|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Нед 13 кві, 2025 10:49
Бетон написав: Faceless написав:Бетон написав:Недавно хотел купить цельнозерновой хлеб. Почитал состав. Там молотая мука и немножко зерен. Развод как обычно
Так а що ви хотіли побачити? Мальтозу, розпушувач, добавку від злежування, ну щоб як звикли?
Цельные зёрна) Їх там нема там висівки) зародок на хлібокомбінатах видаляється в комбікорм) з ним мука гірше храниться.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 кві, 2025 10:50
Banderlog написав: Wirująświatła написав: Успіх написав:Давай тоді крутнемо цю тему по темі гілки - яка мотивація? Що саме тебе мотивувало вчитись?
хорошо учатся те у кого нет друзей и хобби, им просто больше нечем заняться. .
Хорошо вчаться ті в кого є інтерес. Відмінником не був з цієї причини. Вірші вчив на уроці коли здавати) але забував до перерви. В універі до кінця 3 курсу вникав, а потім попав на виробництво і поняв, що з професії хіба на хліб заробиш. 4, 5 курс в мене вже так само як вірші, приходив на екзамени і отримував добре чи відмінно, но після екзаменів... Теорію на диплом скачав в інтернеті і переклав компютерним перекладачом, навіть сам не читав, на захисті виявилось що блоки пітанія стали блоками харчування. Возився з тим дипломом тижня 2. А дехто з однокурсників одмучились по 8 місяців. Взагалі шкільні програми в той час були явно занижені і розраховані на особоодарьонних серед нєдоразвітих.
Нас з дипломом куди більше задрочували. По суті половина 5 курсу була виділена на дипломну роботу, і в ідеалі дипломна робота була розвитком попередніх курсових і ндрс (науково-дослідницька робота студента). Пару разів до здачі робота здавалася куратору на вичитку, але в моєму випадку більше докопувалися до оформлення, а не суті: тут в нумерації треба крапку, тут ні, тут ілюстрації негарно переносяться, тут абзац одинокий на сторінці. А потім ще - ви зшили не так як треба, треба тверда обкладинка і прошите як книжка (дороге задоволення). І ілюстративний матеріал на А1 штук 6 підготувати. І статтю підготувати, виступ на конференції. І так, кілька місяців зайняло, робив в вільний час на роботі, бо вже працював на той момент.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 10:56
Бетон написав:Расстрою, но все ботаны со школы и универа, добились успехов в жизни. Больших успехов.
а я про успех и не писал. дружба мешает бизнесу. у меня 1й бизнес (игровой комп.зал) был 50/50 с другом. В результате ни того ни другого. Бизнес х..й с ним, потерянного друга жалко, мы тогда перестали общаться, а дружба как костёр если погасла больше уже не вспыхнет. Аналогично друзья выехавшие в рф, мы перестали общаться с кем то в 2014, с кем то в 2022. Война когда-то закончится, а друга не вернешь.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 кві, 2025 10:58, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 10:57
Wirująświatła написав:о том что у вас нет друзей я понял из фразы что мои видосы вы не смотрите.
Йде заєць лісом і читає книгу "логіка", тут назустріч вовк: — Чуєш, заєць, а що ти читаєш? — Книгу "логіка". — А що це? — Ну дивися. У тебе сірники є? — Є — Якщо є сірники, то ти куриш. — Ну, курю. — Якщо ти куриш, то гроші є. — Ну є. — Якщо є гроші, значить працюєш. — Ну, працюю. — Якщо працюєш, то багато грошей заробляєш. — Ну. — Якщо багато грошей, то і жінки є. — Ну є. — Якщо жінки є, то ти з ними спиш. — Припустимо, сплю. — Якщо ти спиш з жінками, то ти не імпотент. Вовк: — Ого, круто. Дай почитаю. Йде по лісі, читає і зустрічає Ведмедя: — Вовк, що читаєш? — Книгу "логіка". — А що це? — Ну дивися. У тебе сірники є?? — Ні... — Значить ти імпотент!
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6458 раз.
- Подякували: 21598 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Нед 13 кві, 2025 10:58
Hotab написав:Рука-ліцо)) Віталік хоче показати, що дружити можуть лише распєздали)) Типу не можна по дорозі зі школи сказати другу «2 години . Це якийсь пздц, психолог пля..
