Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1228312284122851228612287 ... 12373>
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 18:33

Hotab написав:
  Бетон написав:Стригите лохов, пока они живы

Офицер Днепропетровского областного ТЦК, не имея никаких сбережений, купил себе квартиру за почти 1,5 миллиона гривен.

Согласно документу, 45-летний Сергей Псарев 21 апреля этого года стал владельцем 49,7-метровой квартиры в Днепре за 1 378 000 гривен.

Предварительно ТЦКшник не декларировал никаких сбережений, ни наличными, ни на банковских счетах.

Ну если ТЦК-ник, то должен был брать , я думаю. Хотя не пойман, не кайф.
Но сама сумма действительно ни о чем. У него зп счас 1.5 куя. Ну и какое-то мало мальское наследство может сваливаться. Ну в общем…

Вот когда охранник в АТБ ищет недвижимость в Киеве, имеет несколько объектов , отут вопросов больше чем ответов.

А хіба охоронці не мають право мати 4 квартири у Києві? Що тут незвичного?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 915 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 18:37

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

Investor_K написав:
  Faceless написав:
Бетон написав:Офицер Днепропетровского областного ТЦК, не имея никаких сбережений, купил себе квартиру за почти 1,5 миллиона гривен.

Согласно документу, 45-летний Сергей Псарев 21 апреля этого года стал владельцем 49,7-метровой квартиры в Днепре за 1 378 000 гривен.

Предварительно ТЦКшник не декларировал никаких сбережений, ни наличными, ни на банковских счетах.
Так збудилися на 30+ куо? Вартість середнього авто в салоні. Людина 1к може першу в житті купила в 45 років. Прям злочинець століття

У деклараціях цифри не клеються. Ним має зайнятись НАЗК
Звісно, вочевидь є порушення декларування, хоча досі ніякої відповідальності толком нема за них.
Але 30куо назбирати з зарплати, не є чимось надзвичайним, а ще трохи міг позичити, щось міг продати (якогось корча і вже 5-10куо є).
Цілу статтю привести про суму, яку спокійно назбирує з ЗП купа людей, і хто? Бетон, який тут же каже про свою квартиру, оцінену в 420к.
А тут якийсь доходяга за 45 років життя типу не міг наскирдувати 30 тисяч.
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 18:38

Investor_K написав:
  Hotab написав:
  Бетон написав:Стригите лохов, пока они живы

Офицер Днепропетровского областного ТЦК, не имея никаких сбережений, купил себе квартиру за почти 1,5 миллиона гривен.

Ну если ТЦК-ник, то должен был брать , я думаю. Хотя не пойман, не кайф.
Но сама сумма действительно ни о чем. У него зп счас 1.5 куя. Ну и какое-то мало мальское наследство может сваливаться. Ну в общем…

Вот когда охранник в АТБ ищет недвижимость в Киеве, имеет несколько объектов , отут вопросов больше чем ответов.

А хіба охоронці не мають право мати 4 квартири у Києві? Що тут незвичного?
Давайте декларацію
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 18:44

Я зможу пояснити усі своі мільйони.
Крім першого. Його здобув ще у 90і.
Тому без деклараціі.
Investor_K

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 18:46

Хомякоид написав:
  Investor_K написав:
  Frant написав:Ціни вторинки біля метро - продовжують повзти вниз. Радянська забудова, а також готові квартири в сучасних 25-поверхових. курятниках-неохрущах.
Порожніх квартир в новобудах чимало продається, за мінімальними цінами. Попиту немає.

Що з дорогим сегментом? Корумповані чиновники і пшенично олійні бізнесмени - женуть ціни наверх?

Війна це головна проблема

Нагадую ще до війни населення з 1991 до 2022 впало до 40 млн. офійійно, неофоціно близько 30+ мільйонів. Так далі продовжуватись вічно не могло.
Так що Франт все правильно пище.
Нерухомість тільки вниз. За винятком можливо точечних ЖК

Це якщо перекриють краник допомоги.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 20:31

Faceless написав:
Бетон написав:Офицер Днепропетровского областного ТЦК, не имея никаких сбережений, купил себе квартиру за почти 1,5 миллиона гривен.

Так збудилися на 30+ куо? Вартість середнього авто в салоні. Людина 1к може першу в житті купила в 45 років. Прям злочинець століття

Ну вы же знаете, как делается оценка. Реальная цена может сотку быть. Зачем вы оправдываете сволочь?
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 383 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 20:38

Хомякоид написав:
  Бетон написав:Когда я просто нескольким рылам предложил яр град за 420 куе, приходили такие казнокрады, для которых это пыль.

Ну, ничему не удивляюсь после лежака Крупі с кирпичами доларов.
Не страшно держать такую недвигу в портфеле ? Может в любой момент превратиться в піль.
Может стояк квартир на ЗУ ? Львов строиться как дурной. Значит есть спрос.

Нестрашно. Я её жаловал с барского плеча бывшей.
ЗУ это шлак. Львов - село без инфраструктуры. Все ЖК за городом в ..уево кукуево.
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 20:40

Бетон написав:
  Faceless написав:

Ну вы же знаете, как делается оценка. Реальная цена может сотку быть. Зачем вы оправдываете сволочь?
Я не знаю ні про кого в реальності мова ні що за нерухомість. Там типу менше 50м і це в Дніпрі, яка там ще має бути оцінка?
Faceless
Модератор

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 20:44

продавал трёшку за 170 куе. Покупатель: гос чиновница по жкх. Оцените уровень цинизма. Прописаны в какой-то общаге всей своей семейкой. Чтобы рассрочку дали, хотя всё бабло на руках. По виду купюр - взятки имхо.
Когда смотрели делали бедного родственника - мы доченьке, она молодая врач бла бла бла.
Через несколько дней после продажи я видел её в сдаче в аренду.
Оказывается у них сразу несколько квартир в одном жк.

У вас нет вопросов к чиновникам?

У вас вопросы ко мне, ни секунды не пробывшего в стенах ни одного гос учреждения.
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 26 кві, 2025 20:56, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 26 кві, 2025 20:52

Бетон написав:В прошлом году я продавал трёшку за 170 куе. Покупатель: гос чиновница по жкх. Оцените уровень цинизма. Прописаны в какой-то общаге всей своей семейкой. Чтобы рассрочку дали, хотя всё бабло на руках. По виду купюр - взятки имхо.
Когда смотрели делали бедного родственника - мы доченьке, она молодая врач бла бла бла.
Через несколько дней после продажи я видел её в сдаче в аренду.
Оказывается у них сразу несколько квартир в одном жк.

У вас нет вопросов к чиновникам?

У вас вопросы ко мне, ни секунды не пробывшего в стенах ни одного гос учреждения.

І до мене - простого охоронця родом із села - пристібалися.
Investor_K

Профіль

#<1 ... 1228312284122851228612287 ... 12373>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор