Яких ще фашистів? Звичайний визвольний рух.
Тут їх вважають хоробрими борцями з комуністичною чумою та евроінтеграторами.
50 000 українців були в їх рядах
Характерні чорні шапочки навіть дівчата на свята одягають...
|
|
![]() UA
ви не майдані, щоб дурням чухню впарювати
ви там потихіше себе ведіть, а то теж під "самосуд" підпадете Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 тра, 2025 12:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українубрехло катрюльне
Навіть поляки, які недолюбллють УПА, пишуть що порівнювати УПА з усташами, то аж занадто суворо і несправедливо щодо УПА ![]() Ненавість до співгромадян це - те, що не припиняє мене шокувати. Тут стільки бажають зла іншим, і я не можу це зрозуміти. Ось, флер написала, що я - жінка, тому що бажаю добра Хантеру. Я так і не зрозумів чи це якась образа, бо флер - жінка, але використала це слово з явним наміром мене образити. В її уявленні чоловік не може позитивно ставитись до інших чоловіків. Коли тебе так відверто ненавидять співгромадяни, виникає питання що з ними не так. Як, як у цих людей виникло стільки ненависті до інших? А про рівень лицемірства я взагалі промовчу. І правильно написав UA - неспроможність уявити, що інші здатні чогось досягти в цьому житті і не розраховувати на соціалку. Ні, ні, ні, ні, ні. Країну розвалили ЛАДи, Хотаби, Шамани та інші, які дружили з росією і голосували за Януковичей, Тимошенок та інших популістів. Вони спокійно споглядали як держава втрачає армію, як вона перетворюється у корупційного дно. Вони зробили напад росіі можливим, а тепер мені та іншим розповідають про борги і обовʼязки. І те, що їм не дають спокій соціальні виплати в інших державах, лише підтверджує, що для них держава - корова, яка має щось давати, і вони не уявляють як жити самостійно без подачок. Саме вони зруйнували життя мільйонів українців своєю бездарністю і голосуванням за пенсії та інші подачки, а не побудову нормальної держави,, і вони мають нести за це відповідальність. ![]()
Зазначається, що в ніч на 19 травня Росія планувала здійснити навчально-бойовий запуск міжконтинентальної балістичної ракети РС-24 "Ярс". Втім, запуск так і не відбувся. "У РФ не змогли запустити "Ярс": все вказує на те, що пуску просто не було", - пише видання.
населений пункт Свободний 25 км від Нижнього Тагілу і 10км від Верхня Салда батько мій служив у тої дивізії у 1965-1968 (три роки), 42 я Тагільска дивізія РВСН ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Я вимагаю конкретики не торкаючись політичних вподобаннь Бо не голосували у 2010 за Тимошенко чи Януковича одиниці інтелектуалів, і серед них точно нема тих, хто за звичкою пробує далі вішати відверту туфту на вуха про 50 тис українців у лавах усташів (яких всього було 100 тис, і геноцидили вони навіть значно ближчі ло себе етноси ніж українці) Мене такі диванні російськомовні бандерівці-усташі "ua" у 2013 намагалися переконати що поляки не мають нічого проти УПА, а спогади мого батька - то я "киселя обївся" Оці узагальнення де 90% українців винні, а не ви, бо голосували не так як вам (і мені) подобається, не зважаючи що зараз вони роблять для Ураїни, це антиукраїнський ресентимент. Ви не хочете розбиратись у деталях, вам треба огульно охаяти всю країну вцілому щоб виправдати себе, а не докопатись до істини, зробити аналіз, і спробувати щось виправити Так, я глибоко презираю людей з ніби-то "націонал-патриотичним" досвідом, що зараз поза межами України, тим більш продовжують щось співати з ЄС Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 тра, 2025 13:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуИмевших маленьких детей(до трёх лет) в Союзе не призывали до данного возраста младшего ребёнка.
Инфа от тьмы знакомых 59-69г.р. которые и служили при Союзе, и часто детей заводили в подростковом(16-18лет) возрасте. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЦе просто звичайні українські бюджнтніки - менти, чиновники, освітяни, військові мирного часу, держслужбовці.. Вся та тупа ... яка вважає що на їх плечах тримається держава. Як якийся освітянин, який обурювався тут на єдиноразову тисячу зеленського всім, при цьому вже отримувавший щомісячну тисячу освітянам ... від Зеленського. Всі вони сракою відчувають, що їх халява може закінчитися після війни. Саме тому що у людей з'явилася додаткова можливість послати їх "найкращу" для життя (їх життя) країну.
|
|