і оплати проживання-точно більше ніж тут би просто заплатили хоча б 20%....

Демагогія.
Айтишники це чи не єдина НЕ корупційна галузь. Не пересмикуйте.
Страшилки можна перевірити, відкривши кордони на виїзд, будете вражені масштабами виїзду мідлів-синьйорів-лідів-архітекторів.

Влада дуже добре за цей час показала як ставиться до своїх громадян, і, навіть, ті хто і не думав заводити трактор, тепер змінили свою думку, і краще вищі податки та нижчий рівень життя, чим постійний пресинг зі сторони представників держави, або хоча б для дітей, яким треба дати кращі умови для життя.
Про прогноз щодо народжуваності у 2027 році, в 570 тис дітей, проти 880 тис минулого року, і коєфіцієнт з 0,9 до 0,7 на жінку також, напевно, вже чули?
Які перспективи для України прогнозуєте за таких умов?

Виїдуть передусім ті хто працює на закордонних замовників, гарно знає мову.
Місцеві банківські та локальні розробники, скоріш за все ні, тому що не знають мови та не мають навичок роботи з закордонними замовниками.
Умовний програміст медок, чи ощада-укрпошти, точно не виїде. ;)

Наразі основне питання від іноземних замовників - локація, і вимоги не більше 15-25% розробників з України.

Це практична реалізація гасла "Я Ваш вирок!" Зе, якраз після "А то путєн нападьот!" та "Хуже нє будєт!", та "хоть паржом!" (с)

Еспорт айті послуг це чи не єдина галузь яка не гробить і не виснажує будь-які ресурси держави, на противагу аграрці чи металургії.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Нед 30 бер, 2025 18:53, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 18:57

budivelnik написав:
  _hunter написав:А для того, что в Штатах начиная с определённого уровня дохода - ЗП начинают выдавать не только деньгами. И начиная с этого уровня - несмотря на кажущуюся прогрессивность НДФЛ - налоговая нагрузка начинает падать.
Які Ви смішні
Заплатіть
з перших 15000 - 7000 так як мої продавці
з других 15000 - 4000 типу з мінімалки
і після 30000-ї платіть 6% хочете через акції. хочете через крипту......

Адже в США -саме так.

В США - совсем не так: если вы всю ЗП инвестируете - вы с нее заплатите ровно 0% налогов.
https://minfin.com.ua/invest/articles/v ... at-v-ssha/
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 487 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 19:00

_Mykola_ написав:
  budivelnik написав:Невже не дійде?
Невже не розумієте. шо страшилки айтішників що вони поїдуть не реалізуються не тому що це неможливо, а тому що це НЕ ВИГІДНО тим самим айтішникам..
Бо поїхавши-вони отримають стільки ж за ту саму працю-а от витратять у вигляді податків і оплати проживання-точно більше ніж тут би просто заплатили хоча б 20%....

Демагогія.
Айтишники це чи не єдина НЕ корупційна галузь. Не пересмикуйте.
Страшилки можна перевірити, відкривши кордони на виїзд, будете вражені масштабами виїзду мідлів-синьйорів-лідів-архітекторів.

До 24.02.2022 року кордони були відкрити

Де були вражаючи масштаби виїзду мідлів-синьйорів-лідів-архітекторів ?
Їх не було і причина та, яку описав пане budivelnik

Це в Україні з 3-4-5 куе (у нас навіть є один номерний з 5 куе, у якого стільки пихатості) - вони майже "королі"

А за кордоном - звичайний офісний ІТ-планктон

PS. Про "чи не єдина НЕ корупційна галузь" поржав ))
Востаннє редагувалось pesikot в Нед 30 бер, 2025 19:06, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1255 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 19:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman написав:Будівельник після того як сколотив капітал і став топ5% вирішив законсервувати систему ввівши високі податки, щоб на нього працювали за мінімалку.
Ось вся його і йому подібних демагогія в користь бідних.
Бідний не зможе стати багатий-поки не зрозуміє причину своєї бідності...
У всіх в кого в їх бідності -винуваті ХТОСЬ-приречені залишатись бідними ....
Держава-відноситься до цієї ХТОСЬ.
Мені також не подобається дії Гетьманцева чи Зеленського ( я вже мовчу про єрмака чи подоляка)
Але наявність цих осіб -не є тим аргументом, який зобовяже мене знищувати майбутнє своїх дітей.
тому
З поганими рішеннями влади можна боротись різними способами ( від революцій на Майдані до тихушного саботажу податкових правил)
Але
якщо скрисятничав і не сплатив податки (не всі що вимагає Держава, а ту частину яка становить ТВОЮ частку в Бюджеті)-то ти вдарив не Гетьманцева і не зашкодив Зеленському..
Ти вкрав пенсію в свого вчителя чи батьків.
Звідси висновок
Є 1600 млрд грн податків в рік
Твоя сімя становить три особи
Будь ласкавий, хоч чучелом. хоч чушкою а сплати
1600 млрд/40 млн*3особи=120 000 грн в рік.....
А далі роби що хочеш
Є совість -допомогай сусіду в ЗСУ чи сусіду який на добровільних началах в ЗСУ смаколики чи приціли возить.... це не твій обовязок, це твоє право
І чим більше ти цим правом скористаєшся ( і інші також) тим більша ймовірність Перемоги...
а гнидами у владі і суспільстві -розберемось пізніше, тим більше що
унікальних ДВА запитання вже є до кожного
Де воював
або
Кому і як допомагав...
і саме відповіді на ці питання і створять інтендифікатор свій/чужий.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 30 бер, 2025 19:05, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 19:03

_hunter написав:...
В США - совсем не так: если вы всю ЗП инвестируете - вы с нее заплатите ровно 0% налогов.
https://minfin.com.ua/invest/articles/v ... at-v-ssha/

де в статті таке написано?

в усьому іншому ти також "фахово" розбираєшся? :lol:
Shaman

Подякував: 763 раз.
Подякували: 1619 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 30 бер, 2025 19:07

vt313 написав:Тариф за інтернет і мобільний звязок на рівень Швейцарії, - 1+ трлн. грн.

А можете порівнять ціни аналогічного тарифу у нас і в них?
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 216 раз.

Профіль

#<1 ... 1342313424134251342613427 ... 14195>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Сибарит і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор