Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1354113542135431354413545 ... 14645>
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 15:21

Banderlog написав:
  Ой+ написав:Цікава методологія - українці відносно високо довіряють знайомим і незнайомим, але показники довіри до державних інституцій роблять нас нещасними. Відповідаючи на питання, чи віддасть поліцейський втрачений гаманець, майже однозначна відповідь, що ні. І цей парадокс давно - влада якби десь впала з іншої планети, попри всю її змінність. "Ми" типу класні, а "вони" каки.
у нас у владу йде отріцатєльний відбір.і всі це знають.
Що тільки не придумаєш щоб у СВОЇХ бідах КОГОСЬ звинуватити.
По порядку
1 Влада зажерлась і багато заробляє...
2 У владу відбирають по відємній селекції...
3 Мають колінний суглоб вартістю в 100 000 роздавати всім... але платити податки -западло...

Далі продовжувати - чи й самі в стані побачити відсутність логіки у своїх твердженнях?
Тому я напишу так
1 Як ви владі платите- такі туди і йдуть
2 Скільки податків сплатили - на таку ж суму назад і отримаєте...
І якщо сплаченого на колінні суглоби вистарчить - тоді й починайте задавати питання- а чому не бесплатно..
а якщо сплатили на співчутливе похитування головою сімейним лікарем - то тільки це похитування безкоштовно й отримаєте.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 15:25

konstantin kirovograd написав:На этой ветке постоянно идёт сравнение с другими войнами.То с второй мировой,то с евреями с сектором,теперь новая фишка-финляндизация.
Не одно сравнение вообще нам не подходит.
У нас другая война.
Во первых фины воевали 3 месяца а потом поняв что не тянут капитулировали,во вторых там была и есть ЕДИНАЯ нация.Из Выборга люди вышли все!даже котов с собаками забрали чтобы кацапам не достались а у нас тысячи сидят в покровсках под обстрелами ожидая русских с их пенсиями,парпалельно сливая позиции ЗСУ.
Во-первых, война шла не 3 месяца. Меньше, чем через полтора года была война-продолжение - началась практически одновременно с немецким нападением на СССР и закончилась прекращением огня 4—5 сентября 1944 года и заключением договора о перемирии, подписанного 19 сентября 1944 года в Москве. И при этом финны тут же начали Лапландскую войну против немцев.
Во-вторых, какая связь между заключением мира на финских условиях и тем, что "из Выборга люди вышли все!"? В те времена были "модны" "великие переселения народов" и депортации (например, судетских немцев). Предвидя такую возможность, финны вполне логично могли предпочесть добровольное переселение "маршу смерти".
И, кстати, единству нации не мешает то, что:
В Финляндии два государственных языка: финский и шведский , и официально двуязычный. Почти девять десятых населения говорят на финском языке; язык является важной национальной чертой, хотя на нем говорят на сильных региональных диалектах . Шведоязычное население проживает в основном в прибрежной зоне на юге, юго-западе и западе, а также на Аландских островах (где шведский является единственным официальным языком). Согласно конституции 2000 года, государственные органы обязаны обеспечивать потребности финно- и шведоязычного населения страны на равной основе.
https://www.britannica.com/place/Finland/People
При этом
языковой спор был предметом ожесточенных споров в межвоенный период. Позиция шведского языка постепенно ослабевала к концу 1930-х годов, поскольку все больше носителей финского языка занимали позиции экономической и культурной власти. Вражда по языковым вопросам не была исцелена до объединяющего эффекта Второй мировой войны .
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 15:34

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Во-вторых, какая связь между заключением мира на финских условиях и тем, что "из Выборга люди вышли все!"?
Проста як двері і та сама чому Пуйло жодного разу не заявляло про те що СПРОБУЄ захопити Львів....

Захопив пуйло Крим-втратив НУЛЬ військових-отримав додаткових 100 000 моб ресурсу - попер в ОРДЛО
Захопив ОРДЛО - втратив 10 000 своїх військових- отримав додаткових 300 000 мобресурсу - попер далі....

А у фінів йому б так не вдалось
Він Виборг захопив втративши від 400 000 до 700 000.... а додаткового мобресурсу - НЕ ОТРИМАВ
тому йти далі втрачаючи і нічого не здобуваючи-навіть совок(сралін) не був настільки дурним
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 15:38

jump написав:Сирський...
1 січня 2025 року в Росії угруповання військ, яке бере участь у бойових діях в Україні, налічувало 603 тисячі військових, сьогодні — уже 623 тисячі.

Уявіть, якщо тільки за підписання контракту їм платять 20–40 тисяч доларів, я вже не беру всі інші виплати грошового забезпечення, а солдат у них отримує від 2,5 тисячі доларів. Тобто вони людей закидують грошима, і це головний стимул. Ми собі дозволити це не можемо.

Якщо взяти підготовлений мобілізаційний ресурс противника — тих, хто проходив військову службу, військову підготовку, — він складає близько 5 млн осіб. А мобілізаційний ресурс загалом — 20 млн. Уявіть їхній потенціал.

