detroytred написав:Ти сплутав особисту шерсть (бізнес) з ринком країни.
Ринок країни складається з пазлів... Один з яких - мій.
Ринок країни складається з розвитку більшості учасників ринку, а також задовільних темпів росту капіталу учасників ринку.
Більшість залишилась в прольоті. А твій результат не впєчатляєт. Про ці пазли ти забув.
Твій впєчатляєт .... тільки на фоні інших. Але мова не про тебе, а про всіх. Про ринок країни.
До речі, згідно твоєї парадігми про колективну відповідальність --- за те, що економіка країни ринок країни за 30 років твоєї діяльності не досяг висот, відповідати будеш? Особисто ти. Все майно віддаси?
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 09 кві, 2025 22:39, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Більшість залишилась в прольоті.
Більшість проголосувала за подивитись в очі пуйлу і залишилась в прольоті.. чи винувата в цьому більшість? Точно так само і з економікою 1 Такого щоб суспільство складалось тільки з багатих - в світі немає 2 Не залежно від середнього рівня статків в суспільстві - будуть як 30% багатших від середнього рівня, так і 70% бідніших від середнього рівня 3 Середній рівень залежить від досягнень всіх членів суспільства 4 А от де буде кожен конкрнетний з нас... залежить тільки від нас.
за те, що економіка країни ринок країни за 30 років твоєї діяльності не досяг висот, відповідати будеш? Особисто ти. Все майно віддаси?
Буду... Шляхом отримання медалі і похвальної грамоти за те що завдяки МЕНІ середній рівень суспільного багатства вищий на 0,0002% ніж такий самий середній рівень без врахувань моїх досягнень і це при тому що особисто я становлю всього 0,0000025%
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 09 кві, 2025 22:45, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Більшість залишилась в прольоті.
Більшість проголосувала за подивитись в очі пуйлу і залишилась в прольоті.. чи винувата в цьому більшість? Точно так само і з економікою 1 Такого щоб суспільство складалось тільки з багатих - в світі немає 2 Не залежно від середнього рівня статків в суспільстві - будуть як 30% багатших від середнього рівня, так і 70% бідніших від середнього рівня 3 Середній рівень залежить від досягнень всіх членів суспільства 4 А от де буде кожен конкрнетний з нас... залежить тільки від нас.
1,2,3 -- да кеп. 2*2_4.
4. Предметом було де буде економіка-ринок країни. Які будуть досягнення для більшості учасників ринку. А не де буде кожен конкретний з нас.
detroytred написав:за те, що економіка країни ринок країни за 30 років твоєї діяльності не досяг висот, відповідати будеш? Особисто ти. Все майно віддаси?
Буду... Шляхом отримання медалі і похвальної грамоти за те що завдяки МЕНІ середній рівень суспільного багатства вищий на 0,0002% ніж такий самий середній рівень без врахувань моїх досягнень і це при тому що особисто я становлю всього 0,0000025%
Так ти співав за оцінку кожного по загальному результату. Щоб кожен ніс відповідальність за загальний результат, а не за свій внесок.
А тепер - ба! Для себе хочеш окремої оцінки. Врахування саме свого внеску, оцінки саме твоєї роботи.
detroytred написав:4. Предметом було де буде економіка-ринок країни. Які будуть досягнення для більшості учасників ринку. А не де буде кожен конкретний з нас.
Так Приклад з повідомлення на сторінку раніше Якщо ти створиш в рік 100 000 того , що зараз не створюєш а потім по твоєму прикладу ще 100 000 воєнпенсів створить по додаткових 100 000 для себе коханого... то це вже буде +0,2% до ВВП ...
В нас і воєнпенсів 100 000є і додатково чогось на 100 00 в рік зробити може навіть двірник... і виявляється +1 млн по 100 000 і ми з +3% ввп в рік-перестрибуємо в +5% Ти бачиш як просто І при цьому все одно середній рівень піднімається на 5% я в перших 5% , ти з 1 млн воєнпенсів з 13 000 000 місця переходите в 10 000 000... і все нічого не треба а як заробити 100 000 здоровому мужику витративши 1000 годин/рік (тобто забравши ці 1000 годин з диванного лежання)- я тобі розскажу.
detroytred написав:за те, що економіка країни ринок країни за 30 років твоєї діяльності не досяг висот, відповідати будеш? Особисто ти. Все майно віддаси?
Так ти співав за оцінку кожного по загальному результату. Щоб кожен ніс відповідальність за загальний результат, а не за свій внесок. А тепер - ба! Для себе хочеш окремої оцінки. Врахування саме свого внеску, оцінки саме твоєї роботи. І оком не моргнув))) Непроходімий...
