andrijk777 написав:Тобто ви вважаєте що "оркостан ледь дихає і незабаром загнеться"? ТАК/НІ?
Тобто я вважав і вважаю, що не маю відповіді на це питання. І тому дане твердження не застосовую. На відміну від тих, хто впевнено вказує - да. І використовує.
А я впевнено кажу - ні, незабаром не загнеться. В 2022 багато хто казав що загнеться. Я не мав відповіді(але мав досвід "загинання" їх економіки з 2014 року). Результат - не загнулась. В 2023 багато хто казав що загнеться. Я казав що ні. Результат - не загнулась. В 2024 дехто казав що загнеться. Я казав що ні. Результат - не загнулась. В 2025 тільки неадеквати кажуть що загнеться. Я кажу що ні. Результат - ... (побачимо результат).
"геніальний" висновок. за цією логікою, людина яка хвора на рак - чим довше живе, тим менше шансів, що він помре. а в житті все навпаки...
давайте відслідковувати конкретні параметри. шалений дефіцит бюджету - є? Є. висока ставка центробанку є? Є - це ознака, що емісія вже більше, ніж можна.
в Раші було дуже багато грошей на початку. й техніки теж. зараз вже схоже немає ані грошей, ані техніки. поки ще є довбні, які готові загинути за 50 т дол. бізнес "чорна вдова" - дуже перспективний.
andrijk777 написав:В 2025 тільки неадеквати кажуть що загнеться. Я кажу що ні. Результат - ... (побачимо результат).
Геніально. Якщо подія не сталась позавчора, не сталась вчора - робимо висновок, що сьогодні теж не станеться.
Напевно тупуваті люди і роблять такий висновок. Я ж аналізую економічні показники. Жодних економічних/політичних/макро причин швидкого загинання економіки РФ я не бачу.
Shaman написав:"геніальний" висновок. за цією логікою, людина яка хвора на рак - чим довше живе, тим менше шансів, що він помре. а в житті все навпаки...
давайте відслідковувати конкретні параметри. шалений дефіцит бюджету - є? Є. висока ставка центробанку є? Є - це ознака, що емісія вже більше, ніж можна.
в Раші було дуже багато грошей на початку. й техніки теж. зараз вже схоже немає ані грошей, ані техніки. поки ще є довбні, які готові загинути за 50 т дол. бізнес "чорна вдова" - дуже перспективний.
Важливе інше. Головний ризик війни з рфією один -- що, як диктатура, рфія зможе змусити своїх громадян що в економіці, що у війську робити не за гроші тощо, а банально примусом та одурманенням пропаганди.
Саме. Цього. Боїться. Захід. І саме тому всіма силами стримує ескалацію війни... Бо а раптом оркостан зможе отак дійсно переформатуватись... Не факт, що зможе, бо це не легко. Але раптом зможе?
Звідси всі оці загравання з пу і Ко. Бо поки в рфії ще по ринковому і ... навіть кордони відкриті!!!!!!!
Поки дійсно не війна екзистенційна, а х... Що в них, і до речі, і що в нас.
Якщо оркостан піде на переформатування, то Заходу це протистояння обійдеться на порядки порядків дорожче. А так поки --- да хоч завтра припинення війни і дрюжба-жвачка Заходу з оркостаном. Цю морквину жорстко тримають перед носом пу і Ко. Обмежуючи війну... За наш рахунок. Нічого особистого, лише калькулятор.
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 25 кві, 2025 19:51, всього редагувалось 1 раз.
Я вот понимаю что Украине тружно конкурировать с рф в производстве ракет и танков. Yо в дипломатии то можно было на паритет выйти ? Найти психологов-консультантов, людей с хорошим знанием английского и релевантным опытом как тот же Дмитриев, а не шпану в майках ?
Портретом, который Трампу подарил Владимир Путин, заменили портрет бывшего президент США Барака Обамы – Fox News.
andrijk777 написав:І Рубіо/США вирішили згладити ситуацію - не було такої умови, типу Зе собі щось таке придумав.
