budivelnik написав: Як найбіднішим 10-20%( а вони бідні по обєктивним причинам освіта/бажання працювати і так далі ) - пояснити що для того щоб стати багатшими в два рази треба просто більше працювати і менше пити ( от я воєнпенсу це за 16 років перебування на форумі-так пояснити і не зміг) Суть то пояснення проста -
Предметом є не пояснення цього воєнпенсу, а пояснення цього отим найбіднішим. Я тобі кажу, що це неможливо. Навіть не пояснення, а їх згода на оте працювати більше. Бо про те, що їм треба працювати більше, вони знають і без тебе.
Стосовно ж збагачення більш заможних ти теж не розумієш суті. Бо не бачиш, чому ти за 30 років важкої праці здобув результат лише 14 млн. І чому оті підприємці 90-х подались в наймані та гастарбайтери.
Banderlog написав: Вже було що ми воюєм з чмобіками
Комбриг елітної 93-ї:
*І якщо говорити про перемогу, як про кордони 1991 року, то я з самого початку війни говорив, що це неможливий сценарій. Не знаю, хто придумав ці всі приколи про кордони 91-го. «Ванька-встанька»? Не знаю», — говорить Крутков. https://www.slidstvo.info/news/komandyr ... -18-rokiv/
detroytred написав:Предметом є не пояснення цього воєнпенсу, а пояснення цього отим найбіднішим. Я тобі кажу, що це неможливо.
В тому що ти не в стані навіть ЗРОЗУМІТИ прочитане - є твоя головна проблема 1 Сотні разів тобі писав Я не займаюсь тим, що не має позитивного кінцевого результату. Тобто Я не бігаю по вулиці хапаючи за лацкани алканавтів щоб навернути їх на праведне життя. Це безперспективно і я цього не роблю (ти вже десять разів пропонував мені це робити - хто з нас дурень в цьому питанні) 2 На цих сторінках безпробудних алканавто-люмпенів - немає. Тому Замість біганини по району - перебування на цих сторінках з тими ж ідеями - є більш доцільним 3 передбачаючи твою тезу про те що тут всі розумні і самі дадуть собі раду - приведу всього три приклади Долярчик - не є люмпеном, заробив на дві квартири(2-3 млн грн) і при цьому схильний до пірамід і пошуків життя на халяву і в будь який момент може цей вже наявний капітал просрати влізши в аферу(афера це коли обіцяють золоті гори)... - мої повідомлення можуть йому допомогти Флпйман - при всій його віртуальній люмпенізації - все таки має освіту і такі/сякі заощадження - якщо зрозуміє що може викарабкатись - викарабкається Барабашов - втратив якісь капітали і пішов з ринку .. але продаж шуб -це суттєві затрати , слабо віриться що він втратив все, а раз не втратив - то зможе ще раз піднятись..
А скільки ще таких які не влазячи в дискусію просто читають і роблять свої висновки..
Тому На відміну від тебе - я не мечу бісер перед свинями і не ставлю перед собою завдань виховати з люмпена-підприємця. Для мене завдання інше Треба щоб потенційний багатий-не став реальним бідним... і от це не став- в 95% залежить від конкретної людини і тільки на 5% від дій можновладців
І останнє Не плач про мої здобутки.. Вони дуже навіть високі. І те що в абсолютних президентах десь в іншій країні , можливо б мої досягнення були вищими - мене не хвилює від слова взагалі. Я приймав участь в змаганнях Першості України Результатами цих змагань і своїми досягненнями -я задоволений А те що не приймав участі в Олімпійських Іграх і не змагався з Гейтсами-Масками.. так я настільки розумний що знаю - змагатись першому поколінню накопичувача капіталу з пятим/десятим поколінням накопичувачів капіталу - справа безнадійна. А в безнадійні авантюри я якраз і не влажу Ци від фантазерів і відрізняюсь.
budivelnik написав:Те що 59 депутатів оновили своє житло - це звичайно зрада страшенна.... Правда за 2024 рік ввели в експлуатацію 9+/- млн м2 житла=90 000+/- квартир - то це фігня. Ці ж квартири купували сімї військових і так далі.....
Депутатів значно більше оновились, 59 це тільки слуг, тобто кожен четвертий, за рік ну зовсім непогано. Елітних тачок, що підпадають під додаткові податки, за роки війни зросло вчетверо. Знову ж таки у певних категорій, навряд чи в безпосередніх УБД. Знову ж таки фінлядизація зовсім не світить. Я би не розділяв владу і пересічних, бо як виявляється, якщо пересічний чи просто новий фейс попадає у владу, то він дуже швидко починає здебільшого діяти абсолютно аналогічно, можливо навіть нахабніше з кожним наступним витком спіралі, враховуючи ще і те що закони постійно вдосконалюються саме на користь влади і привладних структур, то створюється ще більший розрив верхи-низи, який почав давати ще до війни величезну міграцію-еміграцію, падіння демографії. До речі в тих же найщасливіших в світі фінів максимальна різниця в зарплаті 7 разів, в пенсії 4 рази.
