Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1353913540135411354213543 ... 14677>
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 12:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm написав:стоматологія, річна перевірка організму, покраска і зачіска. 2 місяці вона чекала на одного лікаря в Німеччині і ніх.я не зрозуміла, а проблема не зникла, а це впливає як на життя, так і робочій стан. Т

Ох ці надумані проблеми, вона просто хоче додому і вас провідати))
BeneFuckTor

Подякував: 263 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 12:31

BeneFuckTor написав:
  stm написав:стоматологія, річна перевірка організму, покраска і зачіска. 2 місяці вона чекала на одного лікаря в Німеччині і ніх.я не зрозуміла, а проблема не зникла, а це впливає як на життя, так і робочій стан. Т

Так, але ми знайомі місяців 2. У мене просто для друзів і друзів друзів завжди кімната є і кімната хламу. Я з заможної сім'ї))) у друзів є для мене диван і цікавинки для проведення відпустки. Проблеми гуртом вирішуються швидше і краще. Чистка зубів у гарній клініці наприклад. Ви останній раз коли стоматолога бачили і зуби чистили професійно? І ціна? )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 12:42

stm написав:
  BeneFuckTor написав:

Так, але ми знайомі місяців 2. У мене просто для друзів і друзів друзів завжди кімната є і кімната хламу. Я з заможної сім'ї))) у друзів є для мене диван і цікавинки для проведення відпустки. Проблеми гуртом вирішуються швидше і краще. Чистка зубів у гарній клініці наприклад. Ви останній раз коли стоматолога бачили і зуби чистили професійно? І ціна? )
В Києві того року 1100 було
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 12:56

Faceless написав:В Києві того року 1100 було

1785грн - інфляція. Але BeneFuckTor в злотих нам зараз або напіздить, або ціна не буде еквівалент 1785грн ) але моє бачення, що чистка зубів для BeneFuckTor і BiGor наразі не є першою необхідністю взагалі. ) Стоматологи професійні просять раз на 6 місяців. Я філоню і раз на 8 в Україні. Закордоном дійсно інші пріоритети )))
stm

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 12:59

stm написав:Ви останній раз коли стоматолога бачили і зуби чистили професійно? І ціна?

Включено в страхову з роботи, каміння + піском, раз в рік.
Дружині 250зл, безкоштовних чисток немає. Лікування в мою вже не включено, але можна пережити, не набагато дорожче ніж в хоумтаун. А ще на відміну від хомтаун можна піти і безкоштовно полікувати, так трішки почекати і не фотополімерна, але хто хоче той може, на відміну від Українських бабусь, з яких Ви змінили тему.

Доречі, вихваляти ту чистку трішки перебільшено, оскільки зуби у людей різні і хтось її взагалі не робить, а зуби кращі))
BeneFuckTor

Подякував: 263 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 13:06

BeneFuckTor написав:
  stm написав:Ви останній раз коли стоматолога бачили і зуби чистили професійно? І ціна?

Включено в страхову з роботи, каміння + піском, раз в рік.
Дружині 250зл, безкоштовних чисток немає. Лікування в мою вже не включено, але можна пережити, не набагато дорожче ніж в хоумтаун. А ще на відміну від хомтаун можна піти і безкоштовно полікувати, так трішки почекати і не фотополімерна, але хто хоче той може, на відміну від Українських бабусь, з яких Ви змінили тему.

Доречі, вихваляти ту чистку трішки перебільшено, оскільки зуби у людей різні і хтось її взагалі не робить, а зуби кращі))

Ні, зуби і здоров'я це те що має перше гени, друге стеження. У Польщі також адекватні люди з фінансами використовують приватну медицину. В Чехії що мені сподобалося 2 рази на рік терапевт по страховці надає рекомендації пройти огляд чоловіче/жіноче здоров'я. Це важливо. Але терапевт тільки надає рекомендації, чехи її приймають не часто. То 250злотих це ж більше 1785грн. Так? ) я була з дітьми і проблемами побуту деякий час у Польщі. На моє щастя мені допомагали або сім'я поляків+подруга заміжня за поляком, або подруги подруг-українки, які мають побут сталий вже роки. Польща для мене, як киянки була доступна навіть з українського доходу. Прага вже ні. Але чехи також стали моїми друзями і помічниками. Це важливо. І поляки і чехи готові їхати після війни у Київ ) це зв'язки які важливі.
Востаннє редагувалось stm в П'ят 11 кві, 2025 13:11, всього редагувалось 1 раз.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 13:11

Faceless написав:
stm написав:
  BeneFuckTor написав:Ох ці надумані проблеми, вона просто хоче додому і вас провідати))

В Києві того року 1100 було

А на море съездить в том году сколько было? - раз уж мы про туризм заговорили?..
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 13:18

ЛАД написав:Я, точнее Арестович, предложил вариант "финляндизации". Я уже писал, не уверен, что Путин на это согласится, но вероятность есть. Пробовать можно.

konstantin kirovograd написав:На этой ветке постоянно идёт сравнение с другими войнами.То с второй мировой,то с евреями с сектором,теперь новая фишка-финляндизация.
Не одно сравнение вообще нам не подходит.

Хіба ви не помітили, що всі ці порівняння починає вкидати виключно сєкта "Лапи вгору". З якою метою та з яких методичок це робиться, думаю, ви розумієте.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 13:36

_hunter написав:А на море съездить в том году сколько было? - раз уж мы про туризм заговорили?..

Одеса дешевше. Все інше - міжнародний туризм за цінами які встановлено турфірмою. Ви за скільки відпочили? Тому що наразі я знаю ціни раннього бронювання Болгарії. Це найдешевший відпочинок. І лише одне місце я готова була брати. Греція у 2 рази цінник броні аппартів. Готуємо ми самостійно і туристичні послуги винаймаємо на місцях.
А зимовий відпочинок це літо*2 лише за 7 днів. Летусрок там про Лівіньо згадував, якщо є 2000€ /дорослий на 7 днів потягне. Стало дорожче все, навіть лоукост переліт дешевше 24€ з однією ручною поклажею немає. Було 9€. Хантер, ви ж ніх.я не біженець, визнайте це. Вас не цікавить виживання, а на 500€ це виключно виживання.
Востаннє редагувалось stm в П'ят 11 кві, 2025 13:55, всього редагувалось 1 раз.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 13:48

Бетон написав:Шаман, у тебя вообще кукуха поехала?
Ты тут турбо пэрэмогу врубил? Марафонный попка
Ты сколько кацапов задушил?
Или только змея душишь?

Видихай. наче здоров'яга, а такий переляканий :shock:
Shaman

Подякував: 772 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1353913540135411354213543 ... 14677>