Так я й тобі пояснюю що РЕЗУЛЬТАТ загальний країни - залежить від того наскільки ти відірвеш 5-ту точку з дивану... Тому я попереду - показую тобі що робити , на власному досвіді ти пихтиш, пер.иш і пробуєш мене догнати.. На цьому змаганні й побудований загальний результат.
ПС ти б мене ще звинуватив в тому що в тебе пенсія мала....
ППС Хочеш приклад зі спорту В кожній футбольній команді є лідер і аутсайдер.... І якщо лідер команди нижчої ліги може перейти в вищу - то аутсайдер команди може тільки опуститись в нижчу
Таким чином Якщо не буде лідерів, команда яка складається з аутсайдерів не має шансів піднятись.. Тому якщо ти і тобі подібні - аутсайдери- то нефіг заглядати і розповідати про досягнення команд лідерів... По відношенню до тебе - я лідер, ти аутсайдер... Тому вам ще пахати й пахати щоб з своєї не вивалитись.( це якщо дурні) якщо ж розумні - то мусите попросити лідера розповісти вам як йому вдалось вилізти з багнюки в якій ви перебуваєте( не кожен розкаже, тому користуйся моєю добротою)
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 09 кві, 2025 22:58, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Так Приклад з повідомлення на сторінку раніше Якщо ти створиш в рік 100 000 того , що зараз не створюєш а потім по твоєму прикладу ще 100 000 воєнпенсів створить по додаткових 100 000 для себе коханого... то це вже буде +0,2% до ВВП ...
а як заробити 100 000 здоровому мужику витративши 1000 годин/рік (тобто забравши ці 1000 годин з диванного лежання)- я тобі розскажу.
Навіщо такі складності? Комусь у віртуалі пропонувати. Навкруги тебе реальні люди.
Я ж тобі вже ще роки тому вказав і досі повторюю: реалізуй це спочатку хоча б в своєму кварталі, районі, місті. Доповісиш про результат. А потім співай про на всю країну.
Але ти чомусь зливаєшся. Мовчиш. Про досягнення, успіхи. В цьому. Ти ж сам про практику голосив. То вперед.
Banderlog написав:Все він правильно робить, повертає виробництво до сша і відновлює ржавий пояс, да за рахунок американського споживача, но і за рахунок продавця. Покупець завжди правий більше не працює. За доступ до американського ринку треба буде платити. Секрет в тім що ринок не безграничний, вироблені для америки товари не продаш за ті самі гроші , що колись в америці в решту світу. Тому в китаї будуть або сидіти на купі товару і закривати виробництво, або інвестувати в америку.
й головне - Трамп про це здогадується. це дійсно роль долара як світової валюти. а наприклад ЄС з Китаєм почнуть без долару торгувати. ось тут в США й почнуться проблеми.
Вот и забрезжило понимание причин происходящего - в процессе анализа последствий конфронтации за Тайвань - "внезапно" выяснили, что Китай без Штатов проживет, а вот наоборот - не факт...
якраз навпаки. набагато більше проблем буде у Китая, куди продати товар, ніж у США - де купити. в кінці кінців самі вироблять
detroytred написав:реалізуй це спочатку хоча б в своєму кварталі, районі, місті. Доповісиш про результат.
1 ти ніхто і звати тебе ніяк щоб я тобі ДОПОВІДАВ. ти можеш впасти навколішки і попросити, я можу милостиво погодитись розповісти це перша різниця 2 Я не обмежуюсь районом я розкинув тенета ширше.. от наприклад тебе з примітива в кубі, до примітива в квадраті- виховую..і це ти за 1000 км від мене уявляєш свій прогрес, якби в мене була можливість персонально тобою покерувати. При чому я б керував не примусом( як ти всім пропонуєш) я б керував мотиваційно типу зроби так як я і зможеш відпочити так само....
budivelnik написав:1 Такого щоб суспільство складалось тільки з багатих - в світі немає 2 Не залежно від середнього рівня статків в суспільстві - будуть як 30% багатших від середнього рівня, так і 70% бідніших від середнього рівня
в сша кожен 15-й - мільйонер, не гривневий )) довбаний нігер в сша, який вчора наркоту продавав, а зараз тіктокер чи блохер - може бути мільйонером )) https://finance.liga.net/ua/infographic ... milioneriv гіпотетично якщо середня родина з 3х чоловік, 20% родин в сша - мільйонери. через нерозуміння цього всі твої "висновки про багатих і бідних" - хибні... у тебе з сигаретного ларька скільки чоловік шариться типу "прі дєлах"?