Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1389413895138961389713898 ... 14630>
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 12:18

fox767676 написав:UA

Чому ви обрали саме флаг хорватських фашистів?

Яких ще фашистів? Звичайний визвольний рух.
Тут їх вважають хоробрими борцями з комуністичною чумою та евроінтеграторами.
50 000 українців були в їх рядах
Характерні чорні шапочки навіть дівчата на свята одягають...
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2344 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 12:32

UA
ви не майдані, щоб дурням чухню впарювати

Усташі (хорв. Ustaše «повстанці», «бунтарі») — хорватське початково сепаратистське, націоналістичне[1] і терористичне[2] таємне товариство, яке згодом переросло у фашистський політичний рух[3][4] у 1920—1940-х роках.

Після поновлення держави Югославія 1945 р. більшість членів організації усташів емігрували до США та Аргентини, частину — стратили, деяких — через самосуди.[7]

ви там потихіше себе ведіть, а то теж під "самосуд" підпадете
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 тра, 2025 12:34, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 178 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 12:34

холява
А яка допомога треба ЗСУ?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 12:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

UA написав:50 000 українців були в їх рядах

брехло катрюльне

Окрім цього, у тих хорватських регіонах, куди прибували по війні переселенці з Боснії,
українці зазнали значних людських, матеріальних та моральних втрат. Так, із
260 осіб, загиблих переважно у концтаборі в Ясеновац від режиму усташів, 70
були українці. Майже кожна українська родина в Липовлянах та Новій Суботиці залишилася без годувальника.

Навіть поляки, які недолюбллють УПА, пишуть що порівнювати УПА з усташами, то аж занадто суворо і несправедливо щодо УПА
https://www.historians.in.ua/index.php/ ... i-politiki
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 13:07

Letusrock написав:друге питання - якщо такі і існують то чому ви тут з шаманом, флер та будівельником руки потираєте, "ага, більшість повернуться"? для чого вам в Україні такі тунеядці, неможу доперти

Ненавість до співгромадян це - те, що не припиняє мене шокувати. Тут стільки бажають зла іншим, і я не можу це зрозуміти. Ось, флер написала, що я - жінка, тому що бажаю добра Хантеру. Я так і не зрозумів чи це якась образа, бо флер - жінка, але використала це слово з явним наміром мене образити. В її уявленні чоловік не може позитивно ставитись до інших чоловіків. Коли тебе так відверто ненавидять співгромадяни, виникає питання що з ними не так. Як, як у цих людей виникло стільки ненависті до інших? А про рівень лицемірства я взагалі промовчу.

І правильно написав UA - неспроможність уявити, що інші здатні чогось досягти в цьому житті і не розраховувати на соціалку.

fox767676 написав:Такі як ви розвалили Україну своїм безвідповідальним псевдорадикалізмом, і нічому вас життя не навчило

Ні, ні, ні, ні, ні. Країну розвалили ЛАДи, Хотаби, Шамани та інші, які дружили з росією і голосували за Януковичей, Тимошенок та інших популістів. Вони спокійно споглядали як держава втрачає армію, як вона перетворюється у корупційного дно. Вони зробили напад росіі можливим, а тепер мені та іншим розповідають про борги і обовʼязки. І те, що їм не дають спокій соціальні виплати в інших державах, лише підтверджує, що для них держава - корова, яка має щось давати, і вони не уявляють як жити самостійно без подачок. Саме вони зруйнували життя мільйонів українців своєю бездарністю і голосуванням за пенсії та інші подачки, а не побудову нормальної держави,, і вони мають нести за це відповідальність.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 13:18

Росія провалила пуск міжконтинентальної ракети "Ярс", - Defence Express

Зазначається, що в ніч на 19 травня Росія планувала здійснити навчально-бойовий запуск міжконтинентальної балістичної ракети РС-24 "Ярс". Втім, запуск так і не відбувся.

"У РФ не змогли запустити "Ярс": все вказує на те, що пуску просто не було", - пише видання.

За інформацією Головного управління розвідки МО України, пусковий район був нетиповим — у Свердловській області, поблизу населеного пункту Свободний, де дислокується 433-й полк 42-ї дивізії 31-ї армії ракетних військ стратегічного призначення. Враховуючи близькість до міста Нижній Тагіл (лише 25 км), будь-який пуск мав би потрапити в об'єктиви місцевих жителів. Проте жодного фото- чи відеодоказу не з’явилося.