Немає значення що там говорить Рубіо чи хтось інший. Трамп неодноразово казав, що Крим - російський. І казати це він ще до того, як його обрали Президентом. Я думаю, що вимога відмовитись від Криму була і є, оскільки визнання Криму російським лише з боку США нічого не змінює.
sashaqbl написав:Геніально. Якщо подія не сталась позавчора, не сталась вчора - робимо висновок, що сьогодні теж не станеться.
це важливий відсоток ймовірності настання події. З таким же успіхом можна чекати щороку перемогу України на ЧС з хокею, і злитись чому ніхто вже в це не вірить
Не маніпулюй. Тут якраз все навпаки Всі економічні показники педерації-падають ( інфляція росте, резерви тануть ,основні експортні продукти-дешевшають) Швидкість падіння-друге питання Головне - падають І чим ДОВШЕ вони вже падають - тим БІЛЬША ймовірність що економіка намахнеться.
План мирного врегулювання, представлений Віткоффом у Парижі, — Reuters
Припинення вогню та безпека України: ▪️ Загальне припинення вогню ▪️ Негайні переговори щодо реалізації ▪️ Надійні гарантії від групи держав ▪️ Україна відмовляється від НАТО ▪️ Можливий вступ до ЄС
Території та економіка: ▪️ США визнають Крим за росією (юридично), Луганщина і частини інших окупованих регіонів — фактично ▪️ Україні повертають частину Харківщини, контроль над ЗАЕС (спільне управління зі США), Каховською греблею. ▪️ Україна отримує безперешкодний прохід по річці Дніпро та контроль над Кінбурнською косою. ▪️ Угода США–Україна про економспівпрацю ▪️ Відбудова України та компенсації ▪️ Зняття санкцій з росії ▪️ Співпраця США та росії в енергетиці й промисловості
цей план в поточних умовах виглядає як "сакрушітєльная пабеда над РФ". Чи хтось (стоячи в черзі до тцк) думає інакше?
цей план цитували вже не один раз. можна обговорювати. хоча юридичне визнання - це проблема. повне зняття санкцій - теж. хоча у Європи інша думка...
ти в черзі ТЦК? ні. то відповідай за себе, не ховайся за інших. для закарпатського ... план дуже непоганий звісно
Letusrock написав:це важливий відсоток ймовірності настання події. З таким же успіхом можна чекати щороку перемогу України на ЧС з хокею, і злитись чому ніхто вже в це не вірить
Не маніпулюй. Тут якраз все навпаки Всі економічні показники педерації-падають ( інфляція росте, резерви тануть ,основні експортні продукти-дешевшають) Швидкість падіння-друге питання Головне - падають І чим ДОВШЕ вони вже падають - тим БІЛЬША ймовірність що економіка намахнеться.
АндрейМ написав:Я думаю, що вимога відмовитись від Криму була і є, оскільки визнання Криму російським лише з боку США нічого не змінює.
Буде вимога не задрочувати інші країни, в першу черга США, "чийкримом". Україні навряд будуть викручувати руки по переписуванню конституції, чи запустять довгий процес узгодженнь на роки. Прибалтика за часів СРСР малювалась на мапах різних країн по-різному, і нічого страшноо не було
Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 25 кві, 2025 20:00, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:І Рубіо/США вирішили згладити ситуацію - не було такої умови, типу Зе собі щось таке придумав.
Немає значення що там говорить Рубіо чи хтось інший. Трамп неодноразово казав, що Крим - російський. І казати це він ще до того, як його обрали Президентом. Я думаю, що вимога відмовитись від Криму була і є, оскільки визнання Криму російським лише з боку США нічого не змінює.
Гренландія)))
Як Трамп може засуджувати за Крим, якщо сам майже те саме хоче з Гренландією. Як мінімум, на словах.
Інша справа, що всі чудово розуміють, що ніколи і нізащо Україна не визнає Крим рашенським. Навіщо це пропонується - хз. Внятного пояснення ні в кого не чув.