Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1365913660136611366213663 ... 15618>
Повідомлення Додано: Чет 24 кві, 2025 14:55

Рецепт приготування паляниці будь-ласка.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 кві, 2025 15:05

Schmit написав:Рецепт приготування паляниці будь-ласка.

Беремо Schmit, жодного разу не було радощів з приводу: занурення Москви; .. 2 С-400 та однин С-300 у один день; Чорноморська флотілья замість флоту; 3 стратегічні запаси ракет та боєприпасів; це невичерпний список досягнень розвідки ЗСУ. Але ж Schmit бачить вірно що все це на фоні скандалів з коштами. Чи розуміє Schmit що якби ж ще не крали то і зовсім пушний був би ))) Мабуть так, тому і переживає )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 кві, 2025 15:30

Так, чекаю рецепта від Schmit ) дуже тяжко бачити добре навіть у поганому. Сьогодні моя коліжанка сиділа вночі у коридорі, замість ліжка у другій кімнаті, вона з Німеччини то не звикла до вибухів. Я прокинулась на другому ударі. Паляниця мене хвилює менше ніж Schmit. Розмовляли, що все буде добре, що так перший вибух то скоріш за все влучив. Потім з ранку подивились що у цивільний будинок. Також подивились що чоловіки у труселях, там Schmit не було виявлено, допомогали сусідам. Гарні чоловіки, різного віку і статусу, українці, навряд чи знають рецепт паляниці, це булка і все. Але ризикували своїм життям від неповнолітніх до повнолітніх. Життя воно дуже гарно показує хто є хто... Ви паляницю будете готувати? завтра траур за загиблими. Ми навіть не знаємо ще скільки цих людей. Навіть без паляниці, загиблі мають більше значення для stm ніж якийсь Schmit чи _hunter.
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 кві, 2025 15:38

отакої

Український закон про нацменшини утискає російськомовних, – висновок комітету ООН з ліквідації расової дискримінації.

https://www.ungeneva.org/en/news-media/ ... ign=buffer
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 кві, 2025 15:45

Xenon написав:отакої

Український закон про нацменшини утискає російськомовних, – висновок комітету ООН з ліквідації расової дискримінації.

Чи когось має хвилювати, що вирішив якийсь один з підкомітетів майже не існуючої організації.
На цю тему свого часу висловилася Стефанишина: "В Україні немає російської меншини. ЇЇ не існує! Немає жодної юридично оформленої спільноти, яка ідентифікує себе як російська меншина. Є українці, частина з яких розмовляють російською мовою", - зазначила вона на пресконференції щодо результатів звіту Європейської Комісії про прогрес України у виконанні вимог для початку переговорів про вступ до Європейського Союзу.
whois2010

Подякував: 21 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 24 кві, 2025 15:46

whois2010
Так, ви не зрозуміли що будучи добрим співробітником своїми добрими руками мобілізували своїх співробітників замість штрафу, і ще писали як так?! ви ж не Успіх ))) тут справа не в пальті, а в тому що робиш...
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 кві, 2025 16:06

Догана вам за поганий фактчекінг.
Я весь документ перечитав, і там ні слова нема про утиски російськомовних. Піднімаються хіба питання щодо роботи з громадою ромів (циган), і то не в дусі що їх утискають.
Faceless
Модератор

Подякував: 1499 раз.
Подякували: 8262 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 24 кві, 2025 16:17

whois2010
Ні, я зрозуміла одразу. 2 ваших повідомлення в розрізі часу були дуже яскравими. Думаю по Shmit це пов'язано виключно з рецептом паляниці, а не з тими діями які були вашими руками виконані ) до мобілізації своїх колег навряд чи міг привести список осіб поданий в ТЦК )))
stm

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 кві, 2025 16:52

Faceless написав:

Догана вам за поганий фактчекінг.
Я весь документ перечитав, і там ні слова нема про утиски російськомовних. Піднімаються хіба питання щодо роботи з громадою ромів (циган), і то не в дусі що їх утискають.

Пост не расчитан на тех кто читает документы полностью.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 24 кві, 2025 16:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

whois2010

Може уточнимо терміни, так чисто обєктивно і без образ.
Є ті кого ви обізвали ПАТРІОТИ
на мене , то термін
патріот - це людина, яка не тільки підтримує в робочому стані себе і свою сімю, а й допомагає вижити іншим у цей важкий час, при чому , рецепт допомоги -різний(так само як і рецепти паляниць або борщу в різних територіях) хтось відсвічує в теплік в окопі, хтось закуповує невидимі плащі щоб ті хто в окопах не відсвічував, хтось годує бездомних собак/котів (чиї хазяї в кращому випадку емігрували , в гіршому-загинули) , хтось донатить , а хтось вяже маскувальну сітку , при чому є й такі що печуть паляниці для ЗСУ чи для себе з сусідами..
Отже - з патріотом - розібрались .

А є нуль , який ні на що не впливає , при чому не залежно де він не впливає і скільки споживає - таких я б назвав маленькими людьми... вони ніби й є... і можуть навіть їздити на мерседесах чи пити самогонку... це не важливо
Важливо інше - як їх дії(життя) впливають на те щоб їх Батьківщині жилось легше.І якщо не впливає - то яка різниця для оточуючих є ці маленькі люди чи немає?
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1365913660136611366213663 ... 15618>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Banderlog, Google Adsense [Bot], pesikot і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
33 143603
Переглянути останнє повідомлення
Вів 01 лип, 2025 08:53
Дюрі-бачі
1493 334720
Переглянути останнє повідомлення
Чет 29 лют, 2024 19:24
trololo