населений пункт Свободний 25 км від Нижнього Тагілу і 10км від Верхня Салда
батько мій служив у тої дивізії у 1965-1968 (три роки), 42 я Тагільска дивізія РВСН
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3340 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 13:27

АндрейМ написав:Ні, ні, ні, ні, ні. Країну розвалили ЛАДи, Хотаби, Шамани та інші, які дружили з росією і голосували за Януковичей, Тимошенок та інших популістів. Вони спокійно споглядали як держава втрачає армію, як вона перетворюється у корупційного дно. Вони зробили напад росіі можливим, а тепер мені та іншим розповідають про борги і обовʼязки. І те, що їм не дають спокій соціальні виплати в інших державах, лише підтверджує, що для них держава - корова, яка має щось давати, і вони не уявляють як жити самостійно без подачок. Саме вони зруйнували життя мільйонів українців своєю бездарністю і голосуванням за пенсії та інші подачки, а не побудову нормальної держави,, і вони мають нести за це відповідальність.

Я вимагаю конкретики не торкаючись політичних вподобаннь
Бо не голосували у 2010 за Тимошенко чи Януковича одиниці інтелектуалів, і серед них точно нема тих, хто за звичкою пробує далі вішати відверту туфту на вуха про 50 тис українців у лавах усташів (яких всього було 100 тис, і геноцидили вони навіть значно ближчі ло себе етноси ніж українці)
Мене такі диванні російськомовні бандерівці-усташі "ua" у 2013 намагалися переконати що поляки не мають нічого проти УПА, а спогади мого батька - то я "киселя обївся"
Оці узагальнення де 90% українців винні, а не ви, бо голосували не так як вам (і мені) подобається, не зважаючи що зараз вони роблять для Ураїни, це антиукраїнський ресентимент. Ви не хочете розбиратись у деталях, вам треба огульно охаяти всю країну вцілому щоб виправдати себе, а не докопатись до істини, зробити аналіз, і спробувати щось виправити
Так, я глибоко презираю людей з ніби-то "націонал-патриотичним" досвідом, що зараз поза межами України, тим більш продовжують щось співати з ЄС
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 19 тра, 2025 13:34, всього редагувалось 1 раз.
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 13:31

Имевших маленьких детей(до трёх лет) в Союзе не призывали до данного возраста младшего ребёнка.
Инфа от тьмы знакомых 59-69г.р. которые и служили при Союзе, и часто детей заводили в подростковом(16-18лет) возрасте.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 13:46

коли ж ця зелена НАЖЕРЕТЬСЯ???

https://youtu.be/26dxQHMFLHo
greenozon

Подякував: 573 раз.
Подякували: 1752 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Пон 19 тра, 2025 13:58

АндрейМ написав:Ненавість до співгромадян це - те, що не припиняє мене шокувати
...
.....Як, як у цих людей виникло стільки ненависті до інших? А про рівень лицемірства я взагалі промовчу.

....Вони зробили напад росіі можливим, а тепер мені та іншим розповідають про борги і обовʼязки. І те, що їм не дають спокій соціальні виплати в інших державах, лише підтверджує, що для них держава - корова, яка має щось давати, і вони не уявляють як жити самостійно без подачок. Саме вони зруйнували життя мільйонів українців своєю бездарністю і голосуванням за пенсії та інші подачки, а не побудову нормальної держави,, і вони мають нести за це відповідальність.
Це просто звичайні українські бюджнтніки - менти, чиновники, освітяни, військові мирного часу, держслужбовці.. Вся та тупа ... яка вважає що на їх плечах тримається держава. Як якийся освітянин, який обурювався тут на єдиноразову тисячу зеленського всім, при цьому вже отримувавший щомісячну тисячу освітянам ... від Зеленського. Всі вони сракою відчувають, що їх халява може закінчитися після війни. Саме тому що у людей з'явилася додаткова можливість послати їх "найкращу" для життя (їх життя) країну.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 1389413895138961389713898 ... 14630>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей