konstantin kirovograd написав:[quote="5845991:Faceless"]Точно навести удар на цілком цивільний тролейбус? Безугла кончена шмара, власне вкотре це довела
то шо она безумна это понятно-у меня вопрос почему ей дают постоянно говорить какую-то дичь.Кто за этим стоит.
Хіба то не кишенькова собачка ОП? Безкутна - то квінтесенція всього того зброду, що набіг у владу під протекцією поточного президента і досі залишається при владі, незважаючи на те, що вже більше трьох років йде повномасштабна війна
То навіщо вона каже речі проти влади? Щось не сходиться. Співала б унісон, що все правильно, потужно і т.д.[/quote]Так вона проти центральної влади нічого й не каже:)
После таких ударов по мирному населению Трамп со своими высказываниями что куйло нормальный парень выглядит как идиот уже.Или как соучастник происходящего.Козлина рыжая.Ничего не сделал для нас а ему ресурсы подавай.
Faceless написав:Так вона проти центральної влади нічого й не каже:)
*В пості у Facebook Безугла написала про причини виходу з фракції. Вона зазначає, що ще одного колегу з фракції "Слуга народу" Миколу Задорожнього підозрюють у вимаганні 3,4 млн грн хабара. "Підозра — ще не вирок суду, але все одно новини погані", - наголосила вона. Написала, що її не підтримувала фракція та комітет, в якому вона працює.
Також в пості вона розкритикувала і президента України Володимира Зеленського. "А що ж президент? Мені боляче, що дуже важко пробитися до нього з очевидними фактами про проблеми у війську. Намагаюся це зробити усіма способами. Переді мною щодня постає заслін із "професіоналів". Але за мною очі військових в бойових підрозділах. Не здаюся, на це моральних сил достатньо", - написала Безугла .* https://www.unian.ua/politics/bezugla-g ... 99207.html
Оці постійні її наїзди на Сирьського. За великим рахунком, вона постійно голосить, що президент відморозився і нічого не хоче, і не збирається робити.
konstantin kirovograd написав:Faceless Міський голова Конотопа Артем Семеніхін публічно звернувся до начальника Сумської ОВА Володимира Артюха та керівника обласного управління СБУ з вимогою негайно подати у відставку після трагедії в Сумах, де внаслідок ракетного удару загинуло понад 20 цивільних.
У своєму зверненні Семеніхін різко розкритикував Артюха, назвавши його «мраззю і чучелом» та додав: «Якщо ти, мразь, до 18:00 не станеш на коліна і не вибачишся перед людьми – я розповім, що сталося».
За що? В чому їх провина? Це якщо Безугла сбрехала. Якщо вона сказала правду, то питань нема.
Востаннє редагувалось ЛАД в Нед 13 кві, 2025 14:32, всього редагувалось 1 раз.
konstantin kirovograd написав:После таких ударов по мирному населению Трамп со своими высказываниями что куйло нормальный парень выглядит как идиот уже.Или как соучастник происходящего.Козлина рыжая.
Тільки дуже не смійтесь, я сам отетерів від такої версії:
*Буду краток... либо "самодержец" даст пизды и разгромит свою "сурковско-британскую" башню... и тогда хоть какой-то шанс на мир...
Либо некуй мне пиздеть про то, что Кремль не под Британией...
Они ему еще устроят и Кавказ и "мигрантов" и децентрализацию и нового "повара"...
Это я как Методолог сказал...
РФ не победить снаружи... но то что ждет их внутри... знает только Сурков и Британия...
Падение Украины станет не падением "запада" или "ЕС"... нет... это станет началом падения самой РФ... ИЗНУТРИ. И Британия (Турция... через Сирию и Азербайджан) не упустит ШАНСА. * (С)
И, кстати говоря, у меня такое впечатление (возможно, ошибочное, голову на отсечение не дам), что обстрелы ведутся очень часто по наводкам, не всегда точным.
Schmit написав:А якщо виявиться, що не накопичує, то ...?
*Dulce et decorum pro patria mori! Солодко і гарно вмерти за отчину – каже латинський поет, поезії котрого були шкільною книжкою тих, котрих тепер ховаємо. Солодко і гарно! Се затямили вони – і не опустили тої рідкої нагоди, яку давала їм нинішня велична хвиля відбудування нашої держави і охорони вільностей і прав нашого трудящого люду. Вони стали грудьми за свою батьківщину і мали щастя полягти головами в сій святій боротьбі!
Велике щастя згинути так, в боротьбі, а не дезертирами, не нейтральними, не замішаними в юрбі страхополохами, що безплатними пасажирами силкуються прослизнути в нове царство української свободи. Велике щастя окупити своєю кров’ю забезпечення сеї свободи! ....* Далі вся промова. https://www.m-hrushevsky.name/uk/Public ... 03-19.html
Тем не менее, сам Грушевский не "вмер за отчину", "в боротьбі", а примирился с большевикАми и умер в конце 1934 в СССР.
konstantin kirovograd написав:После таких ударов по мирному населению Трамп со своими высказываниями что куйло нормальный парень выглядит как идиот уже.Или как соучастник происходящего.Козлина рыжая.
Тільки дуже не смійтесь, я сам отетерів від такої версії:
*Буду краток... либо "самодержец" даст пизды и разгромит свою "сурковско-британскую" башню... и тогда хоть какой-то шанс на мир...
Либо некуй мне пиздеть про то, что Кремль не под Британией...
Они ему еще устроят и Кавказ и "мигрантов" и децентрализацию и нового "повара"...
Это я как Методолог сказал...
РФ не победить снаружи... но то что ждет их внутри... знает только Сурков и Британия...
Падение Украины станет не падением "запада" или "ЕС"... нет... это станет началом падения самой РФ... ИЗНУТРИ. И Британия (Турция... через Сирию и Азербайджан) не упустит ШАНСА. * (С)
Чаплига до чи після як закусив і відчув себе Методоложцем?