Щелін каже, що в нас феодальне суспільство: кріпаки, козаки, пани, підпанки, магнати і т.д., як мріяли мрійники про романтику часів Руїни
Востаннє редагувалось flyman в Нед 13 кві, 2025 12:35, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Те що 59 депутатів оновили своє житло - це звичайно зрада страшенна.... Правда за 2024 рік ввели в експлуатацію 9+/- млн м2 житла=90 000+/- квартир - то це фігня. Ці ж квартири купували сімї військових і так далі.....
Тепер по армії В 2022 році загальна чисельність сил педерації була 1,13 млн осіб , з яких 240 000 були на фронті з Україною - ці захопили 10 000+/-км2 нашої території В 2023 році загальна чисельність сил педерації була 1,2 млн осіб , з яких 440 000 були на фронті з Україною - ці втратили частину захопленого в 2022 році В 2024 році загальна чисельність сил педерації була 1,2 млн осіб, з яких 640 000 були на фронті з Україною - ці захопили 3600 км2 , при цьому втратили частину своєї Курської області
Тільки я бачу збільшення чисельності в 2,5 рази з одночасним зменшенням результативності? А чому? Може тому, що ми отримали більше зброї? І тепер воюємо не осликами і буханками з гольфкарами?
ПС Хлопці яким допомагаю - показали відео.. Йде вночі три москалика, йдуть грамотно на відстані в 30-40метрів один від одного, тут наша баба-яга - скид=мінус москалик два все одно йдуть наші пальнули касетним боєприпасом з арти(155 мм), трошки вбік, аде другий впав.. тоді наступна баба-яга - черговий скид і вуа-ля - немає трьох москаликів( головне щоб насіння в кишенях було)... Ніби відео ні про що... а нагадало відео далекого 1941 року , коли німецькі винищувачі за кожною групкою людей ганялись розстрілюючи.
Невже не зрозуміло Якщо ми можемо витратити ТРИ боєприпаса на ТРЬОХ москаликів -то проблем з цим в нас немає. Це вже далеко не 2022 чи 2023 .....
Депутатів значно більше оновились, 59 це тільки слуг, тобто кожен четвертий, за рік ну зовсім непогано. Елітних тачок, що підпадають під додаткові податки, за роки війни зросло вчетверо. Знову ж таки у певних категорій, навряд чи в безпосередніх УБД. Знову ж таки фінлядизація зовсім не світить. Я би не розділяв владу і пересічних, бо як виявляється, якщо пересічний чи просто новий фейс попадає у владу, то він дуже швидко починає здебільшого діяти абсолютно аналогічно, можливо навіть нахабніше з кожним наступним витком спіралі, враховуючи ще і те що закони постійно вдосконалюються саме на користь влади і привладних структур, то створюється ще більший розрив верхи-низи, який почав давати ще до війни величезну міграцію-еміграцію, падіння демографії. До речі в тих же найщасливіших в світі фінів максимальна різниця в зарплаті 7 разів, в пенсії 4 рази.
Щелін каже, що в нас феодальне суспільство часів козаччини: кріпаки, козаки, пани, підпанки, магнати і т.д., як мріяли мрійники про романтику часів Руїни
Яка кому різниця-хто що каже? Он кум каже що в нього три філіпінки в день... і що? а бабка прочитала на паркані.. полізла , а там дрова... Якось спробуйте зрозуміти Чим більше переживаєте за те що далеко від Вас - тим гірша ситуація конкретно у Вас.
Що потрібно було зробити, щоб запобігти цьому щоденному жахіттю? - виконати мінські по дорожній карті Порошенка, але проїхали; - не зупиняти ракетні програми з 2019..., не розміновувати Чонгари і т.д., але проїхали; - всерйоз сприйняти попередження західних розвідок за пів року до вторгнення, оголосити воєнний стан і мобілізацію ще тоді, але проїхали; - одразу після вторгнення - оголосити стан війни, до війська брати всіх охочих 18-60 (а не почекайте на телефоні), а в тилу - "все для фронту, все для війни", щоб не допустити переростання війни у затяжну..., але проїхали; - вже під час війни - не усувати від керівництва компетентних генералів за політичним принципом та хоча б не втручатись у справи військових, але і тут проїхали.
Результат - 25% країни втрачено і жах кожен день. Винен тільки пуйло і більше ніхто?
Ну добре, все проїхали і ніхто не винен. А що робити, щоб зупинити цей процес?, щоб завтра не було втрачено 50%... країни і ще більше життів? Реалістичний план?
budivelnik написав:Ци від фантазерів і відрізняюсь.
Сказав чудак під своїм співом про "можуть допомогти" Успіху, Флаю, Барабашову. Вони ці співи ще 16 років тому почули. Кеп-очевидності про працювати на себе, щоб..; працювати більше; споживати менше, ніж...
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 13 кві, 2025 13:02, всього редагувалось 1 раз.