|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 26 кві, 2025 18:33
Hotab написав: Бетон написав:Стригите лохов, пока они живы Офицер Днепропетровского областного ТЦК, не имея никаких сбережений, купил себе квартиру за почти 1,5 миллиона гривен. Согласно документу, 45-летний Сергей Псарев 21 апреля этого года стал владельцем 49,7-метровой квартиры в Днепре за 1 378 000 гривен. Предварительно ТЦКшник не декларировал никаких сбережений, ни наличными, ни на банковских счетах.
Ну если ТЦК-ник, то должен был брать , я думаю. Хотя не пойман, не кайф. Но сама сумма действительно ни о чем. У него зп счас 1.5 куя. Ну и какое-то мало мальское наследство может сваливаться. Ну в общем… Вот когда охранник в АТБ ищет недвижимость в Киеве, имеет несколько объектов , отут вопросов больше чем ответов.
А хіба охоронці не мають право мати 4 квартири у Києві? Що тут незвичного?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 915 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 кві, 2025 18:37
Investor_K написав: Faceless написав:Бетон написав:Офицер Днепропетровского областного ТЦК, не имея никаких сбережений, купил себе квартиру за почти 1,5 миллиона гривен.
Согласно документу, 45-летний Сергей Псарев 21 апреля этого года стал владельцем 49,7-метровой квартиры в Днепре за 1 378 000 гривен.
Предварительно ТЦКшник не декларировал никаких сбережений, ни наличными, ни на банковских счетах.
Так збудилися на 30+ куо? Вартість середнього авто в салоні. Людина 1к може першу в житті купила в 45 років. Прям злочинець століття
У деклараціях цифри не клеються. Ним має зайнятись НАЗК
Звісно, вочевидь є порушення декларування, хоча досі ніякої відповідальності толком нема за них. Але 30куо назбирати з зарплати, не є чимось надзвичайним, а ще трохи міг позичити, щось міг продати (якогось корча і вже 5-10куо є). Цілу статтю привести про суму, яку спокійно назбирує з ЗП купа людей, і хто? Бетон, який тут же каже про свою квартиру, оцінену в 420к. А тут якийсь доходяга за 45 років життя типу не міг наскирдувати 30 тисяч.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8228 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 26 кві, 2025 18:38
Investor_K написав: Hotab написав: Бетон написав:Стригите лохов, пока они живы Офицер Днепропетровского областного ТЦК, не имея никаких сбережений, купил себе квартиру за почти 1,5 миллиона гривен. Согласно документу, 45-летний Сергей Псарев 21 апреля этого года стал владельцем 49,7-метровой квартиры в Днепре за 1 378 000 гривен. Предварительно ТЦКшник не декларировал никаких сбережений, ни наличными, ни на банковских счетах.
Ну если ТЦК-ник, то должен был брать , я думаю. Хотя не пойман, не кайф. Но сама сумма действительно ни о чем. У него зп счас 1.5 куя. Ну и какое-то мало мальское наследство может сваливаться. Ну в общем… Вот когда охранник в АТБ ищет недвижимость в Киеве, имеет несколько объектов , отут вопросов больше чем ответов.
А хіба охоронці не мають право мати 4 квартири у Києві? Що тут незвичного?
Давайте декларацію
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 26 кві, 2025 18:44
Я зможу пояснити усі своі мільйони. Крім першого. Його здобув ще у 90і. Тому без деклараціі.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 26 кві, 2025 18:46
Хомякоид написав: Investor_K написав: Frant написав:Ціни вторинки біля метро - продовжують повзти вниз. Радянська забудова, а також готові квартири в сучасних 25-поверхових. курятниках-неохрущах. Порожніх квартир в новобудах чимало продається, за мінімальними цінами. Попиту немає. Що з дорогим сегментом? Корумповані чиновники і пшенично олійні бізнесмени - женуть ціни наверх?
Війна це головна проблема
Нагадую ще до війни населення з 1991 до 2022 впало до 40 млн. офійійно, неофоціно близько 30+ мільйонів. Так далі продовжуватись вічно не могло. Так що Франт все правильно пище. Нерухомість тільки вниз. За винятком можливо точечних ЖК
Це якщо перекриють краник допомоги.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2837 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 26 кві, 2025 20:31
Faceless написав:Бетон написав:Офицер Днепропетровского областного ТЦК, не имея никаких сбережений, купил себе квартиру за почти 1,5 миллиона гривен.
Согласно документу, 45-летний Сергей Псарев 21 апреля этого года стал владельцем 49,7-метровой квартиры в Днепре за 1 378 000 гривен.
Предварительно ТЦКшник не декларировал никаких сбережений, ни наличными, ни на банковских счетах.
Так збудилися на 30+ куо? Вартість середнього авто в салоні. Людина 1к може першу в житті купила в 45 років. Прям злочинець століття
Ну вы же знаете, как делается оценка. Реальная цена может сотку быть. Зачем вы оправдываете сволочь?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 383 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 26 кві, 2025 20:38
Хомякоид написав: Бетон написав:Когда я просто нескольким рылам предложил яр град за 420 куе, приходили такие казнокрады, для которых это пыль.
Ну, ничему не удивляюсь после лежака Крупі с кирпичами доларов. Не страшно держать такую недвигу в портфеле ? Может в любой момент превратиться в піль. Может стояк квартир на ЗУ ? Львов строиться как дурной. Значит есть спрос.
Нестрашно. Я её жаловал с барского плеча бывшей. ЗУ это шлак. Львов - село без инфраструктуры. Все ЖК за городом в ..уево кукуево.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 26 кві, 2025 20:40
Бетон написав: Faceless написав:Бетон написав:Офицер Днепропетровского областного ТЦК, не имея никаких сбережений, купил себе квартиру за почти 1,5 миллиона гривен.
Ну вы же знаете, как делается оценка. Реальная цена может сотку быть. Зачем вы оправдываете сволочь?
Я не знаю ні про кого в реальності мова ні що за нерухомість. Там типу менше 50м і це в Дніпрі, яка там ще має бути оцінка?
-
Faceless
-
- Модератор
-
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Суб 26 кві, 2025 20:44
продавал трёшку за 170 куе. Покупатель: гос чиновница по жкх. Оцените уровень цинизма. Прописаны в какой-то общаге всей своей семейкой. Чтобы рассрочку дали, хотя всё бабло на руках. По виду купюр - взятки имхо. Когда смотрели делали бедного родственника - мы доченьке, она молодая врач бла бла бла. Через несколько дней после продажи я видел её в сдаче в аренду. Оказывается у них сразу несколько квартир в одном жк.
У вас нет вопросов к чиновникам?
У вас вопросы ко мне, ни секунды не пробывшего в стенах ни одного гос учреждения.
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 26 кві, 2025 20:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Бетон
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 26 кві, 2025 20:52
Бетон написав:В прошлом году я продавал трёшку за 170 куе. Покупатель: гос чиновница по жкх. Оцените уровень цинизма. Прописаны в какой-то общаге всей своей семейкой. Чтобы рассрочку дали, хотя всё бабло на руках. По виду купюр - взятки имхо. Когда смотрели делали бедного родственника - мы доченьке, она молодая врач бла бла бла. Через несколько дней после продажи я видел её в сдаче в аренду. Оказывается у них сразу несколько квартир в одном жк. У вас нет вопросов к чиновникам? У вас вопросы ко мне, ни секунды не пробывшего в стенах ни одного гос учреждения.
І до мене - простого охоронця родом із села - пристібалися.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
|