|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 09 тра, 2025 18:35
_hunter написав:Поскорее бы. Є висока ймовірність, що вже цими вихідними в Україні може бути укладено угоду про 30-денне припинення вогню, - канцлер Німеччини Мерц ㅤ
Висока ймовірність це десь 3%.  Більше не дам. Іншими словами я в це не вірю на 97%.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 18:38
ЛАД написав:Интересно. пост Василя-Рівне .... Интересно, это как - резко поумнели или лицемерие на марше?
Є ще така приземлена причина що у Василя-Рівне просто закінчується(є загроза закінчення) його відмазці від мобілізації. Саме тому "прийшов час миритись". 
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 18:39
ЛАД хто б це міг бути ? Василь-Рівне написав:нашої влади. СЗЧ, дезертирство, і саме страшне це втрата мотивації воювати далі, навіть на нашому форумі є персонаж який це зробив не маючи для цього жодних законних підстав.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 18:41
andrijk777 написав: _hunter написав:Поскорее бы. Є висока ймовірність, що вже цими вихідними в Україні може бути укладено угоду про 30-денне припинення вогню, - канцлер Німеччини Мерц ㅤ
Висока ймовірність це десь 3%.  Більше не дам. Іншими словами я в це не вірю на 97%.
Увы, но да  -- уже пошли заявы "я этого не говорил - меня неправильно поняли" 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 492 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 09 тра, 2025 18:47
ЛАД
вам взагалі не гидко підтримувати ті ж самі пости що і сривкін , навіть якщо вних ще є щось недалеке від істини? я якось нагуглив цього зривкіна, навіть в якомусь "реєстрі ухилянтів" знайшов, але насправді там суцільне сутяжнічество, вже у 2023 судився з мобілізованим за 3 копійки, отримував допомогу як впо, а на форумі депо крутить туди-сюди
-
fox767676
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 18:47
ЛАД написав:Посмотрел сейчас пост Василя-Рівне
ЛАД написав:Напевне тому ЗЕ і команда активно просуває ідею миру за будь яких умов
я перепрошую, але тут написана фігня. Правильно буде не мир за будь-яких умов, а мир без будь-яких попередніх умов. Саме цей варіант миру просуває ЗЕ і команда. І з ними можна погодитись. А опція миру за будь-яких умов існує на столі з лютого 22 року і вона передбачає капітуляцію.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 18:57
andrijk777 написав:Звичайно путін винуватий, це зрозуміло і коню. Але і ти винуватий теж, звичайно значно менше ніж путін. Тому що ти хочеш продовження війни і відповідно продовження смертей.
вибачаюсь, що влажу у цю суперечку, але мені чомусь здавалось, що продовження війни хоче путін. Бо це не Україна зараз проводить мʼясні штурми на всіх напрямках. Але ні, виявляється, путін насправді - це великий миротворець? Ого, які відкриття. Це десь на рівні "вимоги лаврова цілком адекватні", еге ж, andrijk777?
-
thenewepic
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 19:06
thenewepic написав: andrijk777 написав:Звичайно путін винуватий, це зрозуміло і коню. Але і ти винуватий теж, звичайно значно менше ніж путін. Тому що ти хочеш продовження війни і відповідно продовження смертей.
вибачаюсь, що влажу у цю суперечку, але мені чомусь здавалось, що продовження війни хоче путін. Бо це не Україна зараз проводить мʼясні штурми на всіх напрямках. Але ні, виявляється, путін насправді - це великий миротворець? Ого, які відкриття. Це десь на рівні "вимоги лаврова цілком адекватні", еге ж, andrijk777?
Я десь писав що путін - це великий миротворець. У тебе проблеми з головою? Чи проблеми з розумінням української мови? Я думаю перше бо вже не раз від тебе чув такі звинувачення зі стелі.
-
andrijk777
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 19:11
detroytred написав:Якого ж варіанту дотримується і досі пу наявне - першого. Перемовини без припинення бойових дій
так а який сенс у перемовинах без припинення бойових дій? Чим вони відрізнятимуться від того, що є зараз? Тільки тим, що делегації перемовників будуть періодично літати туди-сюди? Якщо позиції сторін далекі, то переливання з пустого в порожнє нічого не змінить. Якщо позиції зблизяться, то організувати перемовини - це справа кількох днів. Пуйло тому і хоче такий варіант, бо він для нього виграшний - "на землі" можна продовжувати бойові дії як заманеться, але на міжнародному рівні при цьому можна вдавати прагення до миру. Дуже добре, що до Трампа нарешті дійшло, що це просто такий трюк.
-
thenewepic
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 19:12
fox767676 написав:ЛАД хто б це міг бути ? Василь-Рівне написав:нашої влади. СЗЧ, дезертирство, і саме страшне це втрата мотивації воювати далі, навіть на нашому форумі є персонаж який це зробив не маючи для цього жодних законних підстав.
концепція змінилась (с)(тм)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1611 раз.
- Подякували: 2856 раз.
-
-
Профіль
-
-