Як я, чи дружина може сказати, що щаслива - якщо вона хвора?
От якщо б вона одужала(що майже не реально) - то ми б обоє стали б щасливішими!
А ти з дружиною - щасливі?
Чи... справа йде до розлучення?
|
|
![]() не помню было или нет. я рэп не слушал но эта песня нравилась Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 13 кві, 2025 12:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() Hotab , flyman
добра пісенька про злих караколпаків та їх деструктивний вплив на навчальний процес середніх щкіл Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 13 кві, 2025 12:20, всього редагувалось 1 раз.
![]() Расстояние, Успих. А теперь выслушайте. У моей подруги нашли рак, её муж держал волосы пока они были и носил её на руках в кровать из под толчка, а не писал на форумах. Бандерлог не зря сказал, что вы и сотой доли не знаете сомнений вашей жены. Вас интересовало почему женяться второй раз. Мы то что мы говорим...
Никто не расскажет вам из адекватных как разбогатеть, потому что сливки снимают первопроходцы. Но деньги могут делать деньги, если их не просрали. ![]() та я приколююсь. Від розлучення ніхто не гарантований. Я в підвищеній групі ризику, по перше в мене до 36 послужний список ніяк не дає повод мені довіряти. ![]() По друге з такою різницею в віці странно шо взагалі і рік прожили) Я чесно кажучи не розраховував. шо там в неї в голові поняття не маю) особєнно як почне шось думати... ![]() секрет жіночого розуму, що в них ставлення до одних і тих подій з часом міняється. Сьогодні ти класний, а завтра станеш г-ком. І не тому, що поміняєшся.) Гарантій в цій справі не дасть ніхто. Ти доречі, читав сімейний договір? Там ніц нема про сімейні обовязки і якісь правила) все чисто неформально. Помниш пан психолог писав про бійки підлітків що раз правило не пользуватись ножем не прописано значить воно не формальне і його нема? Так само і тут, сподіватись мож лиш на внутрішній закон) ![]() Re: Психологія та інші цікавинкиСправжній Ваніла Айс що вирвався з кайданів шоубізнесу
|
|