|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:26
thenewepic написав: detroytred написав:Адекватність чи неадекватність вимог яким-то чином відміняє факт, що за незгоду приходиться платити ціну (загибеллю людей)?
а за згоду не доведеться платити загибеллю людей, тільки трошки пізніше? Чи росія після того, як отримає 4 області + роззброєння України відгородиться від нас стіною/вирушить на Марс? Ні, росія буде поряд і буде продовжувати свою імперську політику, тільки ми будемо у гіршому становищі, ніж навіть зараз.
Во! От саме цим і треба аргументувати, що ПОТІМ ціна буде ще вища. Це аргумент. (А адекватність чи неадекватність - це дуже розмите поняття). Але тоді незадача виникає. Оркостан свій напад аргументує, що потім би ціна для нього була ще більше. Коли Україна посилилася б і пішла відвойовувати Крим, Ордло. І зараз продовження аргументує так само - бо якщо не завершить, то потім ціна буде більша.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:27
thenewepic написав: _hunter написав:А они есть/появились?
ви б ще цитату за 2023 привели. Так, вимога Зе зараз - припинення вогню по лінії зіткнення без додаткових умов. Тобто так званий "корейський" сценарій.
Так то ж временно - на 30 дней. При этом отказавшись от ранее предложенного такого же временного. А мы, вроде, про что-то условно-постоянное говорили? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:31
detroytred написав: ЛАД написав:Ви помиляєтесь. Треба не " вдавати прагнення до миру", а дійсно мати його. Можливо не "за будь-яких умов", але точно не за відмову від будь-яких поступок.
А як відрізнити дійсне прагнення миру від вдавання прагнення миру? І чим заважає вдавання прагнення миру (бо є якась інша мета - наприклад, звільнення територій, Перемога, покарання агресора), якщо цьго бажання в дійсності нема?
Вы сами писали: Адекватність чи неадекватність вимог яким-то чином відміняє факт, що за незгоду приходиться платити ціну (загибеллю людей)?
Відрізнити складно, нічим не заважає. Але прийдеться платити ціну. Я хочу не ИБД (имитации бурной деятельности), А РЕЗУЛЬТАТА. Хотя вполне допускаю, что его не удастся добиться даже при самом горячем желании.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:32
thenewepic написав: andrijk777 написав:Ти знову все брешеш і перекручуєш мої слова тобто я брешу про те, що ти називав вимоги лаврова "адекватнішими"?
Так, ти брешеш(перекручуєш мої слова). Я не збираюсь тобі нічого пояснювати тому що ти пишеш клякси на мої пости і мене банять. Тому, вільний.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 20:36
thenewepic написав:в мене є припущення, чому так - бо якби Україна почала офіційні переговори (не важливо, зупинка вогню є чи нема при цьому), то цей факт би у свідомості лідерів і населення багатьох країн означав, що війна йде до завершення і допомога більше не потрібна і планувати збільшення виробництва зброї також не треба. Що, звичайно, не відповідало б дійсності - переговори паралельно з бойовими діями могли б йти роками, і весь цей час нам би була потрібна допомога партнерів.
Коли партнери вже не раз заявили, що після України рфія піде на Європу, то про яке залишення України партнерами може бути мова? Справа тільки в їх умовній хитродупості.... Щоб більше в нас за наш власний рахунок. Мінімумом з свого боку отдєлаться. Для нас же за великим рахунком без різниці на якому етапі вони оцей мінімум нададуть.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 21:01
Schmit написав:
Між іншим про Ізраїль. Недавно прочитав таку цікаву тезу: Якщо подивитись на війни Ізраїлю(окрім війни за незалежність 1948р), то кількість смертей у них там мізерна(хоч воюють відносно багато людей) + у Ізраїлю чіткий контакт по термінах. Тому: -ймовірність повернутись з війни живим та неушкодженим в ізраїльських війнах - більше 95%. -ймовірність повернутись живим та неушкодженим з нашої війни - десь 50 на 50(і то не факт). Тому дуже просто пояснюється небажання українців йти воювати і усі порівняння з Ізраїлем(що там воюють усі) це чистий популізм і нічого більше.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 21:15
andrijk777 написав: Schmit написав:
Між іншим про Ізраїль. Недавно прочитав таку цікаву тезу: Якщо подивитись на війни Ізраїлю(окрім війни за незалежність 1948р), то кількість смертей у них там мізерна(хоч воюють відносно багато людей) + у Ізраїлю чіткий контакт по термінах. Тому: -ймовірність повернутись з війни живим та неушкодженим в ізраїльських війнах - більше 95%. -ймовірність повернутись живим та неушкодженим з нашої війни - десь 50 на 50(і то не факт). Тому дуже просто пояснюється небажання українців йти воювати і усі порівняння з Ізраїлем(що там воюють усі) це чистий популізм і нічого більше.
Там еліта показує приклад і у нас показує, люди просто наслідують.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 21:23
detroytred написав:Оркостан свій напад аргументує, що потім би ціна для нього була ще більше. Коли Україна посилилася б і пішла відвойовувати Крим, Ордло
це розмови на внутрішню аудиторію. Ми ж тут розумні люди, сподіваюсь, і маємо розуміти, що Україна б не пішла відвойовувати територію у настільки сильнішої за себе країни. Звісно, якщо раптом на росії станеться якась дупа, влада "царя" похитнеться, економіка загинатиметься, то все можливо. Але тоді і демілітаризація України не допоможе, бо в таких умовах нíкому буде контролювати її дотримання. _hunter написав:Так то ж временно - на 30 дней. При этом отказавшись от ранее предложенного такого же временного
від чого відмовились? Я щось не в курсі. До речі, там не зовсім 30 днів. Там "30 днів з умовою продовження за згоди сторін". detroytred написав:Для нас же за великим рахунком без різниці на якому етапі вони оцей мінімум нададуть
різниця є. Несвоєчасно надана допомога - жертви й руйнування, яких можна було уникнути. andrijk777 написав:Так, ти брешеш(перекручуєш мої слова). Я не збираюсь тобі нічого пояснювати тому що ти пишеш клякси на мої пости і мене банять
попроси модератора відновити твоє повідомлення, якщо вважаєш, що я брешу. Або хай скопіює сюди (модератори мають можливість бачити видалені меседжі). Бо зараз брешеш ти. Та ще й ображаєш без причини. До речі, я на твоє повідомлення скаргу не писав, хоч воно і було обурливим. І не просив його видаляти. Я віддаю перевагу, щоб справжнє нутро людей було видно аудиторії.
-
thenewepic
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 09 тра, 2025 21:28
thenewepic написав: _hunter написав:Так то ж временно - на 30 дней. При этом отказавшись от ранее предложенного такого же временного
від чого відмовились? Я щось не в курсі. До речі, там не зовсім 30 днів. Там "30 днів з умовою продовження за згоди сторін".
>>> там не зовсім 30 днів. Там "30 днів з умовою продовження за згоди сторін" Тогда тем более. >>> від чого відмовились? От временного РПВ на 2 (вроде) дня з умовою продовження за згоди сторін
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 09 тра, 2025 21:29
thenewepic написав: andrijk777 написав:Так, ти брешеш(перекручуєш мої слова). Я не збираюсь тобі нічого пояснювати тому що ти пишеш клякси на мої пости і мене банять
попроси модератора відновити твоє повідомлення, якщо вважаєш, що я брешу. Або хай скопіює сюди (модератори мають можливість бачити видалені меседжі). Бо зараз брешеш ти. Та ще й ображаєш без причини. До речі, я на твоє повідомлення скаргу не писав, хоч воно і було обурливим. І не просив його видаляти. Я віддаю перевагу, щоб справжнє нутро людей було видно аудиторії.
Номерні брешуть завжди - це аксіома
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-