UA
Чому ви обрали саме флаг хорватських фашистів?
Такі як ви розвалили Україну своїм безвідповідальним псевдорадикалізмом, і нічому вас життя не навчило
Гадаєте що встигли змитися то самий хитрий ?
|
|
![]() UA
ви не майдані, щоб дурням чухню впарювати
ви там потихіше себе ведіть, а то теж під "самосуд" підпадете Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 тра, 2025 12:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українубрехло катрюльне
Навіть поляки, які недолюбллють УПА, пишуть що порівнювати УПА з усташами, то аж занадто суворо і несправедливо щодо УПА ![]() Ненавість до співгромадян це - те, що не припиняє мене шокувати. Тут стільки бажають зла іншим, і я не можу це зрозуміти. Ось, флер написала, що я - жінка, тому що бажаю добра Хантеру. Я так і не зрозумів чи це якась образа, бо флер - жінка, але використала це слово з явним наміром мене образити. В її уявленні чоловік не може позитивно ставитись до інших чоловіків. Коли тебе так відверто ненавидять співгромадяни, виникає питання що з ними не так. Як, як у цих людей виникло стільки ненависті до інших? А про рівень лицемірства я взагалі промовчу. І правильно написав UA - неспроможність уявити, що інші здатні чогось досягти в цьому житті і не розраховувати на соціалку. Ні, ні, ні, ні, ні. Країну розвалили ЛАДи, Хотаби, Шамани та інші, які дружили з росією і голосували за Януковичей, Тимошенок та інших популістів. Вони спокійно споглядали як держава втрачає армію, як вона перетворюється у корупційного дно. Вони зробили напад росіі можливим, а тепер мені та іншим розповідають про борги і обовʼязки. І те, що їм не дають спокій соціальні виплати в інших державах, лише підтверджує, що для них держава - корова, яка має щось давати, і вони не уявляють як жити самостійно без подачок. Саме вони зруйнували життя мільйонів українців своєю бездарністю і голосуванням за пенсії та інші подачки, а не побудову нормальної держави,, і вони мають нести за це відповідальність. ![]()
Зазначається, що в ніч на 19 травня Росія планувала здійснити навчально-бойовий запуск міжконтинентальної балістичної ракети РС-24 "Ярс". Втім, запуск так і не відбувся. "У РФ не змогли запустити "Ярс": все вказує на те, що пуску просто не було", - пише видання.
населений пункт Свободний 25 км від Нижнього Тагілу і 10км від Верхня Салда батько мій служив у тої дивізії у 1965-1968 (три роки), 42 я Тагільска дивізія РВСН ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Я вимагаю конкретики не торкаючись політичних вподобаннь Бо не голосували у 2010 за Тимошенко чи Януковича одиниці інтелектуалів, і серед них точно нема тих, хто за звичкою пробує далі вішати відверту туфту на вуха про 50 тис українців у лавах усташів (яких всього було 100 тис, і геноцидили вони навіть значно ближчі ло себе етноси ніж українці) Мене такі диванні російськомовні бандерівці-усташі "ua" у 2013 намагалися переконати що поляки не мають нічого проти УПА, а спогади мого батька - то я "киселя обївся" Оці узагальнення де 90% українців винні, а не ви, бо голосували не так як вам (і мені) подобається, не зважаючи що зараз вони роблять для Ураїни, це антиукраїнський ресентимент. Ви не хочете розбиратись у деталях, вам треба огульно охаяти всю країну вцілому щоб виправдати себе, а не докопатись до істини, зробити аналіз, і спробувати щось виправити Так, я глибоко презираю людей з ніби-то "націонал-патриотичним" досвідом, що зараз поза межами України, тим більш продовжують щось співати з ЄС Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 тра, 2025 13:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну Имевших маленьких детей(до трёх лет) в Союзе не призывали до данного возраста младшего ребёнка.
Инфа от тьмы знакомых 59-69г.р. которые и служили при Союзе, и часто детей заводили в подростковом(16-18лет) возрасте.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|