він не винуватий, така філософія їхньої школи. Це якесь навязування безвідповідальності для дітей а потім дивуємось інфантильними дорослими. Звідки це неприйняття дисципліни?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:00
flyman написав:якщо хотаб такий успішний, чому розвалив сім"ю, буха
или зачем он обсуждает твои фото? куета какая то. других интересов точно нет?
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:00
Hotab написав:А чого «такого» ти досяг? Станом на «до війни» у нас був +- матеріальний парітет (згідно заявленого кожним з нас»
Отож! Hotab написав:Ти втратив точку на ринку
Я хоч зараз можу точку відкрити хоч на ринку, хоч в комерції в новобудові! Але НЕ хочу! Не хочу бути знову "прив'язаним" до прилавка з 9ї до 18ї! А наймати працівників - теж не хочу того менінгіту!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:03
Wirująświatła написав: flyman написав:якщо хотаб такий успішний, чому розвалив сім"ю, буха
или зачем он обсуждает твои фото? куета какая то. других интересов точно нет?
Гєй, наливайте!
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2844 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:05
Успіх Отож!
Ти в 7-му класі кинув читати, і тут не дочитав. Кваліфікація!! Це роки , і гроші, яких не видно, але вони в голові зберігаються. І в моториці рук (в моєму випадку) А точка твоя загнеться, і ти це розумієш. Тому і не відкриваєш. Вихлоп в 20 тисяч грнине вартий того . Ти сам писав це про свої підалі на базарі. . То що, треба знання, вміння, кваліфікація??
-
Hotab
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 2433 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 13 кві, 2025 11:06
Wirująświatła написав: Faceless написав:От ви з закидами психотерапевта, а теж в полоні стереотипів. Якщо добре вчиться то ботан, якщо ботан то нема друзів і хобі. Хіба що ви так себе врішаєте, що "оті зануди просто не жили по-справжньому"
подумаем логично учёба это режим, с такое-то время вы в школе, в такое-то делаете домашку. Какой режим у дружбы? идешь в школу, встречаешь друга, а он решил прогулять и всё школа пописте. Или скучно вам идете к друзьям, а друг такой говорит слушай я тут делаю домашку приходи в 18:00 и целых 90 минут мы будем дружить. Есть вещи несовместимые. Что хобби, что дружба что учёба отнимает много времени, но дружба вдобавок иррациональна, её нельзя включить в расписание "с 16 до 19". Хобби тоже сложно воткнуть в расписание. Так то по любому либо учёба либо дружба/хобби. о том что у вас нет друзей я понял из фразы что мои видосы вы не смотрите. Так "дружба" не работает, чтобы дружить должен быть интерес к другу, к его вкусам и хобби в т.ч.. Пусть на форуме дружба условная, но от фокса, вас и от мухи я услышал массу новой музыки. Вечером потратил больше часа на видео про грибы (хотя в списке на просмотр у меня были другие видео). Бывало когда на форуме начиналась дискуссия (например про олимпиады) я откладывал какие то свои дела, чтобы её разогреть. Один раз спорил с вами из купе поезда, что тоже не очень удобно. Даже общение иррационально. Я не скажу приходите все в 18 будем общаться, бо я занят. Занят? нет общения.
Я ж кажу, самі стереотипи. Дружили і з однокласниками, спочатку з однієї школи, потім з іншої (але і з попередньої залишилися) і у дворі. Після школи кудись ходили, в гості один до одного, на ніч залишалися. А домашка тоді не вимагала багато часу, часто робилася на перерві, або на інших уроках, або прямо на уроці поки не спитали. Не знаю, може зараз більше домашки навалюють. Але не було проблеми виділити час чи на погуляти чи на навчання. Були звісно періоди, коли треба було готуватися, до тих же олімпіад. Так в мене і друзі в більшості добре вчилися. Звісно з часом спілкування змінюється, зі старими друзями хоч і підримуєш звʼязок, але ви вже по різних містах, у всіх свої клопоти. Щоб мене зачепити треба трохи вправніше оперувати, маніпулювання емоціями і поведінкою штука цікава, і для більшості ви б досягли бажаного. Щодо відео- ви можете не вірити, але мети вас зачепити в мене не було. Якщо вам стане легше, вважайте, то в мене емоційна глухота і невміння комунікувати й дружити. Мені не шкода
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-