Ворог щомісяця збільшує чисельність своїх Збройних сил на вісім-дев'ять тисяч завдяки контрактникам. У деяких регіонах вартість контракту сягає 40 тисяч доларів.
https://lb.ua/society/2025/04/09/670107 ... leniy.html

А раніше це не було відомо? Сирський це тільки сьогодні взнав?
Четвертий рік війни а такі "отковення" від нашої влади що аж смішно.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 15:49

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Во-вторых, какая связь между заключением мира на финских условиях и тем, что "из Выборга люди вышли все!"?
Проста як двері і та сама чому Пуйло жодного разу не заявляло про те що СПРОБУЄ захопити Львів....
"Пуйло жодного разу не заявляло про те що СПРОБУЄ захопити" Харків. Но, вероятно, хочет. Так что заявления это ещё не всё.

Цей приклад-демонструє який буде рівень опору, якщо сунешся далі....
Что-то эта демонстрация не останавливает "Пуйла".
И "рівень опору" не спас УНР.

Пуйло Виборг не захоплював. :)
А у Сталина в 1944 хватило бы сил захватить не только Выборг.
Арифметика у вас так себе. С использованием справочника стеля. Путину для ОРДЛО только Крыма с его мобресурсом не хватало. :)
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 11 кві, 2025 15:58, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 15:56

а ось і помста Кротевичу за одкровення про генерала-мясника :|

Кротевич заявив, що його прізвище зникло з указу президента про нагородження орденом

Пряма мова: "Вирішив поділитися з вами однією історією —щоб ви просто розуміли, як низько можуть опускатись деякі люди.

Поки я ще був на службі, командир бригади подав мене на нагороду. Процедура не з простих — тривала, бюрократична, але врешті-решт, через чотири місяці, президент підписав указ про моє нагородження.

У середу, 9 квітня 2025 року, друг Калина — заступник командира бригади — привітав мене, надіславши скріншот з офіційного сайту президента, де я був у списку нагороджених.

Пані та панове, вже наступного дня з указу моє прізвище просто зникло.

Чому так сталося? Можливо, через мою чітку позицію щодо заміни головнокомандувача. Хоча, якщо чесно, інших причин я просто не бачу. Але вкотре я переконався — в цій системі ще дуже багато треба змінювати".
https://www.pravda.com.ua/news/2025/04/11/7507131/

Лачен після одкровень про дєрьмака заявив, що не вживає наркотики і т.д. 8)
Зазначив, що будуть порпатись у брудному спідньому :?
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 16:02

1 В УНР було пів УНР ждунів більшовизму... тому й зайшли
2 В ЗУНР педераційники так і не зайшли до 1939 року....
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 16:22

Розумні люди беруть краще з того що мають

stm написав:
  Water написав:Колись fler писала шо діти, які за кордоном, вони продовжують навчатись в Україні безкоштовно.
Ось:
з понад 2,1 мільйона українських дітей шкільного віку, що нині перебувають за кордоном, у системі освіти України залишається лише 358 тисяч учнів.
Понад 1 мільйон 742 тисячі дітей наразі не мають зв’язку з українською системою освіти.

https://slovoproslovo.info/ukrayinski-s ... avchannya/

Там ще вона писала, шо люди масово приїздять з за-кордону та безкоштовно лікуються в нашіх лікарнях. Так ось, за кордоном моїй знайомій, 72 роки, з села Миколаївської області, зовсім безкоштовно замінили колінний сустав, зараз проходе реабілітацію, теж безкоштовно. Скільки коштує така операція у нас для пенсіонерки?

Тут таке діло, пенсіонери мають їхати і сидіти за 500€. Але не їдуть. Натомість подруга їде до мене і родини на Пасху, метою є медичний туризм: стоматологія, річна перевірка організму, покраска і зачіска. 2 місяці вона чекала на одного лікаря в Німеччині і ніх.я не зрозуміла, а проблема не зникла, а це впливає як на життя, так і робочій стан. То за одну хвилину було прийняте рішення і куплені білети. Розумні люди беруть краще з того що мають, нерозумні обрізають собі можливості з фразами "я не хочу щоб мої діти мали щось спільне" )

Розумні люди беруть краще з того що мають ... а М1860?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 16:38

flyman

Розумні люди беруть краще з того що мають ... а М1860?

Військові ідуть у відпустку і лікування за кордон
Ухилянти стогнуть на весь підвал
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2444 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: П'ят 11 кві, 2025 17:01

konstantin kirovograd написав:Ентоні Блінкен підтвердив, що президент України Володимир Зеленський зробив пропозицію США щодо використання українських природних ресурсів як частину плану для отримання військової допомоги.
«Це була одна з частин плану перемоги, який Зеленський приніс в останні 6 місяців нашій адміністрації», — зазначив Блінкен.

так дишал, так дишал (с) (тм)
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 1354113542135431354413545 ... 14645>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти