Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant написав:Опусы рылов-новобудовцев про дорожай строек и дешёвей б/у "вторички" (как они выразились - "помоек") - напоминает мне рассказы коммунистов про возможность успешного построения коммунизма в одной, отдельно взятой стране.
Итог будет таким же
Франт я вчера в час пик у нас ездил через новый мост(цирк) с правого берега на левый и обратно, и постояв суммарно туда и обратно в пробках под час на этом мосту, осмотрел тщательно все новострои-свечки и стены под 100метров высотой на обеих берегах Днепра. Для города, что собираются сдать кацапам в ближайшей перспективе(со слов геостратегов с известной ветки) как то докуя строят и домазывают на текущий момент. И вроде со слов рыл там и раскупают(видовое и мелкое). Про цены не в курсею но не ниже чем в 17-19годах при Порохе были точно. Так что там кто то разгребает и клепает в столице кварталами - нпдо проверять, может и правда. Вторичка по низкой цене всегда в цене. Особенно в аренду, новострой цены ломят говорят на уровне 21года в уе.
Frant написав:Опусы рылов-новобудовцев про дорожай строек и дешёвей б/у "вторички" (как они выразились - "помоек") - напоминает мне рассказы коммунистов про возможность успешного построения коммунизма в одной, отдельно взятой стране.
Итог будет таким же
Франт я вчера в час пик у нас ездил через новый мост(цирк) с правого берега на левый и обратно, и постояв суммарно туда и обратно в пробках под час на этом мосту, осмотрел тщательно все новострои-свечки и стены под 100метров высотой на обеих берегах Днепра. Для города, что собираются сдать кацапам в ближайшей перспективе(со слов геостратегов с известной ветки) как то докуя строят и домазывают на текущий момент. И вроде со слов рыл там и раскупают(видовое и мелкое). Про цены не в курсею но не ниже чем в 17-19годах при Порохе были точно. Так что там кто то разгребает и клепает в столице кварталами - нпдо проверять, может и правда. Вторичка по низкой цене всегда в цене. Особенно в аренду, новострой цены ломят говорят на уровне 21года в уе.
хроніки мунулого тижня: вилізло 3 хати в відносно відповідному стані з норма прайсом (28-29) 1-ша (реальна) за 2 години мала чергу по переглядам у 5 людей, на другому перегляді пішла на продаж.
2 інші якісь мутні і висять досі. довєрка, нема поки ключів, покажемо пізніше і інший брєд
ще продалась(?) одна відносно норм хата за 28, яка висіла більше ніж півроку, але там ріелтор і власниця трохи ... на перегляд так і не потрапив
по фільтру фн-юа у діапазоні 25-35к співвідношення 1 до 4. тото десь 6 хат, які здорожчані, і десь 24 здешевлені.
ріст цін був у березні-квітні, кінець квітня - травень - трошки пішлшо вниз (100...500 баксів)
ну а взагалі наринку пропозицій малувато. попередній раз коли моніторив (22-23 рік зима), то вибір був більший. ціни смачніші були осінню 24го.
boshetyn написав:хроніки мунулого тижня: вилізло 3 хати в відносно відповідному стані з норма прайсом (28-29) 1-ша (реальна) за 2 години мала чергу по переглядам у 5 людей, на другому перегляді пішла на продаж.
2 інші якісь мутні і висять досі. довєрка, нема поки ключів, покажемо пізніше і інший брєд
ще продалась(?) одна відносно норм хата за 28, яка висіла більше ніж півроку, але там ріелтор і власниця трохи кончені. на перегляд так і не потрапив
по фільтру фн-юа у діапазоні 25-35к співвідношення 1 до 4. тото десь 6 хат, які здорожчані, і десь 24 здешевлені.
ріст цін був у березні-квітні, кінець квітня - травень - трошки пішлшо вниз (100...500 баксів)
ну а взагалі наринку пропозицій малувато. попередній раз коли моніторив (22-23 рік зима), то вибір був більший. ціни смачніші були осінню 24го.
з отих трьох дешевих квартир дві - 100% заманухи, їх насправді нема та і взагалі серед найдешевших пропозицій шалена кількість подібних фейків та проблемних квартир
kingkongovets написав:Багато виїдуть, багато повернуться, багато хто житиме на дві країни (самі мудрі почали до). А оті всі намагання гнати хвилю в один бік, байдуже в який, - це від того, що з конкретного місця сидіння видно лише одну складову цього процесу.
думаю хто хотів вже мав достатньо часу виїхати, хто вміє заробляти і має голову прекрасно розуміє що це краще робити дома
Я ж і кажу - з вашого боку видно лише одну складову)
fox767676 написав:Так, на 2 країни. Замість того щоб покращувати власні житлові умови в Україні, багато хто буде купляти "бекап" за її межами. Я поки виводжу в револют
Кажется вы говорили что у вас три новостроя 1К на русановке и рядом, в одном из которых вы живёте. Продавать что то из пула по факту перемирия и фиксации линий нынешних окопов будете или нет?
fox767676 написав:Так, на 2 країни. Замість того щоб покращувати власні житлові умови в Україні, багато хто буде купляти "бекап" за її межами. Я поки виводжу в револют
Кажется вы говорили что у вас три новостроя 1К на русановке и рядом, в одном из которых вы живёте. Продавать что то из пула по факту перемирия и фиксации линий нынешних окопов будете или нет?
Не совсем. Новострой один , не 1к. Продавать буду гостинку рядом когда дойдет дело до покупки в теплых краях.
Новострой пока в перспективе 5 лет попридержу с расчетом что деревья подрастут, район благоустроится, ну и ясно будет что будет с родиной